2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

boyutları 12cm 30 cm ve 36 cm olan dikdörtgenler prizması şeklindeki kutular kullanılarak en küçük boyda bir küp yapılmak isteniyor.
küpün bir ayrıtının uzunluğu kaç cm olur?
cvp:180

mistik sen bugün çok ders çalıştın heralde girmedin hiç siteye

mistik sen bugün çok ders çalıştın heralde girmedin hiç siteye
Canım bugün hiç bakmadım yeni geldim tüm gün işim vardı. Sabah erkenden bu saate kadar. Şimdi açıyorum hemen kitabi. Beş on sayfa da olsa çalışmam lazım

Sen neler yaptın mat ve türkçede kaçıncı sayfalardasın ?

matematik 133. sayfa türkçeden 239. sayfadayım canım...

OYYYYY oy maşallah kızlar, bir heyecan geldi sizleri görünce, süpersiniz maşallah.
hadi bakalım inşallah ben de varım, ilk hedef antrenmanlarla matematik kitaplarını bitirmek, takipteyim sizleri, acaip gaza getirdiniz beni. hep buralarda yazışalım olurmu, gitmeyin insan motive oluyor böyle çalışanları görünce.

evet diğer konuda da mistikle yazışacağız o bana yaklaşmayı amaçladı ben kaçmayı

ben de yakalicam sizi, ha ha ha, ordan mı devam edeceksiniz peki, ben de ona göre aboneliklerime alayım.
bana gaz veriyorsunuz acip şekilde.
nerden abonelik alacaksın canım benim korkum tarihten yana bakalım sizler dershaneye gidecek misiniz ben gidemiyorum maddi durumda sorunlarımız var eşimle birkaç arkadaşım eski kitaplarını yolladı bana ben de murat yayınlarının birkaç itabını aldım bunlar da tarih mat türkçe bunları ilk etapta bitireceğim canım

ben de gitmeyi düşünmüyorum canım.
abonelik derken, burdan bahsetmiştim, konuya abone olunca, yeni bişey yazdığın zaman, bildirm geliyorya, onu kasdetmiştim.
tarihi hakan dede videolarını izliyorum, bir de kpss tarihin pusulasını indirdim, o kitabı çok methettiler. ordan bakacağım, evde zaten ihtiyaç yayınlarının modüler seti var benim de.

elimizdekileri bitirsek bayağı yol kat edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…