- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi balbocegi35
istediğin kadar kaç yakalayacağım seniiikaçayım ben
dil bölümüyüm 4001 ile atanabiliyorum anca bir de olursa tercümanlıklar işte ama o pek olası değil. öğretmenlik de değilim. çok çalışmam lazım düz memurluk için. kazandırma oranlarına bakayım o zamanbence kazandırma oranına bak sekerım bölüm neydi?
aynen her bir dersi ciddiye almak lazımen yuksek puani vatandaslik sorulari getiriyo diye duydum kizlar.boslamamak lazim demekki vatandasligi
hiçbirini boşlamamak lazım güncellerinde soru sayısı arttı ben biraz not çıkardım ama seneye kadar ekleyeceğim çok detay olur güncellerden deen yuksek puani vatandaslik sorulari getiriyo diye duydum kizlar.boslamamak lazim demekki vatandasligi
siz matematikte murat yayınlarını beraber yarışıyorsunuz değil mi?ben kaçaayım beni yakalamaman için
evet şuan aynı kitabı çalışıyoruzsiz matematikte murat yayınlarını beraber yarışıyorsunuz değil mi?
yazın bakalım memlekete gitmeyi düşünmüyorum kurban bayramında gideriz dedim eşime çünkü kafadan on gün gider ve 4-5 gün de evde temizlik gitti iki hafta bunu göze alamamYazın çok çalışılıyor memlekete felan gidilir eylül olmadan hepsini birkez yapmak lazim
Evet aynı kitaptan.siz matematikte murat yayınlarını beraber yarışıyorsunuz değil mi?
kardeşim içinbana acilll kitap tavsiye edinnnnn
hangi ders içinbana acilll kitap tavsiye edinnnnn
gy-gk tüm derslerhangi ders için
set halınde ıstıyorum beyaz kalem nasıl???ben şahsen data ve yargı almıştım, memnunum
beyaz kalem mi???yediklim mi????
Yaa, o zaman dershanesi de iyi değildir soruları iyi gelmediyseYEDİİKLİMİ GEÇEN SENE BEN ALMIŞTIM BEN MEMNUN KALMADIM AMA YARGI İHTİYAÇ DA DÜŞÜNÜN DERİM
yok canım hocalara bağlıYaa, o zaman dershanesi de iyi değildir soruları iyi gelmediyse