2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Haklisin kuzum ben de onu düşündüm odaklanma sorunu falan ama bilemiyorum ki suan cok kararsizim.
Pazartesi gidip bi görüşcem insallah. Aslinda haftada 3gune yayarsa 4gun bana kalir rahat olur ama iste.
Sirf ceyizi düşündüğümden gitmek istiyorum ama bir yanimda kpss nolcak diyor

Bi görüş bakalim kafamda daha net bisey olur kuzum. Bi de sözleşme yapiyolar mi diye sor. Olmadi 1-2 ay calisir cikarsin. Aldigin para kar kalir. Ceyize en gereklilerini de almis olursun en azindan

Bi görüş bakalim kafamda daha net bisey olur kuzum. Bi de sözleşme yapiyolar mi diye sor. Olmadi 1-2 ay calisir cikarsin. Aldigin para kar kalir. Ceyize en gereklilerini de almis olursun en azindan
Öyle kuzum. Umarim sözleşme yoktur.
Neyse ben bir gideyim pazartesi bakalim

Bugün atama sonuçlandı kızlar, 81.694te kalmış taban puan

Belissa m bi git görüş ona göre kararını verirsin, çeyiz hazırlığın olmasa hiç gitme derdim.

Bugün atama sonuçlandı kızlar, 81.694te kalmış taban puan

Belissa m bi git görüş ona göre kararını verirsin, çeyiz hazırlığın olmasa hiç gitme derdim.
Kuzum kiyamam Allah hayirlisini versin. Üzülme emeklerini bosa götürmez Rabbim.

Ben de pazartesi bi görscem. Hem gideyim diyorum hem gitmeyim cok kararsizim bakalim.

Ben de pazartesi bi görscem. Hem gideyim diyorum hem gitmeyim cok kararsizim bakalim.

Gitmesen nie gitmedim die üzülürmüsün? Yani kafana takarmısın sonra?

İnşallah belisim çok kötüyüm şu an, geçecek biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum yarım günse ve 3güne toplarlarsa kabul et canım hem para kazanır hem dersine çalışırsın

İnşallah belisim çok kötüyüm şu an, geçecek biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum yarım günse ve 3güne toplarlarsa kabul et canım hem para kazanır hem dersine çalışırsın
Oyy benim kuzum üzülme. Allah büyüktür. Ne kadar üzülme desem de faydasi yok biliyorum ama nasip iste demek ki hayirlisi degilmis canim.
Ne diyim kolayca atlatirsin insallah.

H holofira canim..umudunu kaybetme simdi olmadi subat olur.subat olmazsa agustos olur. biz guclu dayanikli durucaz ve kpssyi birakmicaz..

kendime her gun sunu diyorum: gercekten calismak istiyosan kpssden baska sansin yok..(bu ogretmenler icin gecerli) sen de farkindasin bunun...90 95 alanlar var mesela. onlar senden/bizden daha mi akilli daha mi ustun??? hiiiic sanmiyorum..sadece daha cok ve verimli calismislar ve biraz sanslilar (kpss de sansin da onemli oldugunu dusunuyorum) simdi de toparlan en gec pazartesi derslere don. arkaya bakarak ilerleyemeyiz.onumuze bakmak lazim..canim benim

canım sakın üzülme Allah can sağlığı versin sana asıl önemli olan bu zaten süper bir temelin var kendini bırakmaki o temele yazık olmasın daha fazla zaman geçmeden başlaki seneye ilk sen atan :)

H holofira canım hayırlısı inş şubatta şansın artar.üzülme temelin var bu sene sınava gırer hemde ıstedıgın ile tercihin çıkar. M macaron7 cok haklı tabı bazen sağlıklı düşünemeyip dibe batıyoruz ama toparlanmak gerek
Belissa kitapların gelmiş sevındım canım

ay kızlar bugun kafayı yedim rehberlik türleri calısırken.mesleki danışmanlık kuramlarını cok karıştırıyorum ben yaa
yo gıngzerbeng yk süper kuramları vıdeo mu araştırsam napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…