- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
helal olsun size.. matematik olmadığı halde ne güzel puan almışsınız..Tabii canım ne demek bi işe yarar mı bilmiyorum amamat sıfır, p10um 83, eğitim 67.5 net. Ne güzel canım ablam da memur ama yine de bi denemişti işi olmasının rahatlığıyla çok üzerine düşmedi ama çalışılınca yapılır sanırım
Sağ ol canım yaa ahh bi de yetsehelal olsun size.. matematik olmadığı halde ne güzel puan almışsınız..
benimd eçok boş vaktim var. bu seneyi böyle değerlendireyim dedim..
bir ara tavsiyelerini yazarsam çok memnun olurum.
Aslına bakarsanız ben alan sinavina zaman kalmasi açısından mayısa alınmasından şikayetçi degilim.3 sinavi ayni anda yürütmek zor oluyordu.kızlar daha öncede bir arkadaş paylasmisti. ..
sınav tarihi için bimere yazalım. ..
birlikte Dirlik doğar. ..
degistirmeme ihtimalleri yüksek ama şansımızi deneyelim...
ne dersiniz. .
Aslına bakarsanız ben alan sinavina zaman kalmasi açısından mayısa alınmasından şikayetçi degilim.3 sinavi ayni anda yürütmek zor oluyordu.
Ama sikayetci olsam bile bimer falan hikaye. Osym bu ne dediyse yapti simdiye kadar.
Konulari yetistirmek açısından evet kötü oldu ama alan yuzde 50 etkiledigi icin dezavantajinin yaninda avantaji var bize. Hatta benim düğün işleri de bu tarihler yüzünden aksayacak ama napalim artık şartlara uygun çalışacağız insallah.konu eksigim oldugu icin yeni tarihten memnun olmayanlardanim ama tarihin deisecegine inanmiyorum.enerjimizi tarih deisimine degil yeni sartlara gire hazirladigimiz ders programina vermemiz gerektigini dusunuyorum
bugun egitimden kalan son iki dersim olan olcme ve rehberlige geciorum.olcmeden tirsiyorummmH holofira canim sen vidyo tavsiye etmistn izlicem onu..baska tavsiyelere de acigimmm ...ozellikle istatistik kismina nasi calisiosunuz kizlar??
konu eksigim oldugu icin yeni tarihten memnun olmayanlardanim ama tarihin deisecegine inanmiyorum.enerjimizi tarih deisimine degil yeni sartlara gire hazirladigimiz ders programina vermemiz gerektigini dusunuyorum
bugun egitimden kalan son iki dersim olan olcme ve rehberlige geciorum.olcmeden tirsiyorummmH holofira canim sen vidyo tavsiye etmistn izlicem onu..baska tavsiyelere de acigimmm ...ozellikle istatistik kismina nasi calisiosunuz kizlar??
haklısın canım biz korktuk olmadı az da o korksunkonuyu ihtiyac 2015 ten calisiyorum.kimileri ihtiyacin yuzeysel anlattigini dusunuyo ama ben cok memnunum detaylarda bigulmuyorum.test cozerken kitabin almadigi bir konu varsa kitabun ustune not ediyorum..boylece konu calisirken detayda bogulmuyorum test cozerken ogreniyorum.yedi iklim 2014 konu anlatimim da var ama hic acmadim. ihtiyac yetiyor bana.
sorulari da ihtiyac 2015ten cozuyorum. cok guzel.cozumleri de var..ayrica yediiklim ve pegem moduler soru bankalarim (2015 hepsi) da var.zamanla onlari da bitirim insallah. onlarin sorulari da cok cok kaliteli hatta ihtiyactan bile daha iyi die dusunuyorm
ChocolateChips olcme korksun bizdeeenn
Canım gözünü kotkutmak gibi olmasın da ben 6 yılda ancak oturttum bu mereti. Kitaplarda çok fazla ayrıntı var bi dershane hocasının notunu falan bulursan daha iyi olur senin için.Selam kızlar bugun isler kesatti çünkü okula gittim ama vatandaslik çalıştım okulda ve cografyadan 50 soru cozdum simdi yemek yiyip vatandasliktan calistigim yerden soru çözeceğim ve sonra matamatik.vatandasliga nasil calismaliyim ya ne sevimsiz bir ders sevemedim bir türlü
Abbaaavvv diyesim geldi benimde oyle olacak kesin çünkü vatandaşlık olmuyoooorrrrrCanım gözünü kotkutmak gibi olmasın da ben 6 yılda ancak oturttum bu mereti. Kitaplarda çok fazla ayrıntı var bi dershane hocasının notunu falan bulursan daha iyi olur senin için.
Abbaaavvv diyesim geldi benimde oyle olacak kesin çünkü vatandaşlık olmuyoooorrrrr
bizim dershanedeki vatandaşlık hocası çok iyi gibi. Demo derslere gitmiştim yazın..Abbaaavvv diyesim geldi benimde oyle olacak kesin çünkü vatandaşlık olmuyoooorrrrr
cok sevinirim canim oyle bi iyilik yaparsan :)bizim dershanedeki vatandaşlık hocası çok iyi gibi. Demo derslere gitmiştim yazın..
Avukatmış. dvalardan somut durumlardan örnekler vererek açıklıyor. Ve kaynak olarak ne bizim dershanenin ne de başka dershanenin kaynaklarına güvenmiyorum. Çok yanlışları var dedi. Kendim fotokopi hazırladım vereceğim dedi. İhtiyacı olanla paylaşabilirim verildiğinde.
tabi ki yaparım :)cok sevinirim canim oyle bi iyilik yaparsan :)