2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kızlar yarın diş doktoruna gitmek şart oldu 2 tarafta ağrıyor ameliyatla alınacak sanırım ameliyatla dişini çektiren varmı ?

Kızlar yarın diş doktoruna gitmek şart oldu 2 tarafta ağrıyor ameliyatla alınacak sanırım ameliyatla dişini çektiren varmı ?
Tatlım sana nazar mı değdi ne oluyor böyle Çok geçmiş olsun inşaallah ameliyata gerek kalmadan alırlar canım dişini

geçmiş olsun canım. benim arkadaşımınkileri ameliyatla almışlardı, o gün pek bişey yiyememişti, ama sonra geçmişti. uyuşturuyolar zaten, bişey hissetmezsin

sedefonur canım Süpersin
Bende ölcmeye adım attım 200 soru çözdüm ama tam oturmadi konu yanlışın çok çıkıyor uf ya nasıl yapıcam kizlarrrr birde diğer biten eğitim derslerini nasıl devam ettiriyorsunuz. Gelişim öğrenme konu konu mu test cozuyosunuz yoksa karma test mi kızlar ben bilemedim napicagimi onları da unutmamak gerek

canım ölçmenin sayısal kısmı mı sözel kısmı mı oturmadı? konuyla ilgili video izlemeni öneririm. benim öyt den kolb oturmuyodu, videoda hocanın anlatmasıyla anladım. unuttuğun yerleri veya önemli olan yerleri, farkları benzerlikleri, ayırt edilmesi gereken yerleri küçük not kağıtlarına yaz. soruları çözerken doğru da olsa yanlış da olsa bütün çözümleri oku. 7iklimin eğitim kitapları bu konuda çok iyidir, onu mutlaka çöz. ben eğitim çalışırken biten derse tekrar dönemedim. eğer dönmek istiyorsan, her güne bitirdiğin derslerden deneme koy. mesela pegemin eğitim soru bankalarının sonunda 12 sorudan oluşan karma sorular/denemeler var. mesela sen şu an ölçme çalışıyosun ve öğrenme bitti diyelim. o günkü çalışmalarını bitirdikten sonra aç 1 tane öğrenme denemesi çöz. 12 sorucuk 5 dakikanı bile almaz ama sana çok şey kazandırır.
ya da bunu yapamıyosan ve eğitim derslerini de kısa sürede bitiriceksen (1 ay kadar) bütün eğitim derslerini bitiriver. sonrasında gk gy ye geçtiğin zaman her akşam bu denemelerden çöz. mesela pzt öğrenme günü olsun o gün öğrenmeden denemeler çöz, salı gelişim vs.. elinde bu kitap sonu denemeler karma testler bittikten sonra, genel denemelere geçersin. mesela hafta 1 bi eğitim denemesi çözersin. 80 soru 1 saatini alır yaklaşık. o 1 saat de haftada 1 diğer derslerini hem etkilemez, hem de eğitime çok büyük katkısı olur
yani ben bu şekilde ilerleyip devam etmeye çalışıyorum,umarım verimli olur =)

Kızlar birde soru bankası alıcam eğitim ve gk gy hangilerini önerirsiniz dershanenin var bi kaynak daha alım diyorum

Gunaydinnnnnnnn
sedefonur canım ölçme daha ilk konu pekismedi ölcekler ölçme türleri onları oturtamadim
Teşekkür ederim canım bende nasıl yapıcam imi bilememistim eğitimle ilgili bilgilerin için saol dediğini uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…