2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

naptın canım? bugün için çalışcanı söylemiştino_O
Kuzum biz dün annemle ev isleri vardi yaptık tam düzelmistim ki daha kötüleştim kafami kaldiramadim.
yarin doktora gidicem artık.
Sizler calisyorsunuzdur insallah.

Kuzum biz dün annemle ev isleri vardi yaptık tam düzelmistim ki daha kötüleştim kafami kaldiramadim.
yarin doktora gidicem artık.
Sizler calisyorsunuzdur insallah.
aslında hemen doktora gitmek gerekiyor kuzum. ben de hep ha geçer deyip bekletirim bu gribi. en sonunda yine soluğu doktorda alırım.
kızlar ben de çalışamıyorum kasıma girdiğimizden beri ama söz çalışcam

kızlar bende çalışamıyorum yaaaa:KK23:motıvasyon sıfır baslarda güzel gıdıyodu ama şimdilerde sıfır tekrar adepte olmam lazım..
sayfanında enerjısı mı düştü ne oldu:KK51:pek fazla girmemeye başladık hemen toparlanmamız gerek:KK53:

Hoşbuldum canım:KK52: bende aynı videolardan takip ediyorum bilhassa Ramazan Hoca favorim anlatımlarda bende hazırlanıyorum ondan yavaş gidiyorum gibi gelmişti bana sonra arkadaşlarımla konustum aynı konularda dershaneye gidenler benim de türkçe rehberlik ve program geliştirme bitti ama benim tek sıkıntım soru çözmekten hoşlanmıyorum ama biliyorum ki ne kadar çok soru o kadar kalıcılık nasıl halledebilirim bu sorunu sıkılıyorum soru okurken:KK43:
Tatlim baska carwmiz yok coze coze aliscaksin...bi basla hele devami gelir insallah..gunluk soru limiti koy l
Kndine hergun arrtirara devam et aliaifsin zmaamla tatlim insallah

kızlar ne bu haliniz:KK12: toparlanın hemen, rakipleriniz durmadan çalışıyor :KK55::KK55:Çalışmadığınız her gün sıralamanız gerilere gidiyor olarak düşünün ne feci bir şey :KK17:
Tarihle uğraştım iki gündür İlk Müslüman Türk devletleri ve kültür medeniyetleri videolarını bitirdim çok şükür yarın testlerini çözecem .
Kızlar bu günden planınızı yapın, yarın çalışmaya başlayın daha fazla arayı açmayın .

aslında hemen doktora gitmek gerekiyor kuzum. ben de hep ha geçer deyip bekletirim bu gribi. en sonunda yine soluğu doktorda alırım.
kızlar ben de çalışamıyorum kasıma girdiğimizden beri ama söz çalışcam
Sorma kuzum iyice kaptım sifayi.
Sayfamiza da nazar mi degdi ne olduysa hepimiz saldik kendimizi.
Duzelir duzelmez baslicam insallah. Hic huzurlu değilim böyle.

Belissa Belissa m zumrem.kaytarmak yok..ataninca yapacagin seyleri dusun gaz ver kendine.mesela ataninca evlenicem ,evime sunlari alicam diye dusun..hatta kendine ya da evine esine alacak biseyler belirle (simdi alamayacagin kadar yuksek fiyatli calisinca alabilecegin bi fiyatta olsun) onu dusun..calismani arttirabilir :KK49::KK49:
Macaroncum cok haklısın canım valla.
Su gripten kurtulur kurtulmaz baslicam insallah. Calisma motivem var aslında.
Sag ol destegin icin canim:KK36:

Günaydın kızlar hepimiz çalışıyoruz bugün kaytarmak yok :KK20:
Belissa Belissa canım en kısa zamanda iyileşirsin başlarsın inşallah... canım dinlen bitki çayları iç toparlanmadan kalkma
balera balera nerdeo_O kızlar vizeleri mi başladı ki

12190996_492375914304073_4589898903931254622_n.jpg :KK70::KK70:

Kizlar hastalik falan dinlemicem calisabioecegim kadar caliscam napim. Biraz gelisime bakayim ben en iyisi kolay gelsin size
Belissa Belissa canım en kısa zamanda iyileşirsin başlarsın inşallah... canım dinlen bitki çayları iç toparlanmadan kalkma
Sag ol kuzum insallah :KK15:

Kuzum balera balera en son kampa girmişti KPSS için. Ama uzun surdu kampi. Su an unide vizeler var sanirim onlara calisiyodur

Kızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor :KK43::KK34::KK61:

Kızlar yaaa KPSS stresi yüzünden saç derimde egzama çıktı ve hiç bir zaman tamamen geçmeyecekmiş çıktığı zamanlar çok kötü oluyorum elim sürekli saçımda sızlıyolar ve onları kopartmaya çalışıyprum çok fazla dikkatimi dağıtıyor :KK43::KK34::KK61:
çok geçmiş olsun canım:KK43: kremi falan yok mu sürsen rahatlatmaz mıo_O

X