- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- Konu Sahibi balbocegi35
Anaaaamhadi ya he vallaha ben hız vereyim Türkçe de çalışacağım yazım kurallarındaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaaamhadi ya he vallaha ben hız vereyim Türkçe de çalışacağım yazım kurallarındaydım
tabiki yazarım yediiklim en iyisi ama biz biraz mecbur kaldık tabiHayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi verimli geçirirsin. Bize de yaz buraya devamlı gelişmeleri olur mu demek ihtiyaç şubata kadar 1100 tl. Benim de aklımda yargı ve yediiklim var eğer gidecek olursam
Yargıdan daha mi iyi diyorsun? Benim gk gy sadece.tabiki yazarım yediiklim en iyisi ama biz biraz mecbur kaldık tabi
ne oldu kaç gün temizlik yapacaksın senden kaçayım benAnaaaam
aynen benim de canımYargıdan daha mi iyi diyorsun? Benim gk gy sadece.
Yok kız bitti şimdi açtım kitabı. Yetişmem lazım sana hatta ne yetişmesi geçeceğim bileeeene oldu kaç gün temizlik yapacaksın senden kaçayım ben
Yaa Ankara'dayım ben. Sen Sivas'taydın dimi? Evet şehirden şehire fark ediyor. Ben yargıya gitmedim sadece telefondan konuştum. Acaba ben de mi yediikleme yazilsam yaaynen benim de canım
ben çok eksigim oldugunu dusunmuyorum acıkcası ama yınede ıcım rahat etsın eksıklerım tamamlansın flan iştw. hangı sehırdesın? burda kalacakların tamamı yedııklıme yazıldı neredeyse ama bulundugun yere gore degısır tabı. bir de yargı çok gercekcı gelmedı bana görusmustum orayla da
Türkçede çalışıyor musun? tek mat mıYok kız bitti şimdi açtım kitabı. Yetişmem lazım sana hatta ne yetişmesi geçeceğim bileeee
Evet seni geçmem lazım. Sadece matematik çalışıyorumTürkçede çalışıyor musun? tek mat mı
şuan murat yayınlarından çalışıyorum onu da konu anlatımEvet seni geçmem lazım. Sadece matematik çalışıyorum
Türkçeyi hangi kitaptan calisiyorsun?
Ben de ondan çalışacağım. Ama daha başlamadım. Bugün full matematik çalıştım ve belli bir süre daha sadece mat çalışacağım. İyice içine girmek istiyorum kafam dağılmasın dedim.şuan murat yayınlarından çalışıyorum onu da konu anlatım
Evet canım su anda da soru çözüyorum. Çözümlemeye gelemedim daha.mistik çalışıyor musun
ben de yarın türkçe bakarım şimdi ebob ekok bakıyorum hiç sevmiyorum şu konuyuBen de ondan çalışacağım. Ama daha başlamadım. Bugün full matematik çalıştım ve belli bir süre daha sadece mat çalışacağım. İyice içine girmek istiyorum kafam dağılmasın dedim.
Valla ben o konuyu hiç bilmiyorum bakalım sevebilecek miyim :))ben de yarın türkçe bakarım şimdi ebob ekok bakıyorum hiç sevmiyorum şu konuyu
aynen ya ayy ben az çok biliyorum ama yapamadığım soru çok oluyorValla ben o konuyu hiç bilmiyorum bakalım sevebilecek miyim :))
Keske tüm konular doğal sayılar gibi olsa
Aynen çok iyi oluyor senden beri daha çok çalışmaya başladımtürkçede de matematikde de nerede kaçıncı sayfada olduğumuzu yazalım gaz olur birbirimize
senin bölüm neydi canım vallaha biri gaza getirmeli çalışan birini bilmek önemli hep bir rakip lazımAynen çok iyi oluyor senden beri daha çok çalışmaya başladım
Dilciyim ben kpss-b den gireceğim sınava. Sen?senin bölüm neydi canım vallaha biri gaza getirmeli çalışan birini bilmek önemli hep bir rakip lazım