Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu öyle sey canim? Herkesin calisma anlama şekli ayni degil ki. Ilk yil atananlar nasil yapiyor pekiVatandasligin ilk yıl hallolmayacagini anladim iyice
Kızlar hangi kitaplari aldiniz gk gy için?
bende yargı pegem le çalışıyorum tabı evvelıyat soru bankası alsam ıyı olacakKızlar hangi kitaplari aldiniz gk gy için?
gk icin evveliyat konu ve soru alacagim dersane de ihtiyacin kitaplarini verecek
selam never nasılsın :)Kızlar hangi kitaplari aldiniz gk gy için?
ne zaman başlıyor canım dersane başladı mı
Sag ol canim insallah gelir bir an önce.
uçmuşsun balera. Bence durdurmalısın kendini :))Ben tarihten tarihin pusulasi cografya dan cografyanin doktrini turkce matematik pegem vatandasliktanda anayasinin pusulasi alcam evveliyat vatandaslk soru bankası tarihte evveliyat soru bankasi ve cahide bolatin soru bankasi set olarakta 2015 yediiklim uzman kariyer beyaz kaleminde yaprak testini aldim halen gozum doymadi halen
artık saatlerı falan artırıp ayarlarlar heralde canım26 sinda basliyor.dersleri nasi yetistircekler bilmiyorum valla aslinda dersaneden fazla beklentm yok..biz calismadigimiz surece her sey foss.. bana duzen ve disiplin saglasin diye yazilsin..tek basima calisinca uzun vadede motivasyonum dusuyoo
Kizlar ben maalesef bugun calisamadim. Gecerli sebeplerim vardi ama yine de cok suçlu hissediyorum
Sag ol canim insallah gelir bir an önce.
artık saatlerı falan artırıp ayarlarlar heralde canım
haklısın bızıım elımızde olan bısey ıns faydasını görürsün
Dogru söylüyorsun canimcanım gecerlı sebeplerın varmış sonuçta oturup keyıf yapmamışsın kı telafı edersin dert etme kı stres olma
insallah canimm benimmmm
Dogru söylüyorsun canim
ölçme ye baslamıssın hayırlı olsun bol verımlı olsun