2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Selam Mascara hatırladım tabi iyiyim sen nasılsın?

Türkçeden 100 soru
Öğrenmeden 80 soru.
Program geliştirmeden 50 soru çözüldü.
Programdan birde konu bitirmeyi düşünüyorum ama yoruldum gibi. Emin değilim.
Bugün hem derse hem hastaneye gittim. Bu kadarıda yeterli olabilir bugünlük..

Ay holofim sorma. Ben bugun kitapsecin facesine yazdim adam cevap olarak siparis hazirlanip kargolanacak yazdi. Persembe verdigim siparis daha kargolanmadi mi yazdim cevap yok
İyice sapıtmışlar yaa ankara içine bile gönderemediler, bi ilçeden başka bi ilçeye gelcek altı üstü 6 kitap. Kargoya cuma günü verilmiş o gün gelmesi gerekmiş ama nerdeee... Ben siparişi iptal ettim bir daha da kendilerinden alışveriş yapmıcamı söyledim gitcem kitabevinden alcam

bizde kitapseçten alışveriş yaptık pazar verdik perşembe elimizdeydi.

Aynen canım ama ben coktan kitapsecten siparis ettigim icin ondan edemedim yaprak test cok iyi oluyor unuttum bir de kitapsecin vatandaşlık cografya tarih soru bankasini da aldım küçük bunlarda kucuk cantaya bile sığıyor coğrafyasını com beğendim tavsiye ederim

hangi yayın acaba?

Supersinnnn masallahhhhhh canım her günün böyle olur umarım

Supersinnnn masallahhhhhh canım her günün böyle olur umarım
bana destek oldun teşekkür ederim. bugün bir arkadaşımla daha konuştum o da çok güç verdi bana.
Herşeyi bıraksamda kpss yi bırakmayacağım :) Benden kurtulamayacaksın KPSS

bana destek oldun teşekkür ederim. bugün bir arkadaşımla daha konuştum o da çok güç verdi bana.
Herşeyi bıraksamda kpss yi bırakmayacağım :) Benden kurtulamayacaksın KPSS

Iste bu cok sevindim
Ya bende sozde çalışacaktım ama oturdum dizi izledim resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…