Holofum inşallah şubatta atanirsin ya.. Sinirda kalmak çok kotu. Ama bi de şöyle düşün demek ki sen bunu hemen hemen basarmissin, birazcik daha çabayla sen ağustosta rahat atanirsin kuzum. Simdi kasima kadar iyice kafani boşalt, şubatta atama olmicakmis gb kasimda calismaya başla. Şubatta atanirsan hepimiz burada seviniriz. Ama atanamazsan boşuna subata kadar bos geçirmiş olursun kuzum. Hayirlisi boyleymis demekten baska caremiz yok maalesefHiç bilmiyorum sedefim. Geçen sene 727lik alımda bile 81e düşmüştü, şubatta da 79a. Şimdi daha çok kişi alınmasına rağmen daha yüksek kapatmış
İstersen rehberlik turlerinden a4 kagitlarina ayri ayri kavram haritaları cikarip duvarina as canim. Gelip geçerken bakarsan pekişir belki, biraz ezber bi konu cunkuH holofira canım hayırlısı inş şubatta şansın artar.üzülme temelin var bu sene sınava gırer hemde ıstedıgın ile tercihin çıkar. @macaron7 cok haklı tabı bazen sağlıklı düşünemeyip dibe batıyoruz ama toparlanmak gerek
Belissa kitapların gelmiş sevındım canım
ay kızlar bugun kafayı yedim rehberlik türleri calısırken.mesleki danışmanlık kuramlarını cok karıştırıyorum ben yaa
yo gıngzerbeng yk süper kuramlarıvıdeo mu araştırsam napsam
Bizim burda da var bi eğlence nişan mı düğün mü neyse. Ben iğne olurken, kan verirken bile bi tuhaf oluyorum yapmayı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin canım, yapacağın işleri düşününce en kolayı bu galiba.merhaba kızlar matematikten 100 tane falan çözdüm unuttuğum soru tipleri vardı tekrar etmiş oldum. bir de geçen günden çözemediğim sorular vardı tekrar çözdüm.
yan tarafta kına var beynim patladı ya neyse dedim sabret bitir
okulda iğneyi öğreneceğiz hoca birbirinizde deneyeceksiniz dedi ben istemiyorum iğne fobim var napıcam bilmiyorum korkudan huzursuzum
ChocolateChips o konudan her sene bir soru mutlaka çıkıyor. 2014te hiç bakmamıştım boş bıraktım, bu sene de tam oturtamamıştım yanlış yaptım. Direkt bilgiye yönelik soruluyor. Ezberlemek ya da anahtar kelimelerini bilmek gerek.
evet canım çıkardım renkli kalemlerle yazdım ama soru cözerken yapamiyorum nasıl ogreneceksemİstersen rehberlik turlerinden a4 kagitlarina ayri ayri kavram haritaları cikarip duvarina as canim. Gelip geçerken bakarsan pekişir belki, biraz ezber bi konu cunku
sorma ya kafam şişti bide silah falanda sıkıyolarBizim burda da var bi eğlence nişan mı düğün mü neyse. Ben iğne olurken, kan verirken bile bi tuhaf oluyorum yapmayı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin canım, yapacağın işleri düşününce en kolayı bu galiba.
Hımm anladım canım, birbirinize yapacakmışsınız dikkat etmemişim, hastaya yapacaksınız sandım. İnşallah bişi demez hocan.sorma ya kafam şişti bide silah falanda sıkıyolar
bende yaparken sıkıntı yok yapıılırken sıkıntı var korkuyorum iğne yapmayı falan biliyorum normalde çok sevkli ama bana yapılmayınca :)) hocaya söylicem artık maketten yapar geçerim yaptıramam kendime
Badem birbirnize nasil yapacaksiniz kiz?sorma ya kafam şişti bide silah falanda sıkıyolar
bende yaparken sıkıntı yok yapıılırken sıkıntı var korkuyorum iğne yapmayı falan biliyorum normalde çok sevkli ama bana yapılmayınca :)) hocaya söylicem artık maketten yapar geçerim yaptıramam kendime
zorla yaptıramaz heralde inşallah holofira. sen neler yapıyorsunHımm anladım canım, birbirinize yapacakmışsınız dikkat etmemişim, hastaya yapacaksınız sandım. İnşallah bişi demez hocan.
valla kuzu hemşireliktekiler de böyle öğrenmiş sanırım önce gösteriyor sonra öğrenciler birbirine deniyor galiba yani ben çok tırsıyorum bilene yaptıramıyorum bilmeyene nasıl yaptırayımBadem birbirnize nasil yapacaksiniz kiz?Ya yanlis bir yere giderse falan. Makete niye yaptırmiyor
Ay cok enteresan ya. Igne bu boru mu?valla kuzu hemşireliktekiler de böyle öğrenmiş sanırım önce gösteriyor sonra öğrenciler birbirine deniyor galiba yani ben çok tırsıyorum bilene yaptıramıyorum bilmeyene nasıl yaptırayım
bu bizim fakülteye özel bişey değil kuzu genel olarak üni.lerde böyle tıptakilerde öyle öğreniyomuşAy cok enteresan ya. Igne bu boru mu?
Ben korkmam igneden ama yani sonucta daha acemilere yaptirilir mi
Cok sasirdim ben hep maket bebekten ogrenildigini sanardim.bu bizim fakülteye özel bişey değil kuzu genel olarak üni.lerde böyle tıptakilerde öyle öğreniyomuş
merhaba kızlar matematikten 100 tane falan çözdüm unuttuğum soru tipleri vardı tekrar etmiş oldum. bir de geçen günden çözemediğim sorular vardı tekrar çözdüm.
yan tarafta kına var beynim patladı ya neyse dedim sabret bitir
okulda iğneyi öğreneceğiz hoca birbirinizde deneyeceksiniz dedi ben istemiyorum iğne fobim var napıcam bilmiyorum korkudan huzursuzum
canım bol bol soru çöz o konudan, zamanla pekişir, ama gerçekten o konudan 1 er soru geliyorEvet canım soru gelme ihtimali çok ta. Bir türlü ogrenemedim ya ufff
evet canım çıkardım renkli kalemlerle yazdım ama soru cözerken yapamiyorum nasıl ogreneceksem
Insallah sedefim calismalarina maasallahbugün öğrenmeden, bağlaşımcılık kuramından 40, bitişiklik kuramından 40, gestalt kuramından 80, sosyal öğrenme kuramından 80 soru çözdüm.
yarın inşallah öğrenme biticek
kadavradan tabikiCok sasirdim ben hep maket bebekten ogrenildigini sanardim.Kiz ameliyat olsa onu nasil ogretecekler acaba tovbe Rabbim
Sen suan soyledin bile benim içim tuhaf oldu.kadavradan tabikikasları da kadavradan öğreniyolar ama biz o kadar detaylı görmüyoruz ben bir kere gördüm ama üst ekstremiteleri anlatırken kadavra kolunu ahaha kötü yaw tıpçılara sabır dilerim