canım grup kurup paylaşacağım. numaranı yazmak istersen eğer eklerimcanım ben isterim ya vaktimm hiç yok dershaneye gidemiyrum valla çokk dua ederim ya :))
vatandaşlık notları.Hangi konuları paylasacaksiniz
canım grup kurup paylaşacağım. numaranı yazmak istersen eğer eklerim
Aralıkta gördüm diye aklımda kalan sınav başvuru tarihleri yüzüne kaçırdım giremicem bu sene. Kendimi denemek istiyordum. Aptallığıma doymim!
Canım kitapsec sitesi var oradan siparis edebilirsin.Kızlar iki aylık bebeğim olduğu için dışarı çıkıp kitap alamıyorum netten sipariş vereceğim GK gy ve eğitim bilimleri konu anlatım ve soru bankası tavsiye niz ve hangi siteleri tercih edersiniz
Herkes é iyi calismalar
Canım kitapsec sitesi var oradan siparis edebilirsin.
Egitim konu anlatimli yediiklimden almani öneririm. 2016lar biraz pahali ama 2015 cok ucuzlamis onu alabilirsin zaten konular ayni. Ben de aldim.
Tarihten evveliyat ya da tarihin pusulasi hangisini istersen. Pusulanin 2 yayini var ama kitapcim.biz yayini tercih edilen.
Cografya icin ben ihtiyacin prizma adli konu anlatimliyi aldim ama daha baslamadim. Soru bankalari zaten elinden geldiğince her yayindan cozmeye çalış.
Evet canim konular bittikce insan mutlu oluyor.Bir an önce siparis ver ki hemencik gelsin.Çok sağol canım ben de bugun siparis vereceğim inşallah
Heyecanla yeni kitaplar ı bekliyorum.
Hele çek kopar yaprak testler eğlencelioluyor kitapları n bittiğini görünce seviniyor dum
2012 de ciddi olarak hazirlamistim sınava
Şimdi tekrar bismillah dedim
Eki Görüntüle 1668225 Eki Görüntüle 1668226 Kizlar yan yuklemisim farkinda olmadan ama su sorulara bakar misiniz?
Evet canimKültürleşme
Ama dierinden emin değilim
Merhaba hos geldin.Merhabalar arkadaslar bende araniza katilmak istedim fen bilgisi ogremeniyim bende yeni basladim ders calismaya herkese basarilar diliyorum
Evet canim.nasil yaptin?7/E
8/D mi cnm
Evet canim
Merhaba hos geldin.
Evet canim.nasil yaptin?
Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorum
Sag ol Canim anlattigin icin. Boyle anlıyorum sonra teste gelince yapamiyorum bu ikisiniKültürleşmeyi şöyle düşün sen birşey öğretiyorsun buna karşılık karşındakide sana öğretiyor
Kültürlenmede başka bi yerde bir ülkede oranın geleneğini benimsedin diyelim gelip kendi memleketinde de yaptığın başka bir şeyle birleştirmen int okuduğum bi örneği yazım bir süre italyada yaşayan bir türk memleketine gelince pizzayla şalgam suyu içmesi
Baş cevresine göre uzunluk muEki Görüntüle 1668225 Eki Görüntüle 1668226 Kizlar yan yuklemisim farkinda olmadan ama su sorulara bakar misiniz?
Evet ya ben o soruyu hic anlamadim.Baş cevresine göre uzunluk mu
Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi sen karşindakinin kültüründen etkilenirsin(yemek kültürü) o da senin kültüründen bir şeylerden etkileri IR(yemek kültürün yadaEvet canim
Merhaba hos geldin.
Evet canim.nasil yaptin?
Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorum