Valla ben bugün türkçeden tonguç akademiyi izledim 10 dakikalık videolar hizli bir tekrar oluyor tavsiye ederim onun dışında youtube da benim hocam ve isem yayıncılık kanallarinda tarih cografya vatandaşlık türkçe 2016 videolari var onlara bakabilirsin.hosgeldin bu arada :)Arkasadlar videoyu uzajtan egitim seklinde mi katilip izliyorsunuz yoksa normal nette olan videolardan mi ben uzaktan egitime katilmak istiyorum tavsiyeleriniz var mi
Tavsiyeler icin tesekkur ederim hosbuldumValla ben bugün türkçeden tonguç akademiyi izledim 10 dakikalık videolar hizli bir tekrar oluyor tavsiye ederim onun dışında youtube da benim hocam ve isem yayıncılık kanallarinda tarih cografya vatandaşlık türkçe 2016 videolari var onlara bakabilirsin.hosgeldin bu arada :)
merhaba benim elimde 2013 lider yayınlarının video dersleri var. Onlardan çalışıyorum eksikleri var tabi yeni sistem değil .Her yayının video dersleri daha uygun, ben dershane gibi düzenli olsun diye uzaktan eğitime kayıt olmak istiyorum. İhtiyaç uzaktan eğitime ücretsiz derslerine girdim bir kaç kez oraya kayıt olmayı düşünüyorum . Murat yayınları da güzel geldi bana, yayınların sitelerinde ücretsiz örnek videolar var onları izlersen daha iyi bir fikir oluşur . Canlı ders yada video ders alabilirsin .Arkasadlar videoyu uzajtan egitim seklinde mi katilip izliyorsunuz yoksa normal nette olan videolardan mi ben uzaktan egitime katilmak istiyorum tavsiyeleriniz var mi
Sag ol kuzum. Aklimda bulunsun.Belissa kuzum araştırırken senin de işine yarayabilir bişey buldum. hocalara geldik videoları var youtube da eğlenceli bişeye benziyo, matematik için bi bak istersen.
Ben de her gun erken kalkmayi planlıyorum.merhaba kızlar
Ben kendime çok kızgınım ya , yaklaşık iki aydır çalışıyorum diye biliyorum kendimi ; türkçe ,cografya bitti eğitim derslerimde bitti . Derslerden test çözeyim dedim çok yanlışım çıktıtest çözmeden konu çalışarak bitirmiştim .Amacım kasımda uzaktan eğitime başlayıp oradaki derslerle ikinci tekrar yapmaktı . İki ayım çöpe gitti tekrar başa döndüm .
Şimdi ihtiyacın uzaktan eğitim sitesine baktım 29 ekim için kampanya yapmışlar kayıt olacağım bu hafta içi , en azından düzenli çalışmış olurum . Cezalıyım artık erken kalkıcam planlı çalışacam .
Biliyorum onu ama hangisini dinlersem dinleyeyim degisik bir ders ya anayasa bizim anayasamiz hak bizim devlet bizim ama hicbir sey bilmiyorum ben ne acı bilmeyincede böyle anlaşılmıyor işte ama buradaki arkadaslar dedi sona birak onu bende şimdilik bıraktımBelissa kuzum araştırırken senin de işine yarayabilir bişey buldum. hocalara geldik videoları var youtube da eğlenceli bişeye benziyo, matematik için bi bak istersen.
ders çalışırken fazla rahatım kuzum yaCayi dökme pcye sakin
bence de iyi yapmışsın kuzum sona bırakmakla.. çok ezber bi ders, çabuk unutuluyorBiliyorum onu ama hangisini dinlersem dinleyeyim degisik bir ders ya anayasa bizim anayasamiz hak bizim devlet bizim ama hicbir sey bilmiyorum ben ne acı bilmeyincede böyle anlaşılmıyor işte ama buradaki arkadaslar dedi sona birak onu bende şimdilik bıraktım
merhaba kızlar
Ben kendime çok kızgınım ya , yaklaşık iki aydır çalışıyorum diye biliyorum kendimi ; türkçe ,cografya bitti eğitim derslerimde bitti . Derslerden test çözeyim dedim çok yanlışım çıktıtest çözmeden konu çalışarak bitirmiştim .Amacım kasımda uzaktan eğitime başlayıp oradaki derslerle ikinci tekrar yapmaktı . İki ayım çöpe gitti tekrar başa döndüm .
Şimdi ihtiyacın uzaktan eğitim sitesine baktım 29 ekim için kampanya yapmışlar kayıt olacağım bu hafta içi , en azından düzenli çalışmış olurum . Cezalıyım artık erken kalkıcam planlı çalışacam .
ders çalışırken fazla rahatım kuzum yaadam eğitimi çok güzel anlatıyo,ben kolb un yöntemini bi türlü anlayamıyodum, bu adamla anladım şükür
ben de fizik kimya biyo dersleri arıyodum. çok eğlenceli tarzları var. bayıldımm
bence de iyi yapmışsın kuzum sona bırakmakla.. çok ezber bi ders, çabuk unutuluyor
Canim hocanin ismi gazi. YouTube a KPSS yargi akademi öğretim yöntem ve teknikleri yaz cikiyo. Su seminer konferans sempozyumu falan da karistiriyodum ben. Simdi çok iyi anladim farklarini. Muhteşem anlatmisİsmi neydi cnm?
Aynı canım bende erken kalktığımda bile 12 oluyor derse geçmek . Evet bir türlü düzeni kurup toparlayamadık ama zamanda geçiyor .Ben de her gun erken kalkmayi planlıyorum.
Aslinda kalkiyorum da ama sonra bir sey oluyor calisamiyorum 12den once oturamiyorum derse. Bir duzen versek bu ise iyi olacak canim. Nedense bir agirdan alıyoruz
bende konu biter bol soru çözerim dedim çabuk unutuluyor . Düzenli, anlayarak çalışmak şartYa bence tamamen unutmamışsındır canım moralini bozma lütfen hem sinava daha var telafi etme sansin var en azından zaten herkes diyorki bu sinav konu degil cok soru çözme sınavı napalim bizde soru çözeriz bol bol hallederiz insallah :)