Çok az değil aslında. Kaç konu çalışıyorsun?kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...
çok mu az acaba ya...
ilk defa mi hazirlaniyorsun lilruba? Baslangic olarak konu ve 100 soru iyi cok yogun baslaninca ileride bunaliyor insan birakabiliyor.kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
çok mu az acaba ya...
Nasil istersen oyle yap kuzum hem bence tatil sana iyi gelir. Kafani dagitrsin dinc bir sekilde baslarsin.Kızlar ben kasımda başlıcam sanırım. 25inde ablamla muğlaya tatile gitcez 28inde döncez. Başlasam da bölüncek. Psikolojik olarak da hazır değilim bunu anladım. Kitapların gelmemesi de iyi oldu
ilk defa mi hazirlaniyorsun lilruba? Baslangic olarak konu ve 100 soru iyi cok yogun baslaninca ileride bunaliyor insan birakabiliyor.
Ama zamanla arttirman daha iyi olur.
Nasil istersen oyle yap kuzum hem bence tatil sana iyi gelir. Kafani dagitrsin dinc bir sekilde baslarsin.
canım günde 3 derse bakmaya çalışıyorum konu sayısı değişiyor. mesela dün 2 ders ten birer konu calisabildim. çok sıkılıyorum.Çok az değil aslında. Kaç konu çalışıyorsun?
canım ilk defa değil. .ilk defa mi hazirlaniyorsun lilruba? Baslangic olarak konu ve 100 soru iyi cok yogun baslaninca ileride bunaliyor insan birakabiliyor.
Ama zamanla arttirman daha iyi olur.
Nasil istersen oyle yap kuzum hem bence tatil sana iyi gelir. Kafani dagitrsin dinc bir sekilde baslarsin.
Tekrar etmek şart. Her haftasonu tekrar günümüz olmalı diye düşünüyorum. Ben de calismaya baslamadim tam olarak ama oyle yapmayi planlıyorumcanım ilk defa değil. .
ama konuları unutmuşum
o nedenle bazıları ilk defa çalışıyorum gibi...
kuzum senin sonuçların belli oldu mu ki
kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
çok mu az acaba ya...
Kızlar ben kasımda başlıcam sanırım. 25inde ablamla muğlaya tatile gitcez 28inde döncez. Başlasam da bölüncek. Psikolojik olarak da hazır değilim bunu anladım. Kitapların gelmemesi de iyi oldu
Tekrar etmek şart. Her haftasonu tekrar günümüz olmalı diye düşünüyorum. Ben de calismaya baslamadim tam olarak ama oyle yapmayi planlıyorum
Sıkılmak yok macaronahh tekrar..cok sıkılıyorum
Canim bence konu + 100 soru iyi. Konu calismak çok vakit aliyor çünkü. Konular bitince gör bak daha çok soru sayimiz olucak :)kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
çok mu az acaba ya...
Holom her şey kafada bitiyor sen hazir hissetmiyosan su an calissan bile verimi olmaz. Zaten kasima ne kaldi. Ondan sonra seni bomba GB bekliyoruz :)Kızlar ben kasımda başlıcam sanırım. 25inde ablamla muğlaya tatile gitcez 28inde döncez. Başlasam da bölüncek. Psikolojik olarak da hazır değilim bunu anladım. Kitapların gelmemesi de iyi oldu
Sedosum tubishhi diyorsun dimi? O gecen sene subatta evlenecekti yanlış hatırlamıyorsam.Canim bence konu + 100 soru iyi. Konu calismak çok vakit aliyor çünkü. Konular bitince gör bak daha çok soru sayimiz olucak :)
Holom her şey kafada bitiyor sen hazir hissetmiyosan su an calissan bile verimi olmaz. Zaten kasima ne kaldi. Ondan sonra seni bomba GB bekliyoruz :)
Bu arada eski topikten Tuğba vardi o ne yaptıBelissa m atandi mi
Hımm iki ders birer konu iyi ama soru sayısını arttırmaya çalışsan, 200ün altına düşmesen daha iyi olur sanırımcanım günde 3 derse bakmaya çalışıyorum konu sayısı değişiyor. mesela dün 2 ders ten birer konu calisabildim. çok sıkılıyorum.
aslında bende senin gibi psikolojik olarak isteksizim ama kendimi zorluyorum
Temelim var ama güvenim ve umudum yokben de konu calisiyorum. bazen 100 soruyu bile bulmuyor. simdilik fena degil ama ilerde arttiricam
kendini en iyi sen bilirsin. temelin de var simdi baslayip sinav yakinken birakmaktansa dinlen calismayi ozle kasimda baslar. sinav yaklasinca temponu arttirirsin. uzaklasmak kafa dagitmak cok iyi gelirzaten ekim ortasi oldu kasima bisi kalmadi
Güzel sedefim inşallahCanim bence konu + 100 soru iyi. Konu calismak çok vakit aliyor çünkü. Konular bitince gör bak daha çok soru sayimiz olucak :)
Holom her şey kafada bitiyor sen hazir hissetmiyosan su an calissan bile verimi olmaz. Zaten kasima ne kaldi. Ondan sonra seni bomba GB bekliyoruz :)
Bu arada eski topikten Tuğba vardi o ne yaptıBelissa m atandi mi
Anladim kuzum. Hem o tubisshi hem de bi Tuğba daha vardi sosyalciydi galiba, onu göremedim.Sedosum tubishhi diyorsun dimi? O gecen sene subatta evlenecekti yanlış hatırlamıyorsam.
Baska haber alamadim canim.
Ayy çok hossun holofum :) bi de yukari mesajinda demissin ya sorulari cozemiyorum diye aman öğrenilmiş çaresizliğe düşüp kendini gerçekleştiren kehaneti yasama :) senin bu durumda olan çok normal. Çünkü sizin daha yeni netleşti atamalar. Kaç zaman belirsizlik içinde bekledin. Ben inanıyorum biraz kendine zaman verdikten sonra iyi olacak.Güzel sedefim inşallahkasımda kpss başkadır
Kuzum o Tugba bak bir onceki sayfaya yazdi. O da bizimle yine bu sene. Maalesef atanamadi.Anladim kuzum. Hem o tubisshi hem de bi Tuğba daha vardi sosyalciydi galiba, onu göremedim.
Ayy çok hossun holofum :) bi de yukari mesajinda demissin ya sorulari cozemiyorum diye aman öğrenilmiş çaresizliğe düşüp kendini gerçekleştiren kehaneti yasama :) senin bu durumda olan çok normal. Çünkü sizin daha yeni netleşti atamalar. Kaç zaman belirsizlik içinde bekledin. Ben inanıyorum biraz kendine zaman verdikten sonra iyi olacak.
Bu arada calisma isteği olmayanlar için UMUDUNU KAYBETME filminin izlemelerini oneriyorum. Muhtemelen bicogunuz izlemissinizdir. Ama bu film beni calisma isteğim konusunda çok etkilemişti, şiddetle tavsiye ederim
Bende 10 dan aksam 5 e kadar okuldayinbugün pek verimli olamadım kızlar
program ve öğrenmeden 50şer soru çözdüm
okul ödevimde vardı.
yarında sabah dokuzdan akşam altıya kadar okulda olacağım.