2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Hiç bilmiyorum sedefim. Geçen sene 727lik alımda bile 81e düşmüştü, şubatta da 79a. Şimdi daha çok kişi alınmasına rağmen daha yüksek kapatmış
Holofum inşallah şubatta atanirsin ya.. Sinirda kalmak çok kotu. Ama bi de şöyle düşün demek ki sen bunu hemen hemen basarmissin, birazcik daha çabayla sen ağustosta rahat atanirsin kuzum. Simdi kasima kadar iyice kafani boşalt, şubatta atama olmicakmis gb kasimda calismaya başla. Şubatta atanirsan hepimiz burada seviniriz. Ama atanamazsan boşuna subata kadar bos geçirmiş olursun kuzum. Hayirlisi boyleymis demekten baska caremiz yok maalesef

merhaba kızlar matematikten 100 tane falan çözdüm unuttuğum soru tipleri vardı tekrar etmiş oldum. bir de geçen günden çözemediğim sorular vardı tekrar çözdüm.
yan tarafta kına var beynim patladı ya neyse dedim sabret bitir

okulda iğneyi öğreneceğiz hoca birbirinizde deneyeceksiniz dedi ben istemiyorum iğne fobim var napıcam bilmiyorum korkudan huzursuzum

İstersen rehberlik turlerinden a4 kagitlarina ayri ayri kavram haritaları cikarip duvarina as canim. Gelip geçerken bakarsan pekişir belki, biraz ezber bi konu cunku

Canlarım Allah razı olsun güzel sözleriniz, dularınız için. Şimdi daha iyiyim sadece iki yıldır sınırda kalmaktan iflahım kesildi ama geçcek atanınca. Biraz daha dinlenip başlıcam derse. Şubat için dua edip ders çalışmaktan başka yapcak bişi yok artık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

ChocolateChips o konudan her sene bir soru mutlaka çıkıyor. 2014te hiç bakmamıştım boş bıraktım, bu sene de tam oturtamamıştım yanlış yaptım. Direkt bilgiye yönelik soruluyor. Ezberlemek ya da anahtar kelimelerini bilmek gerek.

Bizim burda da var bi eğlence nişan mı düğün mü neyse. Ben iğne olurken, kan verirken bile bi tuhaf oluyorum yapmayı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin canım, yapacağın işleri düşününce en kolayı bu galiba.

Evet canım soru gelme ihtimali çok ta. Bir türlü ogrenemedim ya ufff

İstersen rehberlik turlerinden a4 kagitlarina ayri ayri kavram haritaları cikarip duvarina as canim. Gelip geçerken bakarsan pekişir belki, biraz ezber bi konu cunku
evet canım çıkardım renkli kalemlerle yazdım ama soru cözerken yapamiyorum nasıl ogreneceksem

sorma ya kafam şişti bide silah falanda sıkıyolar

bende yaparken sıkıntı yok yapıılırken sıkıntı var korkuyorum iğne yapmayı falan biliyorum normalde çok sevkli ama bana yapılmayınca :)) hocaya söylicem artık maketten yapar geçerim yaptıramam kendime

Hımm anladım canım, birbirinize yapacakmışsınız dikkat etmemişim, hastaya yapacaksınız sandım. İnşallah bişi demez hocan.

Badem birbirnize nasil yapacaksiniz kiz? Ya yanlis bir yere giderse falan. Makete niye yaptırmiyor

Badem birbirnize nasil yapacaksiniz kiz? Ya yanlis bir yere giderse falan. Makete niye yaptırmiyor
valla kuzu hemşireliktekiler de böyle öğrenmiş sanırım önce gösteriyor sonra öğrenciler birbirine deniyor galiba yani ben çok tırsıyorum bilene yaptıramıyorum bilmeyene nasıl yaptırayım

valla kuzu hemşireliktekiler de böyle öğrenmiş sanırım önce gösteriyor sonra öğrenciler birbirine deniyor galiba yani ben çok tırsıyorum bilene yaptıramıyorum bilmeyene nasıl yaptırayım
Ay cok enteresan ya. Igne bu boru mu?
Ben korkmam igneden ama yani sonucta daha acemilere yaptirilir mi

Son düzenleme:
bu bizim fakülteye özel bişey değil kuzu genel olarak üni.lerde böyle tıptakilerde öyle öğreniyomuş
Cok sasirdim ben hep maket bebekten ogrenildigini sanardim. Kiz ameliyat olsa onu nasil ogretecekler acaba tovbe Rabbim

merhaba kızlar matematikten 100 tane falan çözdüm unuttuğum soru tipleri vardı tekrar etmiş oldum. bir de geçen günden çözemediğim sorular vardı tekrar çözdüm.
yan tarafta kına var beynim patladı ya neyse dedim sabret bitir

okulda iğneyi öğreneceğiz hoca birbirinizde deneyeceksiniz dedi ben istemiyorum iğne fobim var napıcam bilmiyorum korkudan huzursuzum

ayy kuzumm Allah kolaylık versin. ben kan aldırırken asla bakamıyorum koluma, gözler sımsıkı kapalı. ama zamanla duyarsızlaşırsın bence kuzum. şimdi daha yeni
Evet canım soru gelme ihtimali çok ta. Bir türlü ogrenemedim ya ufff

evet canım çıkardım renkli kalemlerle yazdım ama soru cözerken yapamiyorum nasıl ogreneceksem
canım bol bol soru çöz o konudan, zamanla pekişir, ama gerçekten o konudan 1 er soru geliyor

bugün öğrenmeden, bağlaşımcılık kuramından 40, bitişiklik kuramından 40, gestalt kuramından 80, sosyal öğrenme kuramından 80 soru çözdüm.
yarın inşallah öğrenme biticek

bugün öğrenmeden, bağlaşımcılık kuramından 40, bitişiklik kuramından 40, gestalt kuramından 80, sosyal öğrenme kuramından 80 soru çözdüm.
yarın inşallah öğrenme biticek
Insallah sedefim calismalarina maasallah

Cok sasirdim ben hep maket bebekten ogrenildigini sanardim. Kiz ameliyat olsa onu nasil ogretecekler acaba tovbe Rabbim
kadavradan tabiki kasları da kadavradan öğreniyolar ama biz o kadar detaylı görmüyoruz ben bir kere gördüm ama üst ekstremiteleri anlatırken kadavra kolunu ahaha kötü yaw tıpçılara sabır dilerim

kadavradan tabiki kasları da kadavradan öğreniyolar ama biz o kadar detaylı görmüyoruz ben bir kere gördüm ama üst ekstremiteleri anlatırken kadavra kolunu ahaha kötü yaw tıpçılara sabır dilerim
Sen suan soyledin bile benim içim tuhaf oldu.
Bari igneyi de kadavraya yapin bacim yazik kolunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…