canım benim de saçımda sedef hastalığı var. malesef stres tetikliyo. bana doktor kırmızı kapaklı bi losyon vermişti. saçımı yıkamadan önce annem bunu yaralara sürerdi, öyle öyle azaldı. ama ilacın adını hatırlamıyorum, doktora bi sor istersen losyon falan iste. tamamen bitmiyo bende yıllardır var ama azalıyor. ayrıca çalışmalarına maşallah
@su09 kuzum sana da maşallah
bugün kaldığım yerden devam etmeye başladım. tarihten 3 video izledim, kitaptan tekrar ettim. konu bitince sorularını çözücem.
her yeni günümüzün bir öncekinden daha verimli olması dileğiyle
Safranim belli oldu mu? Ben de sen gidersin diye düşünmüştümbu süreçte çok agladik yikildik. Kendine biraz zaman ver. Toparlan yine aramiza don pes etmeyelim hep birlikte calisalim canim
Evet canim 87 puan elimde patladi.Gerçekten mi ? ne bu ya dalga mı geçiyorlar onu bunu sınavsız memur yapmaktan bize kadro kalmamış şaka gibi.. üzülme yuvana bebeğine sağlık versin rabbim en büyük servetin onlar. iş dediğin olur napalım
Kuzumbalera en son kampa girmişti KPSS için. Ama uzun surdu kampi. Su an unide vizeler var sanirim onlara calisiyodur
Gunaydin canlarim. Bugun 10 kasim Ata'mizi rahmetle anıyoruz
ChocolateChips canim daha iyiyim cok sag ol
L lessie gecmis olsun canim stres yapmamaya çalış. Bu stres her kötülüğü getirebilir insanin basina. Ben de gecen yil bu yüzden panik atak olmustum aman dikkat et kendine
Safransari kuzum facede gördüm kac alim olduğunu direkt aklima sen geldin cok üzüldüm inan. Zor bir durum ben de 4yıldır girdigim icin cok iyi anlıyorum seni. Ama elden de bir sey gelmez ki Allah hayirli kapilar nasip etsin sana.
Egzama derdiyle bende çok uzun sure uğraştım canım on seneyi geçmiştir belide ama çok şükür geçti şimdi ellememeye çalış ve içinde asit olan yiyeceklerden uzak dur. İnşallah seninde geçer.Kızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor
Egzama derdiyle bende çok uzun sure uğraştım canım on seneyi geçmiştir belide ama çok şükür geçti şimdi ellememeye çalış ve içinde asit olan yiyeceklerden uzak dur. İnşallah seninde geçer.
Ayy canım yaa inşallah seninde biran önce azalırbütün hayatımızı etkiliyor resmen bazen diyorum okuyacak başka bölüm bulamadın mı sonrada ama küçüklükten beri hayalimdi diyorum
Ama canım zaten hukuk ve tıp dışında ne okursak okuyalım sonuç yine bu olacaktı en azından sevdiğimiz bölümleri okumuş olduk. Artık olsa bitse şu sınav hayırlısıyla. Ama hiç bişey sağlığımızdan değerli değil olduğu kadar olsun artık yeterki sağlığımızı kaybetmeyelim.
Hadi inşaallah başlıyorum şimdi şu tarihle coğrafyayı bitirseydim bi. Aşırı tembellik yaptım kaç haftadır. Hızlanmalıyım artık.
Canım evveliyatın aşina ve enderun diye iki farklı soru bankası daha var iyi olduklarını duyuyorum.Kizlar tarihten evveliyat dişinda soru bankasi önerir misiniz?
Atamizi saygiyla aniyorum/ariyorum
teşekkür ederim tatlım. izlediğim videolarda tarihten en az 3 soru bankası çözülmeli diyor hoca. sizlere de tavsiye edeyim duyduğumuCanım evveliyatın aşina ve enderun diye iki farklı soru bankası daha var iyi olduklarını duyuyorum.
Teşekkürler canımteşekkür ederim tatlım. izlediğim videolarda tarihten en az 3 soru bankası çözülmeli diyor hoca. sizlere de tavsiye edeyim duyduğumu