2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Evett, bugün tarihten 3 video izledim. Türk İslam devletlerinin yarisi bitti. 51 soru cozdum.
Coğrafyaya basladim, cografyayi çok seviyorum. İlk ünitesi bitti. 109 soru cozdum.
Bu kitaplar candir, herkese tavsiye ediyorum

Kizlar su soru çok çelişkili. Aranizda dershaneye giden varsa sorabilir mi hocasina. Eğer bu soruyu tarihlere gore alirsak cevap hatay oluyor. Ama turkiyenin özel konumuna bakarsak kirklareli oluyor. Nette de arastirdim. Bu tarz sorular hep celiskide kalmis. Doğru cevap olarak hangisini almamiz gerekiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

Bugünün özeti
öyt 55 soru çözüldü
Ölçme tekrar
30dk vatandaşlık video izlendi
3saatlik matematik dersi
Türkçe 20 soru çözüldü
Matematik 15 soru çözüldü
Maşallah canim. Boyle bir güne bir suru dersi sigdiranlara bayiliyorum. Masallahhh. Bugün disciye gidicektin gittin mi

Pazartesi gidicem dershaneye o zamana kadar soran olmazsa sorarım cnm

Maşallah canim. Boyle bir güne bir suru dersi sigdiranlara bayiliyorum. Masallahhh. Bugün disciye gidicektin gittin mi

Maşallah sanada canım
Yok ya gidemedim panoramik röntgen istemişti onu çektiremedim devlette randevu yok dişçidede makina yokmuş ağrısı geçti gibi onur un izin günü onun doktoruna gidicez tek gitmeyede korkuyorum biraz

sedefonur .. sedefim soruya kirklareli dedim.sebebi de golge boyunun uzunlugunun tarihle dogrudan iliskisi yok.golge boyu enlemle ilgili ve ulkemizde guneyden kuzeye gidildikce golge boyu uzar (enlem etkisi,kyk de oldugunun gostergesi)..yani hangi tarihi verirse versin golge boyu en uzin kirklarelinde olacaktir

gunaydin kizlaaarr

dun cografyadan daglar ovalar platolar ve fay hatlarina calistim

tarih gelisim ogrenme ve oytden birer test cozdum

istedigim kadar verimli bi gun olmadi..evlenip tasindigim semtte tanidigim kimse yokdun de evde acaip skldgm bi gun oldu..keyifsizdim..cok yalniz hissettim..ev bazen ustume ustume geliyo bugun belki kitaplarimi alip bi cafeye ya da dersanenin etut salonuna gidebilirim.kendimi iyi hissederm o zaman

Canım planına uygun ilerledikten sonra sorun çıkmaz, alanı da vaktinde bitirirsin ben şimdi amaaan sadece alan çalışcam nasılsa diyip çok ağırdan alıyorum daha ilk konuyu bile bitiremedim

Macaronum maşallah canım yakınında kütüphane yok mu oraya gitsen? Kafa dengi halden anlıcak biri olsa iyi olur aslında ama belki bu süreçte herkesten her şeyden uzaklaşmak da iyidir

Macaronum maşallah canım yakınında kütüphane yok mu oraya gitsen? Kafa dengi halden anlıcak biri olsa iyi olur aslında ama belki bu süreçte herkesten her şeyden uzaklaşmak da iyidir

yakinlarda kutuphane yok canim..keske olsa insanlardan fazla uzaklasmak da boguyor insani

Canım Türkyede güneyden kuzeye gidildikçe gölge boyları uzar. Tarihe göre değişen en uzun gündüz ve en uzun gece gurup tan süresi falan

yakinlarda kutuphane yok canim..keske olsa insanlardan fazla uzaklasmak da boguyor insani
Dershane yakın mı peki? Sınıftakilerle etütte toplanıp birlikte de çalışabilirsiniz. Ben 6 yıldır ailemin yanındayım gelen gidenden sıkıldım, ne kadar az insan o kadar çok huzur. Yerinde olmayı isterdim sanırım

Pazartesi gidicem dershaneye o zamana kadar soran olmazsa sorarım cnm
Canim tesekkur ederim 2 çokluk oluşmuş bile :) demek ki tarihlere bakmicakmisiz, ne olursa olsun en kuzeydekinin alicakmisiz, en uzun gölge boyu olarak :)
Disciler benim de hic sevmedigim yerler. Ama iyi disciye denk gelirsin biraz daha rahatlatiyo seni. Umarim cabucak atlatirsin
Anladim macaronum dershane hocalarina ne gerek :) sizler bitanesiniz :)
Kuzum ben de senin yerinde olmak isterdim. Hatta bazen simdi evli olsam hic komsu edinmem bütün gün calisirim diyorum. Hep ayni süreç olmasından bunalmissindir canim. Kafe iyi fikir. Balkon da iyi gider :)
Canım planına uygun ilerledikten sonra sorun çıkmaz, alanı da vaktinde bitirirsin ben şimdi amaaan sadece alan çalışcam nasılsa diyip çok ağırdan alıyorum daha ilk konuyu bile bitiremedim
Maalesef gizli olmamiz lazim holom. Benim şimdiki aklim olsa daha bile erken baslardim calismaya.
Canım Türkyede güneyden kuzeye gidildikçe gölge boyları uzar. Tarihe göre değişen en uzun gündüz ve en uzun gece gurup tan süresi falan
Tesekkur ederim canlarim. Çok iyi anladim. Dershane öğretmenine ne gerek var. İyi ki varsiniz :)

İhtiyaç in eğitim bilimleri konu anlatım ı almıştım öğrenme psk.
Çalışıyorum ama anlatış ı hiç beğenmedim verdiği örnekler konuyu kavratmak yerine daha çok anlam bulandiriyor gibi
Bozmuş bu ihtiyaç galiba önceden beğenirdim diye aldım pişmanım

Merhaba kızlar ölçme ile bogusuyorum
M macaron7 canım bende yalnızım ders çalışan ya da kafa denli birilerine ihtiyaç duyuyorum çünkü bazen destek muhabbet bazen derse arkadaş arıyor insan evde tek takılıyorum ne yaparsam eşim le yapıyorum ama ders dışı faliyetler genelde.
Ama burasi iyi geliyo dersler kpss hakkında yalnız değiliz birbirimize destegiz

canım ihtiyaç bozdu artık, ben beğenmiyorum. eğitimde 7 iklim öneririm

Belissa kuzum bugün a 101 e çok güzel çeyizlik ciciler gelmiş, benim çay bardağına çok ihtiyacım vardı, aldım. sana da tavsiye ederim. çok güzeller =)

Merhaba canlarım. Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
çalışmaya başlamadım henüz utanıyorum sizden Maşallah ne güzel
çalışıyorsunuzEn kısa zamanda bomba gibi döneceğim söz veriyorum.
sedefonur tarihten tarihsavarı öneririm ben kuzum.

2016 mı canım bende 2015 var laf kalabalığı yapıyor ama öğretici geliyor bana yediiklimi seviyorlar ama çok ayrıntı diyorlar ona da sayfa sayısı ihtiyaçın iki katı sanırım anlaşılmayan örnekleri gönder hep birlikte anlaşılır hale getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…