2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

sıfırdan farklı a ve b pozitif tam sayıları için;
54.a=b kare
olduğuna göre , a+b toplamının alabileceği en küçük değer kaçtır?
cvp:24
Canım bu soru biraz pratik istiyor yani iki basamaklı sayıların karelerini ezbere bilmek gerekiyor. Ben bilmediğim için 16nin karesinden itibaren hesapladım.

16 karesi 256
17 karesi 289
18 karesi 324 mis dedim.

Sonra 54 katlarına baktım.
108, 162, 216, 270, 324, 378.. diye gidiyor.

Buradan eşleşen 324.

54 . 6 = 18 karesinden a=6 , b=18 , toplamları=24

Son düzenleme:
merhaba kızlar
dün dershaneye yazıldım. son anlık bi karardı. umarım hayırlı olur.
2016 lisans için mi? Hangi dershaneye yazıldın? Hangi şehir? Ne kadara yazıldın? İstediğin sorudan başlayabilirsin

Dershane konusu açılır açılmaz böyle çok soru soruyorum kusura bakma. Ben de yazılmak istiyorum da

:: sen dershaneye gidecek msn?

:: sen dershaneye gidecek msn?
işte hiç bilmiyorum ki.. önceden yazmıştım planimi hala öyle düşünüyorum. İki şık var
1. Eylüle kadar konuları bitirip özel sektöre başlayacağım. Duruma göre akşam dershanesine yazılarım ya da eve gelince kendim soru çözerim.
2. Eylüle kadar baktım konuları anlamadım netlerim çok düşük, özel sektöre girmem, dershaneye yazılır tam gün orada pineklerim

Elbet gönlüm 1.şıktan yana

hayırlısı canım

Hallederiz sen sıkma canını. Bak işte tıkır tıkır çözüyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Bir ay sonra inanamayacaksın ne kadar çok geliştiğimize. Çalışacağız ve olacak
hayırlısı canım inşaallah gerçekten hayırlısıyla atanırız atanmama ve atanmamıza kesinlikle ihtiyacımız var

merhaba evet canım lisans için yazıldım ihtiyaç akademiye ben hızlandırılmış için 1100 tl ye yazıldım sivasta okuyorum sosyal hizmet ama bizim staj var ikinci dönem ve bu stajı herkes istediği şehirde yapma imkanına sahip bende memlekete gideceğim için ekimden subata kadar hızlandırılmış kurs koydular bize bu yuzden yarım dönemlık hızlandırılmış oldu :))

Hayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi verimli geçirirsin. Bize de yaz buraya devamlı gelişmeleri olur mu demek ihtiyaç şubata kadar 1100 tl. Benim de aklımda yargı ve yediiklim var eğer gidecek olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…