2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kuzum bendeki egitim kitaplari 2012nindi ve attım onları yazıno_O

Demişlerdi canim. Sinir ettiler zaten. Dün yine mesaj attım. Hala kargolanacak diyor.
Baska alinacak site olsa alicam valla. Bu kitapsec verem eder insanı.:KK11:
Bu da son olsun canım, daha da ordan bişi almam ben:KK12: gerçi almıcaz zaten atancamız için:KK8:

Son düzenleme:
kolay gelsin kızlar bana tarih konusunda verecek taktiğiniz var mı
tam bir tarih özürlüsüyüm, sırf bu yüzden çekiniyorum çalışmaya henüz başlamadım. bir de branş sınıf, alandan da ne yapıcam bilmiyorum çok ders var puf. bu arada matematiğime güveniyorum zaten matematikle girebilmiştim üniye, sıkıntınız olursa elimden geldiğince yardım edebilirim.
Hoş geldin canım. Ben minik kağıtlar hazırlayıp bir tarafına soru diğer tarafına cevap yazarak çalışıyorum tarihi çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim sana da. Bir de düzenli tekrar şart.

Biz çalışıyoruz ama canım hem en birinci biz çalışıyoruz bi kere :KK47: Geçen gün nişanlım gelmiş kulağımda kulaklık tarihten video izliyorum, duymadım geldiğini. Bana bu hocayı benden daha çok görüyosun aşkım dedi :KK48: kıyamam gerçekten öyle ama :21:

:KK70::KK70::KK70: yaa ama videoların sonu gelmiyor nasıl bitireceğimi şaştım bende valla doğru demiş nişanlın:KK48:
izliyorum falan ama ben hakan dede kadar sevemedim ramazan yetgini :63: ben tarihi hakan dede ile sevmiştim

program tasarısının hazırlanmasına çalışıyorum.
baya ezber var o yüzden not çıkararak gideyim dedim ama iliğim kemiğim cürüdü halada bitmedi. Bu bitse program geliştirme bitti sayılır. bel kemiği konunun.

:KK70::KK70::KK70: yaa ama videoların sonu gelmiyor nasıl bitireceğimi şaştım bende valla doğru demiş nişanlın:KK48:
izliyorum falan ama ben hakan dede kadar sevemedim ramazan yetgini :63: ben tarihi hakan dede ile sevmiştim

Videolar çok gerçekten. Ben hep konu bitirmek için hırs yapıyordum. Artık Osmanlı Devletine geldim malum ucu bucağı yok korkutuyor beni :KK57: Hakan Dede yi duymuştum canım ama hiç izlemedim bilmiyorum o hocayı. Tabi her hocanın tarzı farklı oluyor herkesin daha iyi anladığı bir tarz oluyor mutlaka. Ama önemli olan anlayabilmek. İnşaallah halledeceğiz bi şekilde bu konuları :KK68:

Videolar çok gerçekten. Ben hep konu bitirmek için hırs yapıyordum. Artık Osmanlı Devletine geldim malum ucu bucağı yok korkutuyor beni :KK57: Hakan Dede yi duymuştum canım ama hiç izlemedim bilmiyorum o hocayı. Tabi her hocanın tarzı farklı oluyor herkesin daha iyi anladığı bir tarz oluyor mutlaka. Ama önemli olan anlayabilmek. İnşaallah halledeceğiz bi şekilde bu konuları :KK68:
Aynen canım ama ramazan yetginden soru geliyormuş hep işte mecbur izlemek zorundayım bende :KK43:

hoşgeldin bende tarih ve vatandaşlık özürlüsüyüm :) bir taktik henüz bende bulamazdım ama ramazan yetginin videolarını izliyorum oradan not tutuyorum tarihin pusulasından da ekleme yapıyorum sonrada soru çözümü hep aynı klasik şeyler işte keşke bir yöntemi olsada çalıştığımızı bir daha unutmasak malesef bunun içinde bol tekrar gerekli

Hiç düzenli tekrar insanı değilim zaten sınavı da erken aldılar, inşallah çalışa azmi bulurum kendimde. Allah emeğinizi boşa çıkarmasın, zor bir süreç ki için girmeye cesaret edemiyorum bile

