2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Selam kizceler.. Dun gece geldik ist dan. Ben de bi kaç çeyiz aldim :) bugün oyt ye basliyorum. Planima gore 1 kasima kadar bitmeli
Eki Görüntüle 1668567
Hayirli olsun sedefim ne aldin kendine? Bana da fikir olsun eksikler cok malum
Ben bugun şu renkli kahvaltilik seti oluyor ya tepsili olandan onu aldim. bir de bime patates ezme aparati ve tutacak gelmis onlar eksikti aldim.

Hayirli olsun sedefim ne aldin kendine? Bana da fikir olsun eksikler cok malum
Ben bugun şu renkli kahvaltilik seti oluyor ya tepsili olandan onu aldim. bir de bime patates ezme aparati ve tutacak gelmis onlar eksikti aldim.
Aa kuzum aklinda bulunsun bine konserve acacagi da geliyomus. Bi tanidigimda gördüm. Çok ise yariyo bulursan onu da al. Aldiklarimi çeyiz topigine ekledim kuzum. Su bardagim vardi ama annm bi takim daha al dedi. Makine kullanırken lazim olur dedi. Seninkiler de hayirli olsun kuzum :)

Sag ol kuzum. Aa ben o dedigini bugün gördüm ama ise yaramaz diyerek almadim alsaymisim keske neyse bir dahaki gittigimde bakayim kuzum

Son düzenleme:
Selam kizceler.. Dun gece geldik ist dan. Ben de bi kaç çeyiz aldim :) bugün oyt ye basliyorum. Planima gore 1 kasima kadar bitmeli
Eki Görüntüle 1668567

yaa pembe en sevdiğim renk birgün evim olsa bir odasını tamamen pembe yaparım beni çok mutlu ediyor bu renk :) bende açtım türkçe videoları izliyorum netten bütün konuları dinleyim sonrada ful soru çözeceğim

Sag ol kuzum. Aa ben o dedigini bugün gördüm ama ise yaramaz diyerek almadim alsaymisim keske neyse bir dahaki gittigimde bakayim kuzum
Kuzum bn de ise yaramaz saniyodum ama kavanoz kapaklarini açarken zorlanan biriyim. Tanidigimda gozumle gördüm o aletle 1 saniyede aciyo kesin al çok memnunum ddi
Kuzum bn de pembe ve moru çok seviyorum :) tek ders gidince çok iyi ogreniliyo aslinda. O dersin konusunu videosunu bitirdikten sonra bütün soru bankalarini tara bitir. Sonra başka bi derse geçtiğinde de o bitirdiğini dersin denemelerini karma sorularini çöz. Eminim çok verimli olur

Gercekten verimli ben hep bütün dersleri bir götürmek istedim ama karışıyor sanki yeni anladim bunu yazın da sadece cografya çalışmıştım gercekten hem insan hızlı ilerliyor hemde verimli öyle yapacağım artık yöntemim bu
Buarada benimde arkadaşlarım çeyizlik almaya başlamışlar a101 ve bime cok guzel seyler geliyor gerçekten 30 ekimde de bime kek kalıbı seti gelecekmiş guzel duruyordu fotografya

Evet kuzum bnm de alan olmasaydi tek ders giderdim. Ama su an o kadar çok calismam ders var ki, tek gidersem panik olurum. En son lise 1 de gördüğüm ve karneme 1 gelen fizikten sonra TM ye gecen ben yollar sonra alanda yine karsima çikan fizik. Çok alan dersim var, kasimdan sonra bi göreyim su alana, duruma gore yon vericem derslere
Valla Allah Bim ve a101 den razi olsun :)

Ya Allah yardımcımız olsun gercekten zor ama sen yaparsın insallah sinavdan sonra cifte mutluluk yaşarsın:))

Panik olun diye degil de hani az kalmış daha fazla çalışmayalım diyin diye attım fotoğrafı özür beni çok motive ediyor çünkü bilemedim
Yok kiz saka yaptim.
Zaten panik olsak da olmasak da caliscaz el mahkum

Arkasadlar videoyu uzajtan egitim seklinde mi katilip izliyorsunuz yoksa normal nette olan videolardan mi ben uzaktan egitime katilmak istiyorum tavsiyeleriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…