2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Canım geçen sene pegemin her ders için fasikül fasikül denemesi vardı 30ar tane bu yıl da çıkardıysa öyle bişi alabilirsin tekrar için

Canımmm

Kızlar dün gygk bugün eb denemesi çözdüm. Dört ay olmuş sınav geçeli, ince ayrıntıları unutmuşum, denemeler de zordu. 71.5 gygk 58.5 eb neti yaptım. Bu yıl hedefim gygk 75-80, eb 70-75 alan 40-45 net bakalım ne kadarına ulaşabilcem

kuzum başlarken deneme yapman iyi olmuş. ne kadar ilerlediğini görürsün. hiç sorma, ben de eğitim çalışırken her şeyi unuttuğumu görmüştüm. umarım hedefine ulaşırsın canım benim.

Gk gy çok iyi keşke bende o kadar yapabilsem

kuzum başlarken deneme yapman iyi olmuş. ne kadar ilerlediğini görürsün. hiç sorma, ben de eğitim çalışırken her şeyi unuttuğumu görmüştüm. umarım hedefine ulaşırsın canım benim.
İyi oldu canım ya zaten haftada üçünden ikişer deneme çözcem, gygk eb çalışmıcam sadece deneme çözcem artık ne kadar olursa alana yüklenmemiz lazım senin çalışmaların da güzel gidiyor sedefim

Kuzum benim de aklima hep alan takiliyor. Ekim ayi eğitim ayimdi bitti. Bu ay alana baslicaktim. Ama tarihten sifirim. Bi de bizim alanda da tarih var. Ona da katkisi olur diye düşündüm. Simdi cografya ya basladim. Malum coğrafya sorulari çok farklı artik, hic calismadan içim rahat etmiyor. Alan araliga kaldi. Ama sürekli kafamda alan var. Ahh su alan olmasa
Ama senin yöntemin çok guzel. Ben 1 yil ara vermeyip calissaydim ve atanamasaydim ben de senin gibi yapardim kuzum.
Senin de calismalarina masallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…