Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi sen karşindakinin kültüründen etkilenirsin(yemek kültürü) o da senin kültüründen etkilenir soruda olduğu gbiEvet canim
Merhaba hos geldin.
Evet canim.nasil yaptin?
Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorum
Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi,Evet canim
Merhaba hos geldin.
Evet canim.nasil yaptin?
Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorum
Tamam canim anladim. Cok tesekkurler o kadar ugrasip yazmissin tekrardan Allah razi olsun.Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi,
Kulturlenme ise sadece bireyin eski öğrendiği şeyler üzerine gittiği gezdiği dolaştığı yerlerde oğrendiği şeyleri (yada farklı kültürleri diyelim) üzerine katmasidir,ornegin eskiden köyde yaşayan bjrinin sehire göç etmesi ve köy hayatnda öğrendiği şeyler üzerine şehir hayatında da birşeyler öğrenip diğerinin (koyde ogrendigi seylerin) üzerine katması veya birleştirmesi gbi
Diğer soruda da mantık yuruttum,yasa gore boy uzar ağırlık.artar ve baş çevresi doğduğunda buyuktur ve büyümeyle normal halini alir, uzunluga gore de agirligin.artar yanı buyursun boyun uzar.kilon artar ama baş çevresinin uzunlukla bir alakası yok
Rica ederm cnm telden girdgm için karisik oldu biraz umarm.anlatabilmisimdr,keşke yakin olsak tane tane anlatabilseydimTamam canim anladim. Cok tesekkurler o kadar ugrasip yazmissin tekrardan Allah razi olsun.
Yok canim karışık olmadı. Keşke valla yanyana olsak da hep beraber calisabilseydikRica ederm cnm telden girdgm için karisik oldu biraz umarm.anlatabilmisimdr,keşke yakin olsak tane tane anlatabilseydim
Evet ya ben o soruyu hic anlamadim.
Kaçırmadık mı bebeğim ya? Ne olur yanlış görmüşsün deCanım devrik bi cümle kurmussun ben de kpss başvuru şunu kaçırdım diye korktum bi an
Kaçırmadık mı bebeğim ya? Ne olur yanlış görmüşsün de
Ben önlisans kpss için giricem. Bizimki ağustos 2016 imiş. Ben 2015 zannettim. Valla bana nasıl bir haber verdin. Çok teşekkürler. tuttuğun altın olsunCanım kpss başvuru şu mart da değil mi kamera şakası mı bu
Ben 2016 osym takvimé baktım
Bugün kendime yine ceyizlik bir seyler aldim kizlar
Simdi eve girdim bulasiklari yikayip baslicam derse insallah.
Kolay gelsinn
Canim ben seni evli saniyordum ya?Ay bu çeyizlik olayları ne zor iş ya dün bende yemek takımlarımk kahvaltılık takımlarımı aldım daha bir sürü şey var
Canim ben seni evli saniyordum ya?
Ben temmuzda nisanlandim. Agustos ayi icinde de çoğu esyayi aldım yetistirememe korkusuyla ne acalem varsa
Sen nisanli misin? Düğün ne zaman ?
Hmm anladim. Bir yandan hakli baban bir yandan da sen haklisin tabi. Ayni durumu yasadim.. Benimkiler de kazanmadan olmaz diyorlardi da sonra nasil oldu anlamadim kabul ettiler nisanlandik.:)))) Yok daha nişanlı değilim babamı ikna etmeye çalışıyoruz kpssyi kazanmadan olmaz diyorda
Hmm anladim. Bir yandan hakli baban bir yandan da iste sen haklisin. Benimkiler de kazanmadan olmaz diyorlardi da sonra nasil oldu anlamadim kabul ettiler nisanlandik.
Allah hayirlisini nasip etsin. Zor bu isler biraz
whatsapp grubumuzu kurduk kızlar. katılmak isteyenleri bekliyoruz.