- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
yarın dersim yok çok mutluyum. Daha sıkı bir planla karşınızdayım yarınİnşallah sabah erken kalkilcak mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın dersim yok çok mutluyum. Daha sıkı bir planla karşınızdayım yarınİnşallah sabah erken kalkilcak mecbur
yarın dersim yok çok mutluyum. Daha sıkı bir planla karşınızdayım yarın
Sana öyle geliyordur soruları gördükçe hatırlarsın konu çalıştıktan sonra soru çözmeyi ihmal etmeYa ben çalışıyorum kitabi kapatinca ucmus oluyo her şey sevmedim hic istek yok calismak icin vatandaşlığa
Kpss den sonra kargonun da şans işi olduğuna inancam artık vardır bunda da bi hayırbizde kitapseçten alışveriş yaptık pazar verdik perşembe elimizdeydi.
Sana öyle geliyordur soruları gördükçe hatırlarsın konu çalıştıktan sonra soru çözmeyi ihmal etme
Ya ankarada zaten nasil bu kadar gec gelebiliyo ben ankaraya uzagim baya bana bile cuma gece verdim siparisi pazartesi geldiKpss den sonra kargonun da şans işi olduğuna inancam artık vardır bunda da bi hayır
canım vatandaşlığı bende sevmiyorum, ama tarih mi vatandaşlık mı dersen vatandaşlığı seçerim. en azından kesin bilgiler var ve konular çok gelse de yine de bi yerde kısıtlanıyor, tarih daha uç, daha derin, bazı şeyleri net değil. vat. mecbur ezberlencek kuzum. başka türlü olmaz. önce vatandaşlık için 24 saatte vatandaşlık kitabından ezber yap bence kafamda az çok bişeyler oluşsun, daha sonra derinine in derim ben.Selam kızlar bugun isler kesatti çünkü okula gittim ama vatandaslik çalıştım okulda ve cografyadan 50 soru cozdum simdi yemek yiyip vatandasliktan calistigim yerden soru çözeceğim ve sonra matamatik.vatandasliga nasil calismaliyim ya ne sevimsiz bir ders sevemedim bir türlü
Selam kızlar. Bir sorum var
Bir davranışın öğrenme ürünü olduğunu söyleyebilmek için aşağıdaki özelliklerden hangilerini taşıması gerekli değildir?
1. çevreyle girilen etkileşim sonucunda organizmada kalan ize bağlı olarak meydana gelmesi
2. istendik davranış olması
3.Güdülenmeye bağlı olarak oluşması
4.Nispeten kalıcı olması
5.olgunlaşma sonucu ortaya çıkmış olması.
selam günaydın ben erken kalktım gece ders çalışamıyorum sen gececisin sanırımben burdayimm..yeni uyandimm
selam günaydın ben erken kalktım gece ders çalışamıyorum sen gececisin sanırım