- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi balbocegi35
ben de kamu yönetimi mezunuyum canım ben de b den gireceğim ama alandan da çalışmayı düşünüyorum vakit de var şansımı artırmam şart yaş oldu 30Dilciyim ben kpss-b den gireceğim sınava. Sen?
Evet canım vakit var ama biz sınava bir hafta kalmış gibi çalışalım her günben de kamu yönetimi mezunuyum canım ben de b den gireceğim ama alandan da çalışmayı düşünüyorum vakit de var şansımı artırmam şart yaş oldu 30
aynen canım çok çalışmak şartEvet canım vakit var ama biz sınava bir hafta kalmış gibi çalışalım her gün
Canım bugün hiç bakmadım yeni geldim tüm gün işim vardı. Sabah erkenden bu saate kadar. Şimdi açıyorum hemen kitabi. Beş on sayfa da olsa çalışmam lazımmistik sen bugün çok ders çalıştın heralde girmedin hiç siteye
matematik 133. sayfa türkçeden 239. sayfadayım canım...Canım bugün hiç bakmadım yeni geldim tüm gün işim vardı. Sabah erkenden bu saate kadar. Şimdi açıyorum hemen kitabi. Beş on sayfa da olsa çalışmam lazım
Sen neler yaptın mat ve türkçede kaçıncı sayfalardasın ?
Ooo harika hadi bakalımmatematik 133. sayfa türkçeden 239. sayfadayım canım...
benim açtığım konuda da yazışabiliriz canım birbirimizi gaza getireceğim yoksa konu falan bitiremeyizOoo harika hadi bakalım
Ben de mat 20 türkçe 0.sayfadayım
Yetişcem sana bu gece çok geç yatcam
evet diğer konuda da mistikle yazışacağız o bana yaklaşmayı amaçladı ben kaçmayıOYYYYY oy maşallah kızlar, bir heyecan geldi sizleri görünce, süpersiniz maşallah.
hadi bakalım inşallah ben de varım, ilk hedef antrenmanlarla matematik kitaplarını bitirmek, takipteyim sizleri, acaip gaza getirdiniz beni. hep buralarda yazışalım olurmu, gitmeyin insan motive oluyor böyle çalışanları görünce.
ben de yakalicam sizi, ha ha ha, ordan mı devam edeceksiniz peki, ben de ona göre aboneliklerime alayım.evet diğer konuda da mistikle yazışacağız o bana yaklaşmayı amaçladı ben kaçmayı
nerden abonelik alacaksın canım benim korkum tarihten yana bakalım sizler dershaneye gidecek misiniz ben gidemiyorum maddi durumda sorunlarımız var eşimle birkaç arkadaşım eski kitaplarını yolladı bana ben de murat yayınlarının birkaç itabını aldım bunlar da tarih mat türkçe bunları ilk etapta bitireceğim canımben de yakalicam sizi, ha ha ha, ordan mı devam edeceksiniz peki, ben de ona göre aboneliklerime alayım.
bana gaz veriyorsunuz acip şekilde.
ben de gitmeyi düşünmüyorum canım.nerden abonelik alacaksın canım benim korkum tarihten yana bakalım sizler dershaneye gidecek misiniz ben gidemiyorum maddi durumda sorunlarımız var eşimle birkaç arkadaşım eski kitaplarını yolladı bana ben de murat yayınlarının birkaç itabını aldım bunlar da tarih mat türkçe bunları ilk etapta bitireceğim canım
elimizdekileri bitirsek bayağı yol kat edeceğizben de gitmeyi düşünmüyorum canım.
abonelik derken, burdan bahsetmiştim, konuya abone olunca, yeni bişey yazdığın zaman, bildirm geliyorya, onu kasdetmiştim.
tarihi hakan dede videolarını izliyorum, bir de kpss tarihin pusulasını indirdim, o kitabı çok methettiler. ordan bakacağım, evde zaten ihtiyaç yayınlarının modüler seti var benim de.
aynen canım, elimizdekileri bir bitirsek zaten, ben de hem soru bankası seti ve hem de konu anlatım seti var ihtiyaç yayınlarının.elimizdekileri bitirsek bayağı yol kat edeceğiz