2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Evet canim

Merhaba hos geldin.

Evet canim.nasil yaptin?

Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorumo_O
Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi sen karşindakinin kültüründen etkilenirsin(yemek kültürü) o da senin kültüründen etkilenir soruda olduğu gbi
Kulturlenme de ise karşılıklı birşey sözkonusu değildir sadece bireyde meydana gelen değişiklikler sözkonusudur, ornegin eskiden köy hayatı yasiyosundr ke te göç edersin köyde ogrendgn seylern üzerine kentte igrendgn şeyleri de koymaya baslarsin bu kulturlenmedir
(Biraz önce uzun uzun yazmistm.msj Şilindi birden (sinirlerm bozuldu )tekrar yazdm cnm )
Diğer soruda ise

Evet canim

Merhaba hos geldin.

Evet canim.nasil yaptin?

Kizlar ben kulturlenme ve kulturlesmeyi cok karistiriyorumo_O
Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi,
Kulturlenme ise sadece bireyin eski öğrendiği şeyler üzerine gittiği gezdiği dolaştığı yerlerde oğrendiği şeyleri (yada farklı kültürleri diyelim) üzerine katmasidir,ornegin eskiden köyde yaşayan bjrinin sehire göç etmesi ve köy hayatnda öğrendiği şeyler üzerine şehir hayatında da birşeyler öğrenip diğerinin (koyde ogrendigi seylerin) üzerine katması veya birleştirmesi gbi
Diğer soruda da mantık yuruttum,yasa gore boy uzar ağırlık.artar ve baş çevresi doğduğunda buyuktur ve büyümeyle normal halini alir, uzunluga gore de agirligin.artar yanı buyursun boyun uzar.kilon artar ama baş çevresinin uzunlukla bir alakası yok

Cnm kulturlenme karşılıklı olan biseydir örnekte de olduğu gbi,
Kulturlenme ise sadece bireyin eski öğrendiği şeyler üzerine gittiği gezdiği dolaştığı yerlerde oğrendiği şeyleri (yada farklı kültürleri diyelim) üzerine katmasidir,ornegin eskiden köyde yaşayan bjrinin sehire göç etmesi ve köy hayatnda öğrendiği şeyler üzerine şehir hayatında da birşeyler öğrenip diğerinin (koyde ogrendigi seylerin) üzerine katması veya birleştirmesi gbi
Diğer soruda da mantık yuruttum,yasa gore boy uzar ağırlık.artar ve baş çevresi doğduğunda buyuktur ve büyümeyle normal halini alir, uzunluga gore de agirligin.artar yanı buyursun boyun uzar.kilon artar ama baş çevresinin uzunlukla bir alakası yok
Tamam canim anladim. Cok tesekkurler o kadar ugrasip yazmissin tekrardan Allah razi olsun.

Evet ya ben o soruyu hic anlamadim.

Canım ya ben bu soruyu kafadan cevapladı 2 aylık kızım var demiştim sağlık ocağına haftalık takip é götürüyor z gelişimi nasıl diye orda kilo boy ve baş çevresini olcuyorlar haftası ile uyumlu mu diye
Oyuzden diğer hepsi mantıklı idi tek mantıksız şık o geldi bana
Yani konu üzerinden açıklama yapamadım ama

Bugün kendime yine ceyizlik bir seyler aldim kizlar:KK69:
Simdi eve girdim bulasiklari yikayip baslicam derse insallah.
Kolay gelsinn:KK55:

Ay bu çeyizlik olayları ne zor iş ya dün bende yemek takımlarımk kahvaltılık takımlarımı aldım daha bir sürü şey var :KK43:
Canim ben seni evli saniyordum ya?
Ben temmuzda nisanlandim. Agustos ayi icinde de çoğu esyayi aldım yetistirememe korkusuyla ne acelem varsa:KK53:
Sen nisanli misin? Düğün ne zaman ?

Son düzenleme:
Canim ben seni evli saniyordum ya?
Ben temmuzda nisanlandim. Agustos ayi icinde de çoğu esyayi aldım yetistirememe korkusuyla ne acalem varsa:KK53:
Sen nisanli misin? Düğün ne zaman ?

:)))) Yok daha nişanlı değilim babamı ikna etmeye çalışıyoruz kpssyi kazanmadan olmaz diyorda

:)))) Yok daha nişanlı değilim babamı ikna etmeye çalışıyoruz kpssyi kazanmadan olmaz diyorda
Hmm anladim. Bir yandan hakli baban bir yandan da sen haklisin tabi. Ayni durumu yasadim.. Benimkiler de kazanmadan olmaz diyorlardi da sonra nasil oldu anlamadim kabul ettiler nisanlandik.
Allah hayirlisini nasip etsin. Zor bu isler biraz:KK51:

Selam kizceler.. Dun gece geldik ist dan. Ben de bi kaç çeyiz aldim :) bugün oyt ye basliyorum. Planima gore 1 kasima kadar bitmeli
BestMe_20151026131401.jpg

X