2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

canım benim de saçımda sedef hastalığı var. malesef stres tetikliyo. bana doktor kırmızı kapaklı bi losyon vermişti. saçımı yıkamadan önce annem bunu yaralara sürerdi, öyle öyle azaldı. ama ilacın adını hatırlamıyorum, doktora bi sor istersen losyon falan iste. tamamen bitmiyo bende yıllardır var ama azalıyor. ayrıca çalışmalarına maşallah
@su09 kuzum sana da maşallah
bugün kaldığım yerden devam etmeye başladım. tarihten 3 video izledim, kitaptan tekrar ettim. konu bitince sorularını çözücem.
her yeni günümüzün bir öncekinden daha verimli olması dileğiyle :KK68:

Losyon ve şampuan verdi canım onları kullanıyorum losyon kortizon içeriomuş o yüzden çok kullanmıcam onu

Safranim belli oldu mu? Ben de sen gidersin diye düşünmüştüm :KK43: bu süreçte çok agladik yikildik. Kendine biraz zaman ver. Toparlan yine aramiza don pes etmeyelim hep birlikte calisalim canim

Gerçekten mi ? ne bu ya dalga mı geçiyorlar onu bunu sınavsız memur yapmaktan bize kadro kalmamış şaka gibi.. üzülme yuvana bebeğine sağlık versin rabbim en büyük servetin onlar. iş dediğin olur napalım:KK43:
Evet canim 87 puan elimde patladi.
Bundan sonra ne yapacagimi bilemiyorum.
Sanirim atanmak icin 90 almamiz gerekiyor artik :KK43:
Tek teselli kizim ve esimin destegi.

Günaydın kızlar hepimiz çalışıyoruz bugün kaytarmak yok :KK20:
Belissa Belissa canım en kısa zamanda iyileşirsin başlarsın inşallah... canım dinlen bitki çayları iç toparlanmadan kalkma
balera balera nerdeo_O kızlar vizeleri mi başladı ki

Kuzum balera balera en son kampa girmişti KPSS için. Ama uzun surdu kampi. Su an unide vizeler var sanirim onlara calisiyodur

Buradağğyım :KK53: kızlar bu aralar okulum baya yoğun vizelerim haftaya baslayacak ama bu hafta sunum sırası bizdeydi okumam gereken bir suru kitap yapmam gereken ödevler derken bu hafta ve haftaya malesef kpss çalışamayacağım pazar günü ara verdim kpss ye su yüklerden kurtulup bomba gibi gelicem buraya aralikta cok daha iyi devam edicem kpss ye En Büyük TÜRKİYE:KK55::KK9:

Gunaydin canlarim. Bugun 10 kasim Ata'mizi rahmetle anıyoruzEn Büyük TÜRKİYE
ChocolateChips ChocolateChips canim daha iyiyim cok sag ol:KK200:
L lessie gecmis olsun canim stres yapmamaya çalış. Bu stres her kötülüğü getirebilir insanin basina. Ben de gecen yil bu yüzden panik atak olmustum aman dikkat et kendine:KK51:
Safransari Safransari kuzum facede gördüm kac alim olduğunu direkt aklima sen geldin cok üzüldüm inan. Zor bir durum ben de 4yıldır girdigim icin cok iyi anlıyorum seni. Ama elden de bir sey gelmez ki :KK43: Allah hayirli kapilar nasip etsin sana.

ChocolateChips ChocolateChips selam canimm

her gun yazamasam da mutlaka girip yazilanlari okuyorumm

pazartesi sali dersanedeyim.dersane derslerinin haricinde kendim tarih ve cografyaya basladim..gecen hafta ilk uniteleri bitirdim.yarin yeni unitelere baslicam :))

Gunaydin canlarim. Bugun 10 kasim Ata'mizi rahmetle anıyoruzEn Büyük TÜRKİYE
ChocolateChips ChocolateChips canim daha iyiyim cok sag ol:KK200:
L lessie gecmis olsun canim stres yapmamaya çalış. Bu stres her kötülüğü getirebilir insanin basina. Ben de gecen yil bu yüzden panik atak olmustum aman dikkat et kendine:KK51:
Safransari Safransari kuzum facede gördüm kac alim olduğunu direkt aklima sen geldin cok üzüldüm inan. Zor bir durum ben de 4yıldır girdigim icin cok iyi anlıyorum seni. Ama elden de bir sey gelmez ki :KK43: Allah hayirli kapilar nasip etsin sana.

