Çok sasirdim, inanamadim yazdiklarina, daha yazmadigin kim bilir neler yasadin kiyamam kuzuma yaa.. Ama sonucun güzel olmasına sevindim. Sen Rabbimin sevgili kuluymussun ki evlenmeden o kişinin gerçek yüzünü sana gostertmis. Rabbim seni kurumuş. Buyuk bi hatadan geri donmussun. Ve kader öyle birşey ki iste nasibinde ne güzel bi insan varmis. Hayatinda yeni bir sayfa actirmis. Dilerim bu sayfaniz hep temiz kalir kuzum. Dilerim hep mutlu olursun çünkü bunu hak ediyorsun. Hic geçmişine takilma, önüne bak artik. Birak o yaptigi pislikleriyle kalsin.Zaman zaman uğruyorum.Çok şey değişti hayatımda Sedefim...
İki ay sonra attım nişanı...Gçen yıl ekimde...
Birlikteliğe zorluyordu,dayanamadım attım.
İftiralar attı,ailemle aramı açtı...
Okulumuza yeni bir sınıfçı atandı geçen yıl...bana aşık oldu,ben de ona...
Evlendik,her sorun her pislik geride kaldı hamdolsun....
Çok mutluyum boşa yaşamışım bunca yıl.
Çok sasirdim, inanamadim yazdiklarina, daha yazmadigin kim bilir neler yasadin kiyamam kuzuma yaa.. Ama sonucun güzel olmasına sevindim. Sen Rabbimin sevgili kuluymussun ki evlenmeden o kişinin gerçek yüzünü sana gostertmis. Rabbim seni kurumuş. Buyuk bi hatadan geri donmussun. Ve kader öyle birşey ki iste nasibinde ne güzel bi insan varmis. Hayatinda yeni bir sayfa actirmis. Dilerim bu sayfaniz hep temiz kalir kuzum. Dilerim hep mutlu olursun çünkü bunu hak ediyorsun. Hic geçmişine takilma, önüne bak artik. Birak o yaptigi pislikleriyle kalsin.
Olur tabi kuzum. Bence de kesinlikle Allah korumuş çok şükür kurtulmussun. Simdi mutlusun ne güzel maşallah esinle de ayni memlekettesiniz. Rabbim sizi hic ayirmasin linkam :)Aynen öyle canım...Daha neler neler...Ama hamd olsun hepsi geride kaldı.Kesinlikle Rabbim korudu bunun başka açıklaması yok.İnşallah Sedefim benim amin.Numaramı değiştirdim sana özelden yazıyorum,whatsapptan konuşuruz sen de istersen...
Aynen öyle canım...Daha neler neler...Ama hamd olsun hepsi geride kaldı.Kesinlikle Rabbim korudu bunun başka açıklaması yok.İnşallah Sedefim benim amin.Numaramı değiştirdim sana özelden yazıyorum,whatsapptan konuşuruz sen de istersen...
Olur tabi kuzum. Bence de kesinlikle Allah korumuş çok şükür kurtulmussun. Simdi mutlusun ne güzel maşallah esinle de ayni memlekettesiniz. Rabbim sizi hic ayirmasin linkam :)
Aminnn kuzum inşallah, sen nasilsin neler yapiyosun, hayatin nasil gidiyor :)Ne çok şey paylaşıp hayal etmiştik şimdi herşey daha farklı. Allahtan ümit kesilmezmiş. Çok daha mutlu olalım güzeller :)
Herşey yolunda kuzum. İnşallah çok daha iyileri olur güzel haberler veririzAminnn kuzum inşallah, sen nasilsin neler yapiyosun, hayatin nasil gidiyor :)
Aynen öyle canım...Daha neler neler...Ama hamd olsun hepsi geride kaldı.Kesinlikle Rabbim korudu bunun başka açıklaması yok.İnşallah Sedefim benim amin.Numaramı değiştirdim sana özelden yazıyorum,whatsapptan konuşuruz sen de istersen...
Badem nasılsın neler yapıyorsun ?Ne çok şey paylaşıp hayal etmiştik şimdi herşey daha farklı. Allahtan ümit kesilmezmiş. Çok daha mutlu olalım güzeller :)
Sedefim atanmışsin cok mutlu oldum. Sonuclar aciklandiginda özelden yazmayi çok istedim ama yarana tuz basarım diye elim hiç gitmedi şuan çok mutlu oldum. Allah emelline kavuşturmuş canım.Aminnn kuzum inşallah, sen nasilsin neler yapiyosun, hayatin nasil gidiyor :)
Oyy canim benim sagolasin çok şükür atandim, gerçekleştirmek istediğim planları gerçekleştirdim. Çocuklarima faydalı olmaya devam simdilik :) Sen nerde görev yapiyodunLinkam hakkında hayırlısı olmuş canim. Sukur ki erken görmüssün yüzünü. Hayırlı olsun. Rabbim daha da mutlu etsin seni inşallah. Yıllar sonra yeniden yazdıklarınızı görünce çok mutlu oldum.
Badem nasılsın neler yapıyorsun ?
Sedefim atanmışsin cok mutlu oldum. Sonuclar aciklandiginda özelden yazmayi çok istedim ama yarana tuz basarım diye elim hiç gitmedi şuan çok mutlu oldum. Allah emelline kavuşturmuş canım.
İyiyim morisim sen nasılsın neler yapıyorsun. Bende işte okulla ilgileniyorum iyi gidiyor. 1,5 senedir de mesleğimle ilgili çalışıyorum. Sınavdan da çok güzel puan aldım bakalım atanacağım nasipte varsa. :)Linkam hakkında hayırlısı olmuş canim. Sukur ki erken görmüssün yüzünü. Hayırlı olsun. Rabbim daha da mutlu etsin seni inşallah. Yıllar sonra yeniden yazdıklarınızı görünce çok mutlu oldum.
Badem nasılsın neler yapıyorsun ?
Sedefim atanmışsin cok mutlu oldum. Sonuclar aciklandiginda özelden yazmayi çok istedim ama yarana tuz basarım diye elim hiç gitmedi şuan çok mutlu oldum. Allah emelline kavuşturmuş canım.
Allah daha da mutlu etsin canim Allah hayırlısıyla her emeline kavustursun. Çok sukur iyiyim canim ben konya ereğlideyim ve evlendimOyy canim benim sagolasin çok şükür atandim, gerçekleştirmek istediğim planları gerçekleştirdim. Çocuklarima faydalı olmaya devam simdilik :) Sen nerde görev yapiyodun
İnşallah canım benim Allah hakkinda hayirlisini versin insallah gönlunun istedigi ve hakkinda hayirli bir yer olur. Sedef e dedigim gibi canim bende atandim ve evlendimİyiyim morisim sen nasılsın neler yapıyorsun. Bende işte okulla ilgileniyorum iyi gidiyor. 1,5 senedir de mesleğimle ilgili çalışıyorum. Sınavdan da çok güzel puan aldım bakalım atanacağım nasipte varsa. :)
Olmaz mi be linkam. Hemde cok güzel.Haklisin Badem nerden nereye şükürler olsun halimize sana da çok sevindim inşallah beraber çok daha güzel günler göreceğiz.
Morisim unutmamak unutulmamak ne güzel değil mi...
Merhaba canlarım. Çok uzun zamandır giremedim, epey oldu. Linkam hakkında hayırlısı olmuş, başkasıyla evlenmene çok şaşırdım, inşallah çok mutlu olursun. :) Sedefim atanmana, eşinin yanında olmasına çok sevindim. :) Asıl öğretmenlik sizinki, Rabbim kolaylık versin. :)