Canım geçen sene pegemin her ders için fasikül fasikül denemesi vardı 30ar tane bu yıl da çıkardıysa öyle bişi alabilirsin tekrar içinsedefonur canım Süpersin
Bende ölcmeye adım attım 200 soru çözdüm ama tam oturmadi konu yanlışın çok çıkıyor uf ya nasıl yapıcam kizlarrrrbirde diğer biten eğitim derslerini nasıl devam ettiriyorsunuz. Gelişim öğrenme konu konu mu test cozuyosunuz yoksa karma test mi kızlar ben bilemedim napicagimi onları da unutmamak gerek
CanımmmCanim iyiki vakti zamaninda kpss ye umut baglamadin ve hemsirelik.okumaya basladin.
Ben 3 atamadir bekliyorum ve sonuc yine husran. Lisans+onlisans+lise ye 2000 kadro geldi. 3001 e ise 17 kadro.
O zaman cok.uzulmustun ama 85 ustu alip bekleyip husranla.sonuclanacagina, boylesi inan.hakkinda daha hayirli oldu.
Benim.bu gunum.gozyasiyla gecti. Sebep.olanlarin allah belasini versin.
Oraya isinlanayim kuzum :)Kuzum burda kış soğuğu var. Donuyoruz
Kpss ye hazırlandığını söylesen hak verirdiŞampuan kullanıyorum bi süre geçirio sonra tekrar başlıo doktor stres yapmıcan dio geçmez dio nasıl yapmım stres
Kpss ye hazırlandığını söylesen hak verirdi
Koskoca doktorun bile nutku tutulmuş kpss deyinceStresmi yapıyosun dedi evet kpss dedim sonra durdu biraz bişey demedi :))
Koskoca doktorun bile nutku tutulmuş kpss deyince
Biz de maşallah diyelim o zamanViral Bismillah dedim
Kitapları m geldi öğrenme den başladım
Bi kızım var fırsat buldukça çalışacağım inşallah
Herkes é kolay gelsin
Hedef 2016 tarih öğretmenliği
Biz de maşallah diyelim o zamançok güzel görünüyolar
İnşallah en son hazırlanışın olurEn son 2012 de ciddi hazirlamistim bayagi hamlamişim.
Yeni kitaplar gibisi yok insan aşkla hepsini cozesi geliyor
En son 2012 de ciddi hazirlamistim bayagi hamlamişim.
Yeni kitaplar gibisi yok insan aşkla hepsini cozesi geliyor
kuzum başlarken deneme yapman iyi olmuş. ne kadar ilerlediğini görürsün. hiç sorma, ben de eğitim çalışırken her şeyi unuttuğumu görmüştüm. umarım hedefine ulaşırsın canım benim.Kızlar dün gygk bugün eb denemesi çözdüm. Dört ay olmuş sınav geçeli, ince ayrıntıları unutmuşum, denemeler de zordu. 71.5 gygk 58.5 eb neti yaptım. Bu yıl hedefim gygk 75-80, eb 70-75 alan 40-45 net bakalım ne kadarına ulaşabilcem
Kızlar dün gygk bugün eb denemesi çözdüm. Dört ay olmuş sınav geçeli, ince ayrıntıları unutmuşum, denemeler de zordu. 71.5 gygk 58.5 eb neti yaptım. Bu yıl hedefim gygk 75-80, eb 70-75 alan 40-45 net bakalım ne kadarına ulaşabilcem
İyi oldu canım ya zaten haftada üçünden ikişer deneme çözcem, gygk eb çalışmıcam sadece deneme çözcem artık ne kadar olursakuzum başlarken deneme yapman iyi olmuş. ne kadar ilerlediğini görürsün. hiç sorma, ben de eğitim çalışırken her şeyi unuttuğumu görmüştüm. umarım hedefine ulaşırsın canım benim.
Gk gy çok iyi keşke bende o kadar yapabilsem
Hangisinde daha çok zorlanıyorsun canım, mat yapabiliyor musun?Gk gy bi 55 60 net yapabilsem
Hangisinde daha çok zorlanıyorsun canım, mat yapabiliyor musun?
Kuzum benim de aklima hep alan takiliyor. Ekim ayi eğitim ayimdi bitti. Bu ay alana baslicaktim. Ama tarihten sifirim. Bi de bizim alanda da tarih var. Ona da katkisi olur diye düşündüm. Simdi cografya ya basladim. Malum coğrafya sorulari çok farklı artik, hic calismadan içim rahat etmiyor. Alan araliga kaldi. Ama sürekli kafamda alan var. Ahh su alan olmasaİyi oldu canım ya zaten haftada üçünden ikişer deneme çözcem, gygk eb çalışmıcam sadece deneme çözcem artık ne kadar olursaalana yüklenmemiz lazım senin çalışmaların da güzel gidiyor sedefim