2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Olsun kuzum sikma canini, en azindan konulardan temelin var. Şöyle bi göz gezdirip o konuyla ilgili sorulara gomulursun, halledilir. Sabahimizi mahvediyoruz gerçekten. O guzelim verimli saatleri derhal kullanmamiz lazim

Kizlar ben bugun rehberlik calistim soru çözdüm. Cok yanlisim cikti ilk testte. Çoğunu da dikkatsizlikten kacirmisim.
Moralim bozuldu biraktim bende.

Bozma moralini cnm rehberlik kolay görünen ama dikkat gerektiren bi ders yanlış çıkınca doğru cevabı okuyunca nasıl bunu kaçırmışım diyorsun

Kizlar ben bugun rehberlik calistim soru çözdüm. Cok yanlisim cikti ilk testte. Çoğunu da dikkatsizlikten kacirmisim.
Moralim bozuldu biraktim bende.
Aa birakmak olmaz, çok ayip. Ne güzel iste, bence iyi ki yanlisin cikmis ki dogrularini ogrenmis olmuşsun. En azindan o tarz sinavda cikarsa artik yanlis yapmazsin belisim
Kızlar ya bende osmanlı kültür ve medeniyetteyim 9 video var resmen 6. Videodayım tüm videoları bitirip tekrar edip öylemi test çözüyüm sizce?
Osmnli kültürle ilgili tum videolari bitirip öyle test çöz canim.

Bozma moralini cnm rehberlik kolay görünen ama dikkat gerektiren bi ders yanlış çıkınca doğru cevabı okuyunca nasıl bunu kaçırmışım diyorsun
Canim benim moralimi bozan cok iyi bildigim seyleri artik yanlis yapmamam gerektigi. Ama yapiyorumZaten uykumu getiriyor calisirken bu rehberlik. Cok sıkıcı valla.

Dogru kuzum da artik yanlis yapmasak keske. Bunca yildan sonra

Olsun kuzum sikma canini, en azindan konulardan temelin var. Şöyle bi göz gezdirip o konuyla ilgili sorulara gomulursun, halledilir. Sabahimizi mahvediyoruz gerçekten. O guzelim verimli saatleri derhal kullanmamiz lazim
İnşallah canım , Evet canım sabah daha verimli daha çok çalışıyorum ,12 başlayınca bir sürü şey çıkıyor doğru düzgün oturup çalışamıyorum. Her günde erkende kalkacam diyorum yok

Dogru kuzum da artik yanlis yapmasak keske. Bunca yildan sonra
Bn de diyorum en azindan eğitimi bari adamakilli yapayim diye ama bnm de çok yanlisim cikiyo. Ama bizim alana da pek kqtkisi yok kuzum. Kafana takmana değmez. Bi atama sonucu görmüştüm eğitimden 42 doğrusu vardi. Gkgy si de kötüydü. Alandan 40 doğrusu vardi atanmisti. Fendi bransi sanirim 82 puani vardi. Bulursam paylasirim bak
Aynen kuzum. Ben yavaştan baslicam erken kalkmalara alarm kurcam. Zamanla alisiriz ins

kuzum dogrudur da bizim bölüm 81lere almis basini gitmis. Bir de alani yapabilir miyim durumu var tabi.
Ne bilim iste kurup duruyorum kafamda.

Ya bence tamamen unutmamışsındır canım moralini bozma lütfen hem sinava daha var telafi etme sansin var en azından zaten herkes diyorki bu sinav konu degil cok soru çözme sınavı napalim bende
Yani uzulme en azindan erken görmen iyi oldu bundan sonra öyle yaparsin:) moralin bozulmasin ki verim alabilesin çalıştığından

Kızlar benim bir fikrim var instagramda cok sık görüyorum bu aralar kpss hesapları kamp gibi bir şey yapiyorlar aralıklı kural koymuslar kendilerine o gun mesela 6 da kalkıyorlar bir soru hedefide koymuslar o soru sayısının altında çözerlerse eger diger gune +50 soru ceza benim okulum var yapamam ama siz yapabilirsiniz bence baya yararlı oluyormuş dediklerine gore bende oyle uzaktan bakiyorum sadece

Ya ama kuzum hic bir konuyu bitirmeden onu nasil yapicaz ki? Anca nisan mayis gb o kamp olayi olur kanimca. Nasil kamp yapiyolar merak ettim

Onu ben yapamam galiba. Kendimi soru sayisina sartlayinca sanki anlamak icin değil ne kadar cozdugum onemli oluyor.
Ama kizlar isterse katilsinlar.

Onu ben yapamam galiba. Kendimi soru sayisina sartlayinca sanki anlamak icin değil ne kadar cozdugum onemli oluyor.
Ama kizlar isterse katilsinlar.
Soru sayısı na hedef koyamazsın sende olmaz mı tabiki yapamazsan baska seni senden iyi kimse taniyamaz sonucta :) ama erken kalkmak istiyorsaniz kendinizi erken uyumaya alıştırmalısınız bir hafta düzenli olarak ayni saattr kalkinca erken aksamda erkenden uykusu geliyor insanın gercekten sabahları insan hem cok iyi anlayabiliyor hemde bosa gitmemis oluyor

eveeeet uzun zamandır yazmıyordum.. öyle sessizce takip ettim sadece.. tarihte osmanlıyı dağıttım çok şükür coğrafya'da üçüncü ünite de bitti an itibariyle.. soru çözümüne başlıyorum.. matematikte problemlere baktım.. bu hafta ilk konulara başladım.. ebob ekok da durdum. hafta sonu yola devam inşallah
*tarihte ramazan hocanın derslerini
*coğrafyada engin eraydın hocanın derslerini
*matematikte temelim olduğu için hocalara geldik videolarını konu konu izleyip ardından hemen soru çözüyorum. bu şekilde soru bankamı bitirmeye çalışıyorum.
büyük bir ihtimalle kasım ayı içinde bu üç dersin konularını tamamlamış olurum. hedefim programım bu. kısa süreli hedefim ise haftalık konuları belirliyorum, konu sonlarında soru çözecek şekilde düzenliyorum. mesela bugün coğrafyadan hangi konuyu çalışacağım belli. alıyorum elime çayımı kahvemi, açıyorum engin hocamı o anlatıyor ben ders notu kitabımdan takip ediyorum. altını çiziyorum ya da kendi cümlelerim ile notlar alıyorum.
hedefim kasımın son haftası tarih, coğrafya ve matematiği tamamlamak.
aralıkta vatandaşlık ve ölçme ye yoğunlaşıp ocak ayı içinde eğitimi bitirmek. gerisi de soru çözmek, denemelere girmek ve tabi ki ALAN

Günaydın kızlar
Erken kalktım ben inşallah hepimiz için verimli bir gün olur

balera
kamp güzelmiş olabilir yaparsak varım ben

merhaba arkadaslar

tum yazdiklarinizi okudum. dun dersanem vardi.dersler bitince etut salonunda calistim cok faydali oldu rehberlikten uc unite calist ve noktayi koydum bugun testlerini cozecegim..olcmeden madde istatistiklerini de bitirirsem egitimi tamamlamis olacagim tarih ve cografyaya gececegim.. egitimden bol soru cozecegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…