Haklısın canim valla.Belissa kızım iyileştiysen doğru derseörtmencilik oynayım dedim
Kuzum ben youtube da hocolara geldik mat videolari gördum. İzlemedim ama eğlenceli biseye benziyor bi bak istersensabahtan beri 105 tarih sorusundan başka bir şey yapmadım. Matematiğe geçmem lazım ama geçmemek için elimden geleni yapıyorumne yapacağım ben bu matematikle
Belissa kızım iyileştiysen doğru derseörtmencilik oynayım dedim
en sevdiğinden başla canım bir an önce yoksa daha da soğursunBelissa kızım iyileştiysen doğru derseörtmencilik oynayım dedim
canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun . Vatandaşlık video sormuşsun lider/yargı vatandaşlık var elimde benimde youtubeden bulabilirsin bir bak istersen .3 gündür pertim çıktı diyebilirimiş akşam dershane 22.30da evdeyim anlatılanları tekrar edip biraz soru çözebiliyorum o kadar
canım elimde var lider videosu , senin dediğinede bakayım ama bende sorun yapamadığım için sevmiyorum . Dün bir video açtım sorularını yazdım. test çözeyim dedim 3 tane çözebildimKuzum ben youtube da hocolara geldik mat videolari gördum. İzlemedim ama eğlenceli biseye benziyor bi bak istersen
Bana ara vermek yaramiyor. Ben derse ara verince dersten acayip soguyorum. Beyaz eşya mobilya çeyiz tamamlama vs derken bu aksam misafir geldi. Uzadi da uzadi benim aram.. Artik yeter bu kadar. Kismetse yarin tarihe başlamak istiyorum!
Sağol canım kolay gelsin senin branşın ne alan ne zaman caliscan eğitim deneme coz çok yararı oluyo bende hamileym gaza basamiyorum yoksa başardım çünkü az kaldı calismaliyizkızlar nerelerdesinizders çalışıyorsunuzdur inşallah
Ben tarih 6 video izledim tek testleri kaldı
hoşgeldintarihler çekildi ama bizlerde hızlanma olmadı tekrardan sınava hazırlanmak baya zormuş toparlanıcaz inşallah . türkçe ,coğrafya , eğitim bitti benim ama tekrar , test olmayınca batırdım eğitimi toplamaya çalıştım . tarihe geçtim bugün . Üzüldüm az bir puanla kaçırmanıza inşallah toparlarsınız çalışmaya başlarsınız.
Amin canım ck sağol hayırlısı boleymis çok uzuluyo insan amaHoş geldin. Az bi puanla kaçırmana ben de çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.
Hosbulduk bransiniz hangisi alan var mi kolay gelsin ben o az puanla kacirdgm sene 70net yapmstm eğitimden ihtyac ve pegem bitrmistim belki yararı olurMerhaba hos geldin. Ben egitimi bitirmeye calsiyorum öncelikle.
Edebiyat branşım.Hosbulduk bransiniz hangisi alan var mi kolay gelsin ben o az puanla kacirdgm sene 70net yapmstm eğitimden ihtyac ve pegem bitrmistim belki yararı olur
Allah kolaylık vrrsinEdebiyat branşım.
Alan sinavi var evet.
Günaydın kızlar
canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun . Vatandaşlık video sormuşsun lider/yargı vatandaşlık var elimde benimde youtubeden bulabilirsin bir bak istersen .
canım elimde var lider videosu , senin dediğinede bakayım ama bende sorun yapamadığım için sevmiyorum . Dün bir video açtım sorularını yazdım. test çözeyim dedim 3 tane çözebildimbıraktım.
Ara verince başlamak istemiyor insan ama artık baya boşladık , toparlanmayı geçtik artık hızlanmamız lazım. Canım ben başladım tarihe eğitimden sonra çok iyi geldi Ramazan hocada gazlıyor test çözüyorum
Canlar şu vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz kafayı yemek üzereyim şu ders yüzünden
Bende evde çalıştığım için iyice sıkıcı oldu hiç içimden gelmiyorahhh ahhh hiç sorma canım çok sıkıcı bi ders dershanedeki hocadan anlamıoyorum uyuoyorumm resmen 2015 kpss de de 1 yada 2 tane yapabildim sen düşün halimi :S
Alan yok canım bende okulöncesi branşımSağol canım kolay gelsin senin branşın ne alan ne zaman caliscan eğitim deneme coz çok yararı oluyo bende hamileym gaza basamiyorum yoksa başardım çünkü az kaldı calismaliyiz
Günaydın kızlar , erken kalkmak için güzel bir gün
Alan yok canım bende okulöncesi branşım
Sakin ol tatlım başaracağız bu sene yeter ki çalışmayı bırakmayalım kolay gelsinMerhaba kızlar bu kez inşaallah kesin olarak geldim aranıza. Koşar adım tarih ve coğrafyayı bitirmem gerek daha matematiğe bile geçemedim ve yine aylardan kasım
Sakin ol tatlım başaracağız bu sene yeter ki çalışmayı bırakmayalım kolay gelsin