- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Canım bu soru biraz pratik istiyor yani iki basamaklı sayıların karelerini ezbere bilmek gerekiyor. Ben bilmediğim için 16nin karesinden itibaren hesapladım.sıfırdan farklı a ve b pozitif tam sayıları için;
54.a=b kare
olduğuna göre , a+b toplamının alabileceği en küçük değer kaçtır?
cvp:24
Aynen bu kitapta mat bölümü bitince geometriyi de çalışacağım. 599.sayfadan itibaren geometri çalışacağızmistik geometriyle aran nasıl geometri de çalışacak mısın matematik bitince geometri kısmını da çözcen mi
2016 lisans için mi? Hangi dershaneye yazıldın? Hangi şehir? Ne kadara yazıldın? İstediğin sorudan başlayabilirsinmerhaba kızlar
dün dershaneye yazıldım. son anlık bi karardı. umarım hayırlı olur.
::2016 lisans için mi? Hangi dershaneye yazıldın? Hangi şehir? Ne kadara yazıldın? İstediğin sorudan başlayabilirsin
Dershane konusu açılır açılmaz böyle çok soru soruyorum kusura bakma. Ben de yazılmak istiyorum da
benim geometrim hiç yok denecek gibi ama elimiz mahkum onu da öğreneceğizAynen bu kitapta mat bölümü bitince geometriyi de çalışacağım. 599.sayfadan itibaren geometri çalışacağız
bir tane bile soru kaçırmak yok
Bu soruyu çözemedim. Faktöriyel konusuna daha gelmedim ya bilemedim109. sayfadaki 9. soruya bakar mısın cnım
ay faktöriyeller ve ebob ekok en sevmediğim konulr benim de 11. soruya da bakar msn çözersen yazarsınBu soruyu çözemedim. Faktöriyel konusuna daha gelmedim ya bilemedim
işte hiç bilmiyorum ki.. önceden yazmıştım planimi hala öyle düşünüyorum. İki şık var::sen dershaneye gidecek msn?
Hallederiz sen sıkma canını. Bak işte tıkır tıkır çözüyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Bir ay sonra inanamayacaksın ne kadar çok geliştiğimize. Çalışacağız ve olacakbenim geometrim hiç yok denecek gibi ama elimiz mahkum onu da öğreneceğiz
hayırlısı canımişte hiç bilmiyorum ki.. önceden yazmıştım planimi hala öyle düşünüyorum. İki şık var
1. Eylüle kadar konuları bitirip özel sektöre başlayacağım. Duruma göre akşam dershanesine yazılarım ya da eve gelince kendim soru çözerim.
2. Eylüle kadar baktım konuları anlamadım netlerim çok düşük, özel sektöre girmem, dershaneye yazılır tam gün orada pineklerim
Elbet gönlüm 1.şıktan yana
hayırlısı canım inşaallah gerçekten hayırlısıyla atanırız atanmama ve atanmamıza kesinlikle ihtiyacımız varHallederiz sen sıkma canını. Bak işte tıkır tıkır çözüyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Bir ay sonra inanamayacaksın ne kadar çok geliştiğimize. Çalışacağız ve olacak
Ben en iyisi hızlanayım da yetişeyim sana. Bu konuları daha hiç bilmiyorum.ay faktöriyeller ve ebob ekok en sevmediğim konulr benim de 11. soruya da bakar msn çözersen yazarsın
hehe ben de kaçayımBen en iyisi hızlanayım da yetişeyim sana. Bu konuları daha hiç bilmiyorum.
hehe ben de kaçayım
merhaba evet canım lisans için yazıldım ihtiyaç akademiye ben hızlandırılmış için 1100 tl ye yazıldım sivasta okuyorum sosyal hizmet ama bizim staj var ikinci dönem ve bu stajı herkes istediği şehirde yapma imkanına sahip bende memlekete gideceğim için ekimden subata kadar hızlandırılmış kurs koydular bize bu yuzden yarım dönemlık hızlandırılmış oldu :))2016 lisans için mi? Hangi dershaneye yazıldın? Hangi şehir? Ne kadara yazıldın? İstediğin sorudan başlayabilirsin
Dershane konusu açılır açılmaz böyle çok soru soruyorum kusura bakma. Ben de yazılmak istiyorum da
Hayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi verimli geçirirsin. Bize de yaz buraya devamlı gelişmeleri olur mumerhaba evet canım lisans için yazıldım ihtiyaç akademiye ben hızlandırılmış için 1100 tl ye yazıldım sivasta okuyorum sosyal hizmet ama bizim staj var ikinci dönem ve bu stajı herkes istediği şehirde yapma imkanına sahip bende memlekete gideceğim için ekimden subata kadar hızlandırılmış kurs koydular bize bu yuzden yarım dönemlık hızlandırılmış oldu :))
hadi ya he vallaha ben hız vereyim Türkçe de çalışacağım yazım kurallarındaydımAaynaa bahar temizliğine başladık. Arayı daha fazla açman için sana güzel bir fırsat