3 ve 5Selam kızlar. Bir sorum var
Bir davranışın öğrenme ürünü olduğunu söyleyebilmek için aşağıdaki özelliklerden hangilerini taşıması gerekli değildir?
1. çevreyle girilen etkileşim sonucunda organizmada kalan ize bağlı olarak meydana gelmesi
2. istendik davranış olması
3.Güdülenmeye bağlı olarak oluşması
4.Nispeten kalıcı olması
5.olgunlaşma sonucu ortaya çıkmış olması.
Hangi dershane, data mı? Bizim hoca da avukattı o da kendi notlarını vermişti bize ve aynı şeyleri söylemişti o da davalardan örnekler verirdi. Baleraya da o yüzden bi hocanın notlarını bul dedim.bizim dershanedeki vatandaşlık hocası çok iyi gibi. Demo derslere gitmiştim yazın..
Avukatmış. dvalardan somut durumlardan örnekler vererek açıklıyor. Ve kaynak olarak ne bizim dershanenin ne de başka dershanenin kaynaklarına güvenmiyorum. Çok yanlışları var dedi. Kendim fotokopi hazırladım vereceğim dedi. İhtiyacı olanla paylaşabilirim verildiğinde.
Pegem. Sanırım vatandaşlık için genel bir durum bu.Hangi dershane, data mı? Bizim hoca da avukattı o da kendi notlarını vermişti bize ve aynı şeyleri söylemişti o da davalardan örnekler verirdi. Baleraya da o yüzden bi hocanın notlarını bul dedim.
slm kizlar bende tarihten ilk iki konuyu okuyup 200 e ykn soru cozdum. aksam calisamiyorum gunduz ne yaparsam o
bende öyle düşünmüştüm ama 2 3 5 miş.3 ve 5
Ya bilmiyorum :) insallah unutmam çok bilgisizim ilk konu tamam kolaydi ama sonrasi fenaaaayy yok ya Allah korusun o benim beceriksizliğimden kaynaklandı düzenli tekrar yaparsan unutmazsın. Birbirine benzeyen şeylerin ayrımlarını bilmen yeterli. Ösym hep laf ebeliği yapıyor çünkü
hımm olabilir mehmetti hocanın adı sevdiceğimin adından ondan unutmadımPegem. Sanırım vatandaşlık için genel bir durum bu.
Yani diğer kaynakları kötülemek için olsa bizim kaynaklara bile güvenmiyorum demezdi hoca.
bizim dershanedeki vatandaşlık hocası çok iyi gibi. Demo derslere gitmiştim yazın..
Avukatmış. dvalardan somut durumlardan örnekler vererek açıklıyor. Ve kaynak olarak ne bizim dershanenin ne de başka dershanenin kaynaklarına güvenmiyorum. Çok yanlışları var dedi. Kendim fotokopi hazırladım vereceğim dedi. İhtiyacı olanla paylaşabilirim verildiğinde.
Soru doğru canım şimdi kitaptaki tanıma baktım istendik olması yazmıyorbende öyle düşünmüştüm ama 2 3 5 miş.
İstendik bir davranış olması nasıl olabilir ya.
Sorunun yanlış olduğunu düşündüm sizle paylaşmak istedim.
tamam bende de oturduSoru doğru canım şimdi kitaptaki tanıma baktım istendik olması yazmıyorsanırım benim oturup konu çalışmam ya da kafamı toplamam lazım
Vatandaşlığı sona bırakmanızi öneririm. Ben öyle yaptım geçen sene. Son ay oturdum ezberledim öyle girdim sınavda da zorlanmadim. Kasmaya gerek yok bence.Selam kızlar bugun isler kesatti çünkü okula gittim ama vatandaslik çalıştım okulda ve cografyadan 50 soru cozdum simdi yemek yiyip vatandasliktan calistigim yerden soru çözeceğim ve sonra matamatik.vatandasliga nasil calismaliyim ya ne sevimsiz bir ders sevemedim bir türlü
Vatandaşlığı sona bırakmanızi öneririm. Ben öyle yaptım geçen sene. Son ay oturdum ezberledim öyle girdim sınavda da zorlanmadim. Kasmaya gerek yok bence.
Ay holofim sorma. Ben bugun kitapsecin facesine yazdim adam cevap olarak siparis hazirlanip kargolanacak yazdi. Persembe verdigim siparis daha kargolanmadi mi yazdim cevap yokBelisim kargon geldi mi? Beni sinir krizine soktular resmen. Sürat kargoyla da kitapseçle de kuryeyle de kavga ettim sonunda siparişi de iptal ettim
Son ay olur mu kiz bizde 3sinav var. Bir an once ne bitirsek o karVatandaşlığı sona bırakmanızi öneririm. Ben öyle yaptım geçen sene. Son ay oturdum ezberledim öyle girdim sınavda da zorlanmadim. Kasmaya gerek yok bence.
Unutuluyor ondan son ay dedim. Yani bitince bitmiyor, ben hep unutuyordum. Diğer sınavlara çalış bence.Son ay olur mu kiz bizde 3sinav var. Bir an once ne bitirsek o kar
Ya oda bana riskli gibi geliyo temel olmayinca birde son zamanlar bizim sınavlara denk geliyor okulda zaten bur buçuk ay kaybimiz var[/QUOTE
Benim de temelim yoktu o zaman nerden olsun.Ya oda bana riskli gibi geliyo temel olmayinca birde son zamanlar bizim sınavlara denk geliyor okulda zaten bur buçuk ay kaybimiz var
Aslinda vatandaslik bir oturtunca daha unutulmuyor daha dogrusu ben pek unutmadim. Orneklerle çalışınca daha anlaşılır oluyor. Hepsine de caliscam da kitaplarimi bekliyorum.Unutuluyor ondan son ay dedim. Yani bitince bitmiyor, ben hep unutuyordum. Diğer sınavlara çalış bence.
Unutmuyosan süper kuzum, ben her okuduğumda ilk kez görüyormuş gibi tepki veriyorum o derse.Aslinda vatandaslik bir oturtunca daha unutulmuyor daha dogrusu ben pek unutmadim. Orneklerle çalışınca daha anlaşılır oluyor. Hepsine de caliscam da kitaplarimi bekliyorum.
Ben de ilk calstigimda öyleydim ama 3 kez sinava hazirlanincaUnutmuyosan süper kuzum, ben her okuduğumda ilk kez görüyormuş gibi tepki veriyorum o derse.