Ramazan yetginin videolarini izleyenler 2015 de baya soru yapms o yuzden sirf yani yoksa ben ısınamadım vallahi
Anladim kuzum. Ben de tarihi hakan dede ile Sevmiştim. Ama maalesef ondan calistigim sene tarih netlerim hic parlak değildi. Artik tarihte çok uç sorular geliyor. Hakan dede ile calismak yetmez malesef

Anladim kuzum. Ben de tarihi hakan dede ile Sevmiştim. Ama maalesef ondan calistigim sene tarih netlerim hic parlak değildi. Artik tarihte çok uç sorular geliyor. Hakan dede ile calismak yetmez malesef
Evet öyle malesef bende oyle düşündüm onu dinlemek zaman kaybi olur sadece

ChocolateChips ChocolateChips canim benim bunyem kilo vermeye meyilli. Belki sana iyi bir sey gibi gelir ama ben sevmiyorum. Kilo almak icin diyet yapiyorim cogu kezo_O
Neyse sordugun soru da ben eskiden üstüne cizmezdim kitaplarin ama sonra cizmeden de yapamadigimi farkettim:KK53: konu anlatimliyi diger senede kullanirsin da soru bankasini bilmiyorum kisiye bagli. Aman bosver atanalim da bunlari düşünmek zorunda kalmayalim insallah.
gercekten mi kuzum.o_O Kiyamam niye oyle oldu

Bilemedim kuzum :110:Ama göbek gitti iyi oldu iyi :KK70:

program tasarısının hazırlanması sonunda bitti. not çıkardığım için yoruldum baya. Yatmadan notları tekrar eder yarında testlerini çözerim
paragrafta anlamda bitti. 100 soru çözüldü.. cümlelerden anlamlı bir paragraf oluşturma sorularında sıkıntım var. Üstüne düşeceğim.

bugun olcmeden cikmis sorular ve elimdeki sorulari cozdum. saymadim ama 100 u bulmamistir :nazar::nazar: temel oturtmaya calistigim icin yavas cozdum. cozumlerini okudum uzun surdu :KK54::KK54:

rehberlikten hizmet alanlarina calisip ihtiyac 2015 sorularini cozdummm:nazar:

yarinki hedefim geleneksel olcme araclarini calismak:KK55::KK55: rehberlik ve yine olcmeden soru cozmekk:nazar::nazar:

herkese iyi geceler. burayi, sizi cok seviyorum.yazdiklarinizi okuyunca motive oluyorum ve kendimi yalniz hissetmiyorum:KK68::KK68::KK68:

kızlar bugün akşam hiç bişey planladığım gibi olmadı. Hala kafamı da toplayamadım. Bir süre buralarda olmayabilirim. Çok öpüyorum hepinizi.

kızlar bugün akşam hiç bişey planladığım gibi olmadı. Hala kafamı da toplayamadım. Bir süre buralarda olmayabilirim. Çok öpüyorum hepinizi.
zaman zaman hepimizin hayatlarında bazı şeyler ters gidiyor, planladıklarımız olmuyor. bu süreçte derslerden uzaklaşmak, farketmesek de kendimize yaptığımız kötülüklerden biri oluyor. daha doğrusu olan bize oluyor. gerçi sana söylüyorum da kendim de zamanında uzaklaşmıştım derslerden, belki yine olsa yine uzaklaşırdım ama canım umarım en kısa zamanda kafanı toparlayıp aramıza dönersin, derslerden uzak kalmamanı ümit ediyorum.

kızlar bugün ölçmeden ölçme araçlarından ve istatistiklere kadar olan kısımdan tekrar testlerle birlikte 140 soru çözdüm.
gelişimden kişilik gelişiminden 80 ve ahlak gelişiminden de 80 soru çözüp gelişimi bitirdim. :KK9:
böylece 1 eğitim dersi bitti, kaldı 5 eğitim dersi :KK31:
kasıma kadar biterse inşallah kasımdan sonra kitapların arka kısmında her dersten ayrı ayrı denemeler var, önce onları bitirip, ardından her hafta 1 eğitim denemesi şeklinde gidicem sınava kadar :KK55:

X