bence çok iyisin canım...devam...Günün özeti
Bugün boş günümdü doktor randevumdan sonra direk dershaneye gittim
2 vatandaşlık videosu izledim
90tarih soru çözdüm
42 coğrafya
Sonrada 3 saat türkçe dersi
Soru sayımı yükseltmem lazım
Kısa günün kari : tarih özeti 180 soru çözüldü . Matematik çözümleme video izleyip soruları yazıldı deftere
Geçmiş olsun lessie . Bende kafayı yedim şu aralar ne yaptığımı unutuyorum . terayağı ekmek sepetinden çıkıyor , süt açıp kullanıp buzdolabına değil holdeki erzak dolabına götürmüşüm , sonra her yerde süt arıyorum .
Allah yardımcımız olsun
canım sakın yolma onları bende de stresten çıktı maalesef çok sıkıldığım zaman çoğalıyor. ne şampuan ne ilaç tamamen geçirmiyor. bende çözümü kınada buldum. çok iyi geldi tavsiye ederim.Kızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor
canım sakın yolma onları bende de stresten çıktı maalesef çok sıkıldığım zaman çoğalıyor. ne şampuan ne ilaç tamamen geçirmiyor. bende çözümü kınada buldum. çok iyi geldi tavsiye ederim.
yok ya benimde saçım koyu kestane nasıl diyim böyle yarım ton bile denmeyecek şekilde kırdı. oda güneşte belli oluyor.Aaa Saç rengi turuncumsumu oluyor? Koyu renk saçım çünkü hiç boyatmadım da bugüne kadar
yok ya benimde saçım koyu kestane nasıl diyim böyle yarım ton bile denmeyecek şekilde kırdı. oda güneşte belli oluyor.
aktardan aldım kınayı adam taze demişti ama pekte anlamıyorum kınadan. ben içine bi kaşık kadar yağ koydum demlenmiş çayla yoğurdum saç kremi kıvamında. saçlarım yumuşacık oldu dökülmeyi henüz çözemedim onun için bir kaç kere daha yakmak lazım ayda bir ama eskisi gibide topak topak değil dökülmeHımm bi zararıda yok kınanın baktım şimdi intten saç dökülmesi ve yağlanmayada iyi geliyormuş benimde saç rengim koyu kestane nereden alıyorsun kınanı sen hepsi aynı çıkmaya biliyor çünkü
aktardan aldım kınayı adam taze demişti ama pekte anlamıyorum kınadan. ben içine bi kaşık kadar yağ koydum demlenmiş çayla yoğurdum saç kremi kıvamında. saçlarım yumuşacık oldu dökülmeyi henüz çözemedim onun için bir kaç kere daha yakmak lazım ayda bir
canım benim de saçımda sedef hastalığı var. malesef stres tetikliyo. bana doktor kırmızı kapaklı bi losyon vermişti. saçımı yıkamadan önce annem bunu yaralara sürerdi, öyle öyle azaldı. ama ilacın adını hatırlamıyorum, doktora bi sor istersen losyon falan iste. tamamen bitmiyo bende yıllardır var ama azalıyor. ayrıca çalışmalarına maşallahKızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor
sedommmm özledimmmcanım benim de saçımda sedef hastalığı var. malesef stres tetikliyo. bana doktor kırmızı kapaklı bi losyon vermişti. saçımı yıkamadan önce annem bunu yaralara sürerdi, öyle öyle azaldı. ama ilacın adını hatırlamıyorum, doktora bi sor istersen losyon falan iste. tamamen bitmiyo bende yıllardır var ama azalıyor. ayrıca çalışmalarına maşallah
su09 kuzum sana da maşallah
bugün kaldığım yerden devam etmeye başladım. tarihten 3 video izledim, kitaptan tekrar ettim. konu bitince sorularını çözücem.
her yeni günümüzün bir öncekinden daha verimli olması dileğiyle
ben deeeesedommmm özledimmm
evet kuzum vizelerim var sizinleyim bu yıl inşallahben deeeenerelerdesin kuzum vizelerin mi vardı? bizimlesin bu yıl dimi
Canim iyiki vakti zamaninda kpss ye umut baglamadin ve hemsirelik.okumaya basladin.safran son atama bile olsa garanti gidersin sen canını sıkma bence. keşke benimde umudum olsaydı da okumak zorunda kalmasaydım tek tesellim sevdiğim işi yapacak olmam. giden yıllar ne olacaksa artk..
Hehe :) zaten temelin var. Bu yil son yilimiz olucak inşallah kuzumevet kuzum vizelerim var sizinleyim bu yıl inşallah
Safranim belli oldu mu? Ben de sen gidersin diye düşünmüştümCanim iyiki vakti zamaninda kpss ye umut baglamadin ve hemsirelik.okumaya basladin.
Ben 3 atamadir bekliyorum ve sonuc yine husran. Lisans+onlisans+lise ye 2000 kadro geldi. 3001 e ise 17 kadro.
O zaman cok.uzulmustun ama 85 ustu alip bekleyip husranla.sonuclanacagina, boylesi inan.hakkinda daha hayirli oldu.
Benim.bu gunum.gozyasiyla gecti. Sebep.olanlarin allah belasini versin.
Gerçekten mi ? ne bu ya dalga mı geçiyorlar onu bunu sınavsız memur yapmaktan bize kadro kalmamış şaka gibi.. üzülme yuvana bebeğine sağlık versin rabbim en büyük servetin onlar. iş dediğin olur napalımCanim iyiki vakti zamaninda kpss ye umut baglamadin ve hemsirelik.okumaya basladin.
Ben 3 atamadir bekliyorum ve sonuc yine husran. Lisans+onlisans+lise ye 2000 kadro geldi. 3001 e ise 17 kadro.
O zaman cok.uzulmustun ama 85 ustu alip bekleyip husranla.sonuclanacagina, boylesi inan.hakkinda daha hayirli oldu.
Benim.bu gunum.gozyasiyla gecti. Sebep.olanlarin allah belasini versin.
inşallah tatlım ben giricem ama hemen atanamıcam maalesef. bekle babam bekle anlıcan :)Hehe :) zaten temelin var. Bu yil son yilimiz olucak inşallah kuzum