Teşekkür ederim cnm elimden geldiğince stres yapmamaya gayret ediyorum bakalım :KK43:

Kızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor :KK43::KK34::KK61:
Egzama derdiyle bende çok uzun sure uğraştım canım on seneyi geçmiştir belide ama çok şükür geçti şimdi ellememeye çalış ve içinde asit olan yiyeceklerden uzak dur. İnşallah seninde geçer.

Günaydın kızlaar :KK73:

Atamızı saygıyla anıyorum En Büyük TÜRKİYE

L lessie canım çok geçmiş olsun. Aynı şekilde benim kol ve bacaklarımda çıkıyor. Doktor sinirsel dedi ve tamamen geçmez dedi. Şuan atak dönemi mesela toplam 12 tane var:KK12:. Şu kpss ruh ve beden sağlığımıza neler yapıyor daha Allah bilir:KK43:

Egzama derdiyle bende çok uzun sure uğraştım canım on seneyi geçmiştir belide ama çok şükür geçti şimdi ellememeye çalış ve içinde asit olan yiyeceklerden uzak dur. İnşallah seninde geçer.

Asitin yaptığını bilmiyordum canım çok saol

Günaydın kızlaar :KK73:

Atamızı saygıyla anıyorum En Büyük TÜRKİYE

L lessie canım çok geçmiş olsun. Aynı şekilde benim kol ve bacaklarımda çıkıyor. Doktor sinirsel dedi ve tamamen geçmez dedi. Şuan atak dönemi mesela toplam 12 tane var:KK12:. Şu kpss ruh ve beden sağlığımıza neler yapıyor daha Allah bilir:KK43:

Ayy canım yaa inşallah seninde biran önce azalır :KK43: bütün hayatımızı etkiliyor resmen bazen diyorum okuyacak başka bölüm bulamadın mı sonrada ama küçüklükten beri hayalimdi diyorum

Slm kizlar isten gucten topige ancak gelebildim hep aklimda ama yazamadim bi turlu yeni topiginiz hayirli olsunda herkes ataniversin tek seferde insaallah.bende bu yil tekrar girmeyi dusunuyorum gec kalmis olmakla birlikte. Cunku bu yil sinav mayisa alinmis cok vaktimde yok calisiyor olunca. Ama bi sekilde baslicam insaallah. Artik kismetimizde ne varsa hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum Rabbimden

Ayy canım yaa inşallah seninde biran önce azalır :KK43: bütün hayatımızı etkiliyor resmen bazen diyorum okuyacak başka bölüm bulamadın mı sonrada ama küçüklükten beri hayalimdi diyorum

Ama canım zaten hukuk ve tıp dışında ne okursak okuyalım sonuç yine bu olacaktı en azından sevdiğimiz bölümleri okumuş olduk. Artık olsa bitse şu sınav hayırlısıyla. Ama hiç bişey sağlığımızdan değerli değil olduğu kadar olsun artık yeterki sağlığımızı kaybetmeyelim.

Hadi inşaallah başlıyorum şimdi şu tarihle coğrafyayı bitirseydim bi :KK14:. Aşırı tembellik yaptım kaç haftadır. Hızlanmalıyım artık.

Ama canım zaten hukuk ve tıp dışında ne okursak okuyalım sonuç yine bu olacaktı en azından sevdiğimiz bölümleri okumuş olduk. Artık olsa bitse şu sınav hayırlısıyla. Ama hiç bişey sağlığımızdan değerli değil olduğu kadar olsun artık yeterki sağlığımızı kaybetmeyelim.

Hadi inşaallah başlıyorum şimdi şu tarihle coğrafyayı bitirseydim bi :KK14:. Aşırı tembellik yaptım kaç haftadır. Hızlanmalıyım artık.

Aynen canım haklısın. Kolay gelsin sanada

mrb kızlar.. konunun başından okuyamadim. sinawa cok az bi zamn kaldi ve ben tam anlamiyla baslayamadim.. 76 77 almam lazim alanda var.. nasil calisirim onuda bilmiyorum. dersaneye gidiorum..
nasil calismam gerektigini bilmiorum. sizler nasil calisiyorsunz. gunde kac saat kac soru cözuyorsnz?

teşekkür ederim tatlım. izlediğim videolarda tarihten en az 3 soru bankası çözülmeli diyor hoca. sizlere de tavsiye edeyim duyduğumu :KK48:
Teşekkürler canım :KK49:
Ama bu söylediğim soru bankaları henüz çıkmamış bu ay çıkacakmış sanırım bekliyorum ben de. Bu kitapları Ramazan hocadan öğrendim :KK24:

X