2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

selam nasıl gıdıyor çalışmalar H holofira Belissa umarım kısa zaman da gelır kızlar kargolarınız.
uffff ya bugun de matematık çalışmadım basına oturamıyorum bır sekılde oturup calısmam gerek ama nerde napcam ben

Kızlar hangi kitaplari aldiniz gk gy için?
selam never nasılsın :)
hatırladın mı beni. Bayadır konuşamadık.
Ben de pegemin setleri var. 2016 yılı soru bankaları ve konu anlatımları. Tarihten yeterli olmayacağı söylendiği için Tarihin pusulasını aldım ek olarak.

Ben tarihten tarihin pusulasi cografya dan cografyanin doktrini turkce matematik pegem vatandasliktanda anayasinin pusulasi alcam evveliyat vatandaslk soru bankası tarihte evveliyat soru bankasi ve cahide bolatin soru bankasi set olarakta 2015 yediiklim uzman kariyer beyaz kaleminde yaprak testini aldim halen gozum doymadi halen

Kizlar ben maalesef bugun calisamadim. Gecerli sebeplerim vardi ama yine de cok suçlu hissediyorum Sag ol canim insallah gelir bir an önce.

uçmuşsun balera. Bence durdurmalısın kendini :))

Bende sen söylemiştin ya pegemde 2015 yılının yaprak testleri ve denemeleri çok ucuz diye.
Bulabildiğim yaprak testleri ve denemeleri aldım. Bugün geldi. Hepsi 1 lira 2 lira birşeydi. Çok sevdim tam çantaya atmalık. Okulda aralarda çözülür. Yükte yapmaz. Bulursam biraz daha sipariş edeceğim.

26 sinda basliyor.dersleri nasi yetistircekler bilmiyorum valla aslinda dersaneden fazla beklentm yok..biz calismadigimiz surece her sey foss.. bana duzen ve disiplin saglasin diye yazilsin..tek basima calisinca uzun vadede motivasyonum dusuyoo
artık saatlerı falan artırıp ayarlarlar heralde canım
haklısın bızıım elımızde olan bısey ıns faydasını görürsün

Kizlar ben maalesef bugun calisamadim. Gecerli sebeplerim vardi ama yine de cok suçlu hissediyorum
Sag ol canim insallah gelir bir an önce.

canım gecerlı sebeplerın varmış sonuçta oturup keyıf yapmamışsın kı telafı edersin dert etme kı stres olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…