2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Sana öyle geliyordur soruları gördükçe hatırlarsın konu çalıştıktan sonra soru çözmeyi ihmal etme

Bakalım ya insallah yapabilirim
Kpss den sonra kargonun da şans işi olduğuna inancam artık:KK53: vardır bunda da bi hayır:110:
Ya ankarada zaten nasil bu kadar gec gelebiliyo ben ankaraya uzagim baya bana bile cuma gece verdim siparisi pazartesi geldi

Ya bazen kargoda sorun çıkabiliyor aras kargo bizim burda cooook hızlı islerini cok guzel yapiyorlar sagolsunlar ankarada yurticinden baya sikayetcilerdi belissa da arastan memnun degil galiba bende pttden degilim yani 1 ay kargo bekledim ptt yuzunden düşün

selam kızlar
bugün öyt den öğretim ilkeleri, temel kavramlar ve öğretim stratejilerinden 60 soru
ölçme ve değerlendirme temel kavramlardan 60 soru çözdüm
eğitim bilimlerini 7 iklimden çalışmıcam artık, gereksiz vaktimi alıyor, aklımda hep alan sınavı var. x yayıncılığın defterlerinden okuyup soruları çözücem.
umarım yarın hepimiz için bol çalışmalı bir gün olur :KK68:

Selam kızlar bugun isler kesatti çünkü okula gittim ama vatandaslik çalıştım okulda ve cografyadan 50 soru cozdum simdi yemek yiyip vatandasliktan calistigim yerden soru çözeceğim ve sonra matamatik.vatandasliga nasil calismaliyim ya ne sevimsiz bir ders sevemedim bir türlü
canım vatandaşlığı bende sevmiyorum, ama tarih mi vatandaşlık mı dersen vatandaşlığı seçerim. en azından kesin bilgiler var ve konular çok gelse de yine de bi yerde kısıtlanıyor, tarih daha uç, daha derin, bazı şeyleri net değil. vat. mecbur ezberlencek kuzum. başka türlü olmaz. önce vatandaşlık için 24 saatte vatandaşlık kitabından ezber yap bence kafamda az çok bişeyler oluşsun, daha sonra derinine in derim ben.
Selam kızlar. Bir sorum var

Bir davranışın öğrenme ürünü olduğunu söyleyebilmek için aşağıdaki özelliklerden hangilerini taşıması gerekli değildir?
1. çevreyle girilen etkileşim sonucunda organizmada kalan ize bağlı olarak meydana gelmesi
2. istendik davranış olması
3.Güdülenmeye bağlı olarak oluşması
4.Nispeten kalıcı olması

5.olgunlaşma sonucu ortaya çıkmış olması.

1 ve 4 diyorum buna cevabı göremedim
çalışan arkadaşlara kocaman maşallah

H holofira simdi kitapseci aradim bi kitap eksikmis o da bugun tamamlanacakmis ve kargolanacakmis. Persembe gelir dedi:110:

kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...

ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...

çok mu az acaba ya...

kızlar çalıştığım konuları unutmuşum ya moralim bozuldu. ..

X