- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Selam Mascara hatırladım tabiselam never nasılsın :)
hatırladın mı beni. Bayadır konuşamadık.
Ben de pegemin setleri var. 2016 yılı soru bankaları ve konu anlatımları. Tarihten yeterli olmayacağı söylendiği için Tarihin pusulasını aldım ek olarak.
Bende iyiym. Kpss okul falan uğraşıyoruz işte :)Selam Mascara hatırladım tabiiyiyim sen nasılsın?
Kolay gelsin. Bu sene son demek.Bende iyiym. Kpss okul falan uğraşıyoruz işte :)
evet sonunda. Biterse tabiiKolay gelsin. Bu sene son demek.
Biter biterevet sonunda. Biterse tabii
İyice sapıtmışlar yaa ankara içine bile gönderemediler, bi ilçeden başka bi ilçeye gelcek altı üstü 6 kitap. Kargoya cuma günü verilmiş o gün gelmesi gerekmiş ama nerdeee... Ben siparişi iptal ettim bir daha da kendilerinden alışveriş yapmıcamı söyledimAy holofim sorma. Ben bugun kitapsecin facesine yazdim adam cevap olarak siparis hazirlanip kargolanacak yazdi. Persembe verdigim siparis daha kargolanmadi mi yazdim cevap yok
Canım sorun ne mesela neyi anlamadın?Vatandasligin ilk yıl hallolmayacagini anladim iyice
Aynen canım ama ben coktan kitapsecten siparis ettigim icin ondan edemedim yaprak test cok iyi oluyor unuttum bir de kitapsecin vatandaşlık cografya tarih soru bankasini da aldım küçük bunlarda kucuk cantaya bile sığıyor coğrafyasını com beğendim tavsiye ederimuçmuşsun balera. Bence durdurmalısın kendini :))
Bende sen söylemiştin ya pegemde 2015 yılının yaprak testleri ve denemeleri çok ucuz diye.
Bulabildiğim yaprak testleri ve denemeleri aldım. Bugün geldi. Hepsi 1 lira 2 lira birşeydi. Çok sevdim tam çantaya atmalık. Okulda aralarda çözülür. Yükte yapmaz. Bulursam biraz daha sipariş edeceğim.
hangi yayın acaba?Aynen canım ama ben coktan kitapsecten siparis ettigim icin ondan edemedim yaprak test cok iyi oluyor unuttum bir de kitapsecin vatandaşlık cografya tarih soru bankasini da aldım küçük bunlarda kucuk cantaya bile sığıyor coğrafyasını com beğendim tavsiye ederim
Türkçeden 100 soru
Öğrenmeden 80 soru.
Program geliştirmeden 50 soru çözüldü.
Programdan birde konu bitirmeyi düşünüyorum ama yoruldum gibi. Emin değilim.
Bugün hem derse hem hastaneye gittim. Bu kadarıda yeterli olabilir bugünlük..
bana destek oldun teşekkür ederim. bugün bir arkadaşımla daha konuştum o da çok güç verdi bana.Supersinnnn masallahhhhhhcanım her günün böyle olur umarım
Canım sorun ne mesela neyi anlamadın?
Kitapsec yayının adı canımhangi yayın acaba?
bana destek oldun teşekkür ederim. bugün bir arkadaşımla daha konuştum o da çok güç verdi bana.
Herşeyi bıraksamda kpss yi bırakmayacağım :) Benden kurtulamayacaksın KPSS
arada kaçamak yapmak lazım. Halledersin :)Iste bucok sevindim
Ya bende sozde çalışacaktım ama oturdum dizi izledim resmen ya
İnşallaharada kaçamak yapmak lazım. Halledersin :)