2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

istediğin kadar kaç yakalayacağım seniii
bence kazandırma oranına bak sekerım bölüm neydi?
dil bölümüyüm 4001 ile atanabiliyorum anca bir de olursa tercümanlıklar işte ama o pek olası değil. öğretmenlik de değilim. çok çalışmam lazım düz memurluk için. kazandırma oranlarına bakayım o zaman
en yuksek puani vatandaslik sorulari getiriyo diye duydum kizlar.boslamamak lazim demekki vatandasligi
aynen her bir dersi ciddiye almak lazım

Yazın çok çalışılıyor memlekete felan gidilir eylül olmadan hepsini birkez yapmak lazim
yazın bakalım memlekete gitmeyi düşünmüyorum kurban bayramında gideriz dedim eşime çünkü kafadan on gün gider ve 4-5 gün de evde temizlik gitti iki hafta bunu göze alamam

kızlar ne yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor..

ben coğrafyanın nüfus testlerini bitirmeye çalışıyorum bitince ekonomik coğrafyaya geçicem asıl soru bu bölümden ve bölgelerden geliyormuş.. ezber yapıcaz yada herşeyi şifreleyerek öğrenicez başka çare yok.

dağlar ovalar göller hatırlaması zor oluyor arada bi gözüm korkuyor sonra niye yapamayım ki diyorum. sonrada tarihe başlayacağım inşallah:)

ekim ayında dershane başladığında sözel konuları bitirmiş olmak istiyorum... piayasadaki sözel kaynakların birçoğunu çözmek istiyorum.

tarihin pusulası diye bir kitap gördüm tarihte kazandıran sorular diye bir kitap gördüm. ve sözel denemeler var.

yıl içinde de matematik ağırlıklı gitmek istiyorum. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inanıyorummmm

ben daha cok baslardayim ya.gecen matematige basladim sayilar konusundan.aksamlari vatandaslik dersi videolaro izliyorum.suanda isyerindeyim internetten pegemin cografya notlarini buldum caktirmadan onu okuyorum ama daha ilk konular

YEDİİKLİMİ GEÇEN SENE BEN ALMIŞTIM BEN MEMNUN KALMADIM AMA YARGI İHTİYAÇ DA DÜŞÜNÜN DERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…