Ben bir sürü kaynak almıştım o zaman; data, uzman kariyer, yargı ihtiyaç, pegem... hepsi farklı farklı dersler için, set almamıştım hiç. önce evde kendim çalışıyordum hatta topigim de vardı burda. Genel kültür çalışıyordum sadece. Sonra baktım sürekli unutuyorum, şubat gibi dershaneye başladım. Düzen ve tekrar açısından iyi oldu. Açıkçası genel yetenek kısmını iyi yapmamış olsam o puanı alamazdim çünkü tarih benim de berbatti. Türkçe matematik kurtardı beni, o da sayisalci olduğum için. Bu seneki taktigim bir kez konu çalışıp sonrasında sınava kadar her türlü yayindan bol bol soru çözmek. Konu tekrariyla vakit katbetmeyecegim, soru çözmeden unutuluyor çünkü ne kadar tekrar edersen et.
canım iyisini ve daha da iyi olacak merak etme. ...selam kızlar
öğrenmeden öğrenme psikolojisine girişten 80
klasik koşullanmadan 100 soru çözdüm.
aslında daha iyisi olmalı, kaplumbağa hızıyla ilerliyorum, ama sanırım bunda 1 sene ara verip birden başlamanın da etkisi var.
hedefim hep bir önceki günden daha iyisini yapabilmek, yavaş yavaş arttırmaya çalışıcam.
bugünkü çalışmam işkence gibiydi. bir gıdım isteğim yoktu. zamanla olucağına inanıyorum inşallah
Sagol canim benim insallah. Sana da kocaman masallahhhonemli olan her gun az da olsa duzenli calismaksedefonur ..yavas yavas hizlanmak ders calismayi yasamimizin bi parcasi haline getirmek onemlii..gecmiste cok iyi calistigini biliyorum.konulari hatirladikca daha da sevkle hevesle caliscagina eminim.baska caremiz yok cunku
bugunluk hedeflerime ulastim.cok sukur
herkese iyi geceler
günaydınnnnnnnn
koçişle kahvaltı sonra hemen ders hadı bakalım kızlar erken kalkıp yol alıyoruz
herkese bol verimli ders çalışmalar
ben DGS sınavına hazırlanıcam mühendislik için. çok fazla boş vaktim var. buraya yazarsam motivasyonum artar diye düşünüyorum. hayır atanamadı malesefGünaydınlar, kolay gelsinler
Hiç uğraşamamkızlar daha öncede bir arkadaş paylasmisti. ..
sınav tarihi için bimere yazalım. ..
birlikte Dirlik doğar. ..
degistirmeme ihtimalleri yüksek ama şansımızi deneyelim...
ne dersiniz. .
hayırlısı olsun canımben DGS sınavına hazırlanıcam mühendislik için. çok fazla boş vaktim var. buraya yazarsam motivasyonum artar diye düşünüyorum. hayır atanamadı malesef
sizin bölüm neydi? kaç puan gerekiyorhayırlısı olsun canımyine hazırlanacak mı? Kolay gelsin canım tabii faydası olur yaz sen devamlı. bu arada birden çok gitti mesaj sonra düzeltim derken hepsini noktalamışım
Sosyal bilgiler, 82de falan kapatır sanırımsizin bölüm neydi? kaç puan gerekiyor
geçen dönem kaç aldınız.. benim bir bölümüm pc programcılığı. şimdide bilgisayar mühendisliği için dgs girmek istiyorum. ama arkdaşımın görsel sanatlarSosyal bilgiler, 82de falan kapatır sanırımsenin bölümün ne?
80 aldım canımgeçen dönem kaç aldınız.. benim bir bölümüm pc programcılığı. şimdide bilgisayar mühendisliği için dgs girmek istiyorum. ama arkdaşımın görsel sanatlar
müsait bir zamanında tavsiyelerde bulunabilirsin.. Matematiğin nasılsı. eğitimden kaç aldın mesela? ben memurum canım80 aldım canımBenim ablam da bilgisayar programcısı o da denemişti dgs yi mühendislik ya da öğretmenlik için ama pek bişi yapamadı. Allah yardımcımız olsun. Sen bi yerde çalışıyor musun?
Tabii canım ne demek bi işe yarar mı bilmiyorum amamüsait bir zamanında tavsiyelerde bulunabilirsin.. Matematiğin nasılsı. eğitimden kaç aldın mesela? ben memurum canım