2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Arkadaslar egitimde ilk neyden baslamali nasil calismali yardimci olursaniz cok sevinirim

gunaydin arkadaslarr

kendini sıkmaman ve diger derslere temel olmasi bakimindan gelisim ve ogrenmeden baslamani tavsiye ederim. gelisim kisa ve eglenceli bi ders.. kisa surede bitirirsin 1 dersi bitirdigini girmek motivasynunu arttirir.

calisma icin elinde saglam bi konu anlatimin olsun (yedi iklim ihtiyac pegem vs).. konu anlatimin 2016 olcak diye sart yok egitim icerigi degismedi.. konuyu kitaptan calistiktan sonra soru bankandan test coz ckmis sorulara bakmayi unutma

bransin nedir?

Cok tesekkur ederim İlkogretim matematik

Cok tesekkur ederim İlkogretim matematik
merhaba canim. Eğitim konusunda M macaron7 a katiliyorum. Gelisim le başla, çok zevkli, nasip bittiğini anlamicaksin. Sonra öğrenmeye geç, gelişimin bi tik daha ayrintilisi o da çok zevklidir. Tüm eğitimi iyi bi konu anlatimindan calis eğer temelin yoksa 7 iklimi öneririm. Soru bankasi olarak da 7 iklim, pegem, yargi 5555 i öneririm..ama en son yargi 5555 i çöz. Oradaki sorular sinavdakine çok yakin gelmişti bana ve cevaplari çözümlü değil. Olsun burda bize sorarsin. Pegemin ve 7 iklimin cevaplari çözümlü. O çözümleri okumak çok şey ogretiyor. Özellikle ben su an 2016 pegem soru bankasini kullanıyorum. 2014 basimla arasında çok fark var. Çok beğendim. Çözümlerde siklari bile tek tek incelemis. Mesela sen a yaptin cevap e diyelim. Çözümünde a yi işaretlenmiş olabilirsiniz a su sebepten dolayı olmaz diyo. Boyle yani. İyi calismalar :)
Belissa m çok sevindim kitaplarinin gelmesine :)

Kızlar ben şöyle birşey yapıyorum sizce doğrumu tarih testi çözüyorun yapamadığım veya yanlış yaptığın soruları yazıorum sonra tekrar tekrar okuyorum o soruları sizce doğrumu yapıorum

Kızlar ben şöyle birşey yapıyorum sizce doğrumu tarih testi çözüyorun yapamadığım veya yanlış yaptığın soruları yazıorum sonra tekrar tekrar okuyorum o soruları sizce doğrumu yapıorum
Bence çok verimli olur canim. Ben de boyle yapicam tarihe gecince

hepimiz ayniyiz demekk

madem calisamiyorum izin verdim kndime. aksam calisirim kndimi zorlamicam

Kizlar ben size bir sey danisicam beni halk egitimden aradilar.
Haftada 3 ya da 4 gün kurs verebilir misin dediler. Toplam 16saat
Saat başı 18liraymis. Simdi bir yandan kpss var ama diger yandan da düğün icin katki olur diyorum ama karar veremedim. Siz olsaniz ne yapardiniz?

16 saat azmış ben olsam giderdim.
Ben şuan haftada 4gün full çalışıyorum biraz zor oluyor toplam 32 saat haftada o yüzden 16 iyi bence

16 saat azmış ben olsam giderdim.
Ben şuan haftada 4gün full çalışıyorum biraz zor oluyor toplam 32 saat haftada o yüzden 16 iyi bence
Evet canim bence de iyi. Bir bakayim ama mayista da sinav var istedigim zaman birakam dimi?

Kuzum BN de gecen ikilemde kaldim senin GB. İhtiyaç dershanesinin öğrenci işlerine cagirdilar. Dugun icin paraya ihtiyacim var, bi yandan da hayatimi kurtarcak olan tek sey kpss. Yaklaşma yaklasma catismasi yasadim :) sonra vazgectim. Sunu farkettim. Ben evden bi kere cikinca tekrar derse odaklanmam zor oluyor. Bi de saatleri önemli. Hangi saatler arasindaymis? Sabahtan öğlene kdrsa git derim, gün ortasindaysa gitme derim ben. Gün bölününce derse odaklanmak zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…