2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Arkasadlar videoyu uzajtan egitim seklinde mi katilip izliyorsunuz yoksa normal nette olan videolardan mi ben uzaktan egitime katilmak istiyorum tavsiyeleriniz var mi
Valla ben bugün türkçeden tonguç akademiyi izledim 10 dakikalık videolar hizli bir tekrar oluyor tavsiye ederim onun dışında youtube da benim hocam ve isem yayıncılık kanallarinda tarih cografya vatandaşlık türkçe 2016 videolari var onlara bakabilirsin.hosgeldin bu arada :)

Tavsiyeler icin tesekkur ederim hosbuldum

balera kuzum geçen gün araştırırken vat için özgür özkınıkın videolarından memnun olduklarını söylüyolardır. sen vatandaşlığa gıcık olmuştun ya belki işine yarar diye söyliyeyim dedim kuzum

merhaba kızlar
Ben kendime çok kızgınım ya , yaklaşık iki aydır çalışıyorum diye biliyorum kendimi ; türkçe ,cografya bitti eğitim derslerimde bitti . Derslerden test çözeyim dedim çok yanlışım çıktı test çözmeden konu çalışarak bitirmiştim .Amacım kasımda uzaktan eğitime başlayıp oradaki derslerle ikinci tekrar yapmaktı . İki ayım çöpe gitti tekrar başa döndüm .

Şimdi ihtiyacın uzaktan eğitim sitesine baktım 29 ekim için kampanya yapmışlar kayıt olacağım bu hafta içi , en azından düzenli çalışmış olurum . Cezalıyım artık erken kalkıcam planlı çalışacam .

selam arkadaslar

tum yazdiklarinizi okudum. bugun dersane vardi. dersten snra etut salonunda calistm.inanin cok verimli oldu. arada dersanede kalip calisicam rehberlikten orgutlenme ve kuramlara calistim bir unitem kaldi. bu aksam rehberligi bitirmeyi hedefliyorum. yarin da sorularini cozerim

Arkasadlar videoyu uzajtan egitim seklinde mi katilip izliyorsunuz yoksa normal nette olan videolardan mi ben uzaktan egitime katilmak istiyorum tavsiyeleriniz var mi
merhaba benim elimde 2013 lider yayınlarının video dersleri var. Onlardan çalışıyorum eksikleri var tabi yeni sistem değil .Her yayının video dersleri daha uygun, ben dershane gibi düzenli olsun diye uzaktan eğitime kayıt olmak istiyorum. İhtiyaç uzaktan eğitime ücretsiz derslerine girdim bir kaç kez oraya kayıt olmayı düşünüyorum . Murat yayınları da güzel geldi bana, yayınların sitelerinde ücretsiz örnek videolar var onları izlersen daha iyi bir fikir oluşur . Canlı ders yada video ders alabilirsin .

su09 kuzum iste bol soru çok önemli bunu anlamis bulunuyoruz. Bana da deneme çözmek konulari bitirmeden saçma gelirdi ama denemeler ve bol sorudan daha çok şey ogreniliyo
M macaron7 kuzum maşallah calismalarina

Ben de her gun erken kalkmayi planlıyorum.
Aslinda kalkiyorum da ama sonra bir sey oluyor calisamiyorum 12den once oturamiyorum derse. Bir duzen versek bu ise iyi olacak canim. Nedense bir agirdan alıyoruz

Belissa kuzum araştırırken senin de işine yarayabilir bişey buldum. hocalara geldik videoları var youtube da eğlenceli bişeye benziyo, matematik için bi bak istersen.
Biliyorum onu ama hangisini dinlersem dinleyeyim degisik bir ders ya anayasa bizim anayasamiz hak bizim devlet bizim ama hicbir sey bilmiyorum ben ne acı bilmeyincede böyle anlaşılmıyor işte ama buradaki arkadaslar dedi sona birak onu bende şimdilik bıraktım

Cayi dökme pcye sakin
ders çalışırken fazla rahatım kuzum ya adam eğitimi çok güzel anlatıyo,ben kolb un yöntemini bi türlü anlayamıyodum, bu adamla anladım şükür
ben de fizik kimya biyo dersleri arıyodum. çok eğlenceli tarzları var. bayıldımm
bence de iyi yapmışsın kuzum sona bırakmakla.. çok ezber bi ders, çabuk unutuluyor

Ya bence tamamen unutmamışsındır canım moralini bozma lütfen hem sinava daha var telafi etme sansin var en azından zaten herkes diyorki bu sinav konu degil cok soru çözme sınavı napalim bizde soru çözeriz bol bol hallederiz insallah :)

İsmi neydi cnm?

sedefim haklısın sorusuz olmuyormuş konu biteyim derken soru tarzlarını bilmeden gittim fazla basite almışım. Gecen yıllarda eğitim çalışamamıştım aynı hatayı yapmayım diye konuya yüklendim

Ben de her gun erken kalkmayi planlıyorum.
Aslinda kalkiyorum da ama sonra bir sey oluyor calisamiyorum 12den once oturamiyorum derse. Bir duzen versek bu ise iyi olacak canim. Nedense bir agirdan alıyoruz
Aynı canım bende erken kalktığımda bile 12 oluyor derse geçmek . Evet bir türlü düzeni kurup toparlayamadık ama zamanda geçiyor .
bende konu biter bol soru çözerim dedim çabuk unutuluyor . Düzenli, anlayarak çalışmak şart senin atığın videodaki hocanın dediği gibi azda olsa soru çözmek daha öğretici oluyor. Bende artık soru çözüp not alacam soruları

Kizlar ben bugun rehberlik calistim soru çözdüm. Cok yanlisim cikti ilk testte. Çoğunu da dikkatsizlikten kacirmisim.
Moralim bozuldu biraktim bende.

Kızlar ya bende osmanlı kültür ve medeniyetteyim 9 video var resmen 6. Videodayım tüm videoları bitirip tekrar edip öylemi test çözüyüm sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…