2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Bende bugün tarihten 6 video izledim 75 soru çözdüm 25 paragaraf cozdum vatandaşlık calistim 35 soru çözdüm sinirden attim kitabi daha bakmayacagim bugün vatandasliktan bir suru yanlışım çıktı

Bende bugün tarihten 6 video izledim 75 soru çözdüm 25 paragaraf cozdum vatandaşlık calistim 35 soru çözdüm sinirden attim kitabi daha bakmayacagim bugün vatandasliktan bir suru yanlışım çıktı
Kuzum sen vatandasligi sona Burak istersen, hem seni su an çok yipratiyo, hem de unutulmasi kolay bi ders. Onun yerine matematiğe falan bak, sonra yine vatandasliga donersin. Maşallah calismalarina. Özellikle tarihten 6 videoya tu tu tu masallahhh :)

Korkuyorum sona kalinca yetismeyecek diye ama acele etmeyecegim bugün farkettim ki cok acele ediyorum konu bitsinki hemen soru çözebileyim diye ama vatandaşlığın sayesinde tarihle barıştım en azindan anlaşılır yarınki hedefim tarihten 9 video bakalım basarabilecek miyim asıl sana masallah cok verimli birgün gecirmissin bana göre o yuzden

Canim bence de sona birak.once digerlerini bitir.yoksa kafani karistirir

Komple hepsini kaç saatte yaptın?
Ben çok yavaşım ya

Canim bence de sona birak.once digerlerini bitir.yoksa kafani karistirir
Ya oyle mi yapsam şimdi ben mezunda değilim yani benim sonum belli degil zaman bulur muyum bulmazmiyim hic bilmiyorum ne calissam kar mantigiyla ilerliyorum suan
Ben çok yavaşım ya
Canım kahvaltimi yaptım oyle basladim gec başladım yani dün 23.30 a kadar çalıştım 3 4 saat dinlendim 1 de başladığımı düşünürsek toplam alti buçuk yedi saatte yapmisimdir vatandaşlığa kizmasam daha caliscaktim ama olmadi

Birde tarihten konuyu iyi bilince soruları 5 dakikada çözüyorsun yeni başladım tarihe ramazan hocada masallah 1.dunya savasina gecmis

Ben çok yavaşım ya
canım bak şu sözü çok severim
'Ne kadar çok yanlış yaptığının veya ne kadar yavaş ilerlediğinin bir önemi yok.Bütün olumsuzluklara rağmen hiç başlamayanlardan ilerdesin..'
yani yavaş hızlı ne fark eder ki anlaman önemli bence anlamadan hızlı çalışıp bitirmenin ne faydası olacak hem sana yazık hem zamana sen elinden geleni yapıyorsan yavaşlığına takılma

Tabi cnm orası öyle konu çalışmamda sıkıntı yok ama test çözerken çok sıkılıyorum bide yanlışım çok çıkınca deliriyorum

kızlar bende bir uyuşukluk var bugun üf bır sürü iş beni bekler bende hiç hareket isteği yok

Tabi cnm orası öyle konu çalışmamda sıkıntı yok ama test çözerken çok sıkılıyorum bide yanlışım çok çıkınca deliriyorum
Canim hepsi yanlis bile olsa takma kafana.sorunu cozmeye bak.ozellikle cozumlu sorulara bak.yanlis ciktikca cozumlerini oku.ayni soru tekrar karsina cikinca yapabilecek sekilde cozumunu anla...zaten denemelerde falan hep evirip cevip soruyolar...yada seceneklerden birini soruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…