Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin kuzum ben de onu düşündüm odaklanma sorunu falan ama bilemiyorum ki suan cok kararsizim.Kuzum BN de gecen ikilemde kaldim senin GB. İhtiyaç dershanesinin öğrenci işlerine cagirdilar. Dugun icin paraya ihtiyacim var, bi yandan da hayatimi kurtarcak olan tek sey kpss. Yaklaşma yaklasma catismasi yasadim :) sonra vazgectim. Sunu farkettim. Ben evden bi kere cikinca tekrar derse odaklanmam zor oluyor. Bi de saatleri önemli. Hangi saatler arasindaymis? Sabahtan öğlene kdrsa git derim, gün ortasindaysa gitme derim ben. Gün bölününce derse odaklanmak zor oluyor.
Amin cnm inşallahkpss 2016 hazırlanan tüm arkadaşlar merhaba :) Allahı Teala utandırmasın hepimizi
Bi görüş bakalim kafamda daha net bisey olur kuzum. Bi de sözleşme yapiyolar mi diye sor. Olmadi 1-2 ay calisir cikarsin. Aldigin para kar kalir. Ceyize en gereklilerini de almis olursun en azindanHaklisin kuzum ben de onu düşündüm odaklanma sorunu falan ama bilemiyorum ki suan cok kararsizim.
Pazartesi gidip bi görüşcem insallah. Aslinda haftada 3gune yayarsa 4gun bana kalir rahat olur ama iste.
Sirf ceyizi düşündüğümden gitmek istiyorum ama bir yanimda kpss nolcak diyor
Öyle kuzum. Umarim sözleşme yoktur.Bi görüş bakalim kafamda daha net bisey olur kuzum. Bi de sözleşme yapiyolar mi diye sor. Olmadi 1-2 ay calisir cikarsin. Aldigin para kar kalir. Ceyize en gereklilerini de almis olursun en azindan
Holom şubatta olma ihtimali var mi?Bugün atama sonuçlandı kızlar, 81.694te kalmış taban puan
Belissa m bi git görüş ona göre kararını verirsin, çeyiz hazırlığın olmasa hiç gitme derdim.
Kuzum kiyamam Allah hayirlisini versin. Üzülme emeklerini bosa götürmez Rabbim.Bugün atama sonuçlandı kızlar, 81.694te kalmış taban puan
Belissa m bi git görüş ona göre kararını verirsin, çeyiz hazırlığın olmasa hiç gitme derdim.
Kuzum kiyamam Allah hayirlisini versin. Üzülme emeklerini bosa götürmez Rabbim.
Ben de pazartesi bi görscem. Hem gideyim diyorum hem gitmeyim cok kararsizim bakalim.
Takarim canim evet.Gitmesen nie gitmedim die üzülürmüsün? Yani kafana takarmısın sonra?
Takarim canim evet.
Sen de mi halk egitimde çalışıyorsun?
Tamam canim.O zaman git canım. Yok atölyede çalışıyorum
Hiç bilmiyorum sedefim. Geçen sene 727lik alımda bile 81e düşmüştü, şubatta da 79a. Şimdi daha çok kişi alınmasına rağmen daha yüksek kapatmışHolom şubatta olma ihtimali var mi?
İnşallah belisim çok kötüyüm şu an, geçecek biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum yarım günse ve 3güne toplarlarsa kabul et canım hem para kazanır hem dersine çalışırsınKuzum kiyamam Allah hayirlisini versin. Üzülme emeklerini bosa götürmez Rabbim.
Ben de pazartesi bi görscem. Hem gideyim diyorum hem gitmeyim cok kararsizim bakalim.
Oyy benim kuzum üzülme. Allah büyüktür. Ne kadar üzülme desem de faydasi yok biliyorum ama nasip iste demek ki hayirlisi degilmis canim.İnşallah belisim çok kötüyüm şu an, geçecek biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum yarım günse ve 3güne toplarlarsa kabul et canım hem para kazanır hem dersine çalışırsın
İnşallah belisim çok kötüyüm şu an, geçecek biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum yarım günse ve 3güne toplarlarsa kabul et canım hem para kazanır hem dersine çalışırsın