- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi balbocegi35
evet şu kaynakları çalışsak oo bayağı çalışmış oluruz sen neredesin hangi dersleri çalışıyorsun sen de paylaşaynen canım, elimizdekileri bir bitirsek zaten, ben de hem soru bankası seti ve hem de konu anlatım seti var ihtiyaç yayınlarının.
ben daha en baştayım, matematik temel kavramlar, tarihte 2.ünite.evet şu kaynakları çalışsak oo bayağı çalışmış oluruz sen neredesin hangi dersleri çalışıyorsun sen de paylaş
tarih mi çalışıyorsun türkçe bitsin bende tarih çalışacağımben daha en baştayım, matematik temel kavramlar, tarihte 2.ünite.paylaşırım tabii neden olmasın.
evet canım ilk tarihle başlamıştım, hızlı olmasa da tarih videolarına bakıyorum fırsat buldukça, epeydir bakamadım ama çok ağır gidiyorum ben de, hızlansam iyi olacak, konular yetişmeyecek yoksa.tarih mi çalışıyorsun türkçe bitsin bende tarih çalışacağım
Cümlemizin canım birbirimizi gaza getiriyoruz bakalım sınava bir seneden fazla var ama zaman su gibi akıp geçiyor ve ben kendi adıma diyim 85 i garantilemem lazım kesin atanma hayali kurabilmek içinKızlar Tebrikler valla güzel calınıyor bende başladım mat türkçe beraber götürürüm ama bende çocuk olunca zor bakımı yemeği havstar güzel parka götür az bir vaktim oluyo ona da bakmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun
evet kamu mezunuyum ben de canımAyna sende kamu yonetimiyedin demi
TAMAM GECE GÖRÜŞÜRÜZBugün de gece oturacagim dersin başına çok işim var ama bugün bitiriyorum.
Gece yine on yirmi sayfa ilerlesem yarın tüm gün çalışsam daha da yaklaşırım sana Aaynaa :))
Birazdan yola çıkacağım eve varmam 10u bulur. Gece 11de başlasam gece 3e kadar 4 saat çalışmalıyım.
Şimdilik görüşürüz hatunlar
Matematik çalışıyorum ben deTürkçe bakıyorum
sayfa kaçtasın ben 163Matematik çalışıyorum ben de
Bugün çözümlemeye gelmeliyim artık.
şu an 30dayımsayfa kaçtasın ben 163
bence kazandırma oranına bak sekerım bölüm neydi?Yaa Ankara'dayım ben. Sen Sivas'taydın dimi? Evet şehirden şehire fark ediyor. Ben yargıya gitmedim sadece telefondan konuştum. Acaba ben de mi yediikleme yazilsam ya