Bugün atanamama gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim onu atlatmaya çalışıyorum bademzorla yaptıramaz heralde inşallah holofira. sen neler yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün atanamama gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim onu atlatmaya çalışıyorum bademzorla yaptıramaz heralde inşallah holofira. sen neler yapıyorsun
direnicem vallahi yaptıramamSen suan soyledin bile benim içim tuhaf oldu.
Bari igneyi de kadavraya yapin bacim yazik kolunuza
oyy kuzummm o gerçekle iki kez yüzleştim hissettirdiği şeyi unutamıyorum hatta hafiften kaygı bozukluğu yarattı bende bu kpss.Bugün atanamama gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim onu atlatmaya çalışıyorum badem
bugün öğrenmeden, bağlaşımcılık kuramından 40, bitişiklik kuramından 40, gestalt kuramından 80, sosyal öğrenme kuramından 80 soru çözdüm.
yarın inşallah öğrenme biticek
Bugün atanamama gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim onu atlatmaya çalışıyorum badem
İnşallah bi üçüncüsünü yaşamazsın canım, ben de bi yedincisini yaşamam. Sağlam bişi bırakmadı ki hiçbirimizde ama iyileşcez hep birlikteoyy kuzummm o gerçekle iki kez yüzleştim hissettirdiği şeyi unutamıyorum hatta hafiften kaygı bozukluğu yarattı bende bu kpss.
Bakmadım linkam sen orda mıydın?Açılan okullarda Tekman var mıydı canım ?
Bakmadım linkam sen orda mıydın?
Canim davutoglu aciklama yapmisBugün atanamama gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim onu atlatmaya çalışıyorum badem
zor oldu anlamam ama ben artık ısrar etmiyorum. çünkü kader kısmet kısmıda var bu işin. inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür ve her şey geride kalır.İnşallah bi üçüncüsünü yaşamazsın canım, ben de bi yedincisini yaşamam. Sağlam bişi bırakmadı ki hiçbirimizde ama iyileşcez hep birlikte
Merhaba kizlar topigniz hayirli olsun..ben de geldim
Kizlar bugun aksama kadar annem yorgan yapti ceyiz icin onunla uğraştık. Az once oturabildim. Yoruldum ders calisasim da yok of off
Tarih Öğretmenliği mezunuyum burda herkes öğretmenlik den mi sınava girecek
saol canim..hosgeldin
kolay gelsin kusum
buyuk cogunlugumuz ogretmen canim..hosgeldin aramiza