2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Tamam canim sag ol önerin icin. Bu sene videolarla gitmek istiyorum zaten.zaman aliyor ama insan sıkılmıyor. Bir de ben gibi evde çalışınca video falan sart
Aynen canım bende evde hazırlanıyorum mecbur o yüzden videolar nimet benim için. Kendim çalışırken daha çok zaman kaybı oluyor bana videolar kolayıma geliyor Özellikle tarihini herkes çok beğeniyor. Ben coğrafyada çok sorun yaşadığım için coğrafyasını da çok beğendim resmen coğrafyayı sevdirdi bana. O yüzden şiddetle tavsiye ederim

Ben de coğrafyayı cok seviyorum test cozerken sıkıcı gelmiyor tarih kadar.

Al benden o kadar soru yapamıyordum coğrafyadan coğrafya tarih diyince sinir basıyordu ama şimdi şükürler olsun biraz daha iyiyim gk den 30 net bi çıkartsam çok mutlu olucam

Al benden o kadar soru yapamıyordum coğrafyadan coğrafya tarih diyince sinir basıyordu ama şimdi şükürler olsun biraz daha iyiyim gk den 30 net bi çıkartsam çok mutlu olucam
İnşaallah canım sıkı bir çalışmayla çok daha iyisinin bile olacağına inanıyorum ben. 2015 kpss de 1 tane doğru coğrafya sorum yoktu benim sen düşün artık Sorular yayınlanınca farkettim. 2014 ü yayınlanmadığı için bilmiyorum ama o da aynıdır büyük ihtimalle. Ben baya cahilim yani coğrafyadan Ama bu sene farklı olacak inşaallah ilk kez oturdum çalışıyorum bakalım hayırlısı artık

Aynı gibiyiz:)) inşallah çalışmAlarımızın karşılığını alıcaz dün iklim sorularını çözdüm tek tük yanlışım çıktı bi görsen çocuklar gibi seviniyorum

Maşallah kizcelere :) hangi videoları izliyosunuz kizlar? Bir de fizik kimya biyo için video oneriniz var mi?
Belissa hani zit tepki mi deniyordu :) sevmedigin dersler sevdiğin dersi bir arada yurutursen mat daha zevkli gelebilir. Eğitimden eski kitaplarından mi calissan acaba, hem aradan cikmis olur, hem konuları hatirlamis olursun, soru bankaların gelince de sorularini cozersin

Kuzum bendeki egitim kitaplari 2012nindi ve attım onları yazın
Ahh ahh ben de bi 50 55 yapsam

Belissa kitaplar bugün gelecek dememişler miydi canım
Demişlerdi canim. Sinir ettiler zaten. Dün yine mesaj attım. Hala kargolanacak diyor.
Baska alinacak site olsa alicam valla. Bu kitapsec verem eder insanı.

kolay gelsin kızlar bana tarih konusunda verecek taktiğiniz var mı
tam bir tarih özürlüsüyüm, sırf bu yüzden çekiniyorum çalışmaya henüz başlamadım. bir de branş sınıf, alandan da ne yapıcam bilmiyorum çok ders var puf. bu arada matematiğime güveniyorum zaten matematikle girebilmiştim üniye, sıkıntınız olursa elimden geldiğince yardım edebilirim.

Ahh ahh ben de bi 50 55 yapsam

Belissa kitaplar bugün gelecek dememişler miydi canım

Yaparsın cnm çalışınca olucak öyle hissediyorum kimse doğuştan coğrafya bilgisiyle doğmuyorki arada böyle düşünüorum gerçi hayatım boyunca ilk defa böyle yoğun görüyorum tarih ve coğrafya
Lisede meslek lisesi bölümde özel yetenek sınavıyla olunca kpss çok gerio beni bide mübarek her sene yükseliyor puanlar

İnşallah canım ben sosyalciyim lise ikiden beri tarih coğrafya görüyorum ama yapamıyorum senin branş resim galiba resim atölyesinde çalışıyorum demişsin

hoşgeldin bende tarih ve vatandaşlık özürlüsüyüm :) bir taktik henüz bende bulamazdım ama ramazan yetginin videolarını izliyorum oradan not tutuyorum tarihin pusulasından da ekleme yapıyorum sonrada soru çözümü hep aynı klasik şeyler işte keşke bir yöntemi olsada çalıştığımızı bir daha unutmasak malesef bunun içinde bol tekrar gerekli

Aynı gibiyiz:)) inşallah çalışmAlarımızın karşılığını alıcaz dün iklim sorularını çözdüm tek tük yanlışım çıktı bi görsen çocuklar gibi seviniyorum
Ben de coğrafyadan bi soruyu hiç anlamadım kesin yanlış dedim sonra coğrafyacı birini bulup sordum soru yanlışmış soruya bakıp bakıp güldüm sonra kırılma noktam oldu resmen. Ondan sonra daha bi azimle çalıştım coğrafyayı isteyince olabiliyormuş diye

İnşaallah canım benim Allah emeklerimizş karşılıksız bırakmasın

Canım ben tarih ve coğrafyadan evveliyat 2016 videolarını izliyorum. Ama sayısal dersler hakkında bi bilgim yok malesef sözelci olduğum için

Son düzenleme:
Kuzum bendeki egitim kitaplari 2012nindi ve attım onları yazın

Demişlerdi canim. Sinir ettiler zaten. Dün yine mesaj attım. Hala kargolanacak diyor.
Baska alinacak site olsa alicam valla. Bu kitapsec verem eder insanı.
Anladim kuzum. İnşallah bir an önce gelir kitaplarin

Ya ben kutuphanedeydim ya baktim herkes açmış evveliyat hocalarini dinliyor cok calisiyor rakipler kizlarr ona göre
Biz çalışıyoruz ama canım hem en birinci biz çalışıyoruz bi kere Geçen gün nişanlım gelmiş kulağımda kulaklık tarihten video izliyorum, duymadım geldiğini. Bana bu hocayı benden daha çok görüyosun aşkım dedi kıyamam gerçekten öyle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…