2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

helal olsun size.. matematik olmadığı halde ne güzel puan almışsınız..
benimd eçok boş vaktim var. bu seneyi böyle değerlendireyim dedim..
bir ara tavsiyelerini yazarsam çok memnun olurum.

helal olsun size.. matematik olmadığı halde ne güzel puan almışsınız..
benimd eçok boş vaktim var. bu seneyi böyle değerlendireyim dedim..
bir ara tavsiyelerini yazarsam çok memnun olurum.
Sağ ol canım yaa ahh bi de yetse iyi düşünmüşsün, inşallah gönlünce olur özelden yazarım, 2015 topiğimizde benden çok daha yüksek alan arkadaşlarımız paylaşmışlardı neye nasıl çalıştıklarını onlara da bi bak istersen

kızlar daha öncede bir arkadaş paylasmisti. ..
sınav tarihi için bimere yazalım. ..
birlikte Dirlik doğar. ..
degistirmeme ihtimalleri yüksek ama şansımızi deneyelim...
ne dersiniz. .
Aslına bakarsanız ben alan sinavina zaman kalmasi açısından mayısa alınmasından şikayetçi degilim.3 sinavi ayni anda yürütmek zor oluyordu.
Ama sikayetci olsam bile bimer falan hikaye. Osym bu ne dediyse yapti simdiye kadar.

konu eksigim oldugu icin yeni tarihten memnun olmayanlardanim ama tarihin deisecegine inanmiyorum.enerjimizi tarih deisimine degil yeni sartlara gire hazirladigimiz ders programina vermemiz gerektigini dusunuyorum

bugun egitimden kalan son iki dersim olan olcme ve rehberlige geciorum.olcmeden tirsiyorummm H holofira canim sen vidyo tavsiye etmistn izlicem onu..baska tavsiyelere de acigimmm ...ozellikle istatistik kismina nasi calisiosunuz kizlar??

Konulari yetistirmek açısından evet kötü oldu ama alan yuzde 50 etkiledigi icin dezavantajinin yaninda avantaji var bize. Hatta benim düğün işleri de bu tarihler yüzünden aksayacak ama napalim artık şartlara uygun çalışacağız insallah.

Son düzenleme:

ayyyy canım bende tırsıyorum ölçmedenama üstüne gidelim ya bu ölçmesız olmuyo eğitim

M macaron7 tavsiye bulunabilir misin eğitim bilimleri için

konuyu ihtiyac 2015 ten calisiyorum.kimileri ihtiyacin yuzeysel anlattigini dusunuyo ama ben cok memnunum detaylarda bigulmuyorum.test cozerken kitabin almadigi bir konu varsa kitabun ustune not ediyorum..boylece konu calisirken detayda bogulmuyorum test cozerken ogreniyorum.yedi iklim 2014 konu anlatimim da var ama hic acmadim. ihtiyac yetiyor bana.

sorulari da ihtiyac 2015ten cozuyorum. cok guzel.cozumleri de var..ayrica yediiklim ve pegem moduler soru bankalarim (2015 hepsi) da var.zamanla onlari da bitirim insallah. onlarin sorulari da cok cok kaliteli hatta ihtiyactan bile daha iyi die dusunuyorm

ChocolateChips olcme korksun bizdeeenn

haklısın canım biz korktuk olmadı az da o korksun

Selam kızlar bugun isler kesatti çünkü okula gittim ama vatandaslik çalıştım okulda ve cografyadan 50 soru cozdum simdi yemek yiyip vatandasliktan calistigim yerden soru çözeceğim ve sonra matamatik.vatandasliga nasil calismaliyim ya ne sevimsiz bir ders sevemedim bir türlü

Canım gözünü kotkutmak gibi olmasın da ben 6 yılda ancak oturttum bu mereti. Kitaplarda çok fazla ayrıntı var bi dershane hocasının notunu falan bulursan daha iyi olur senin için.

Canım gözünü kotkutmak gibi olmasın da ben 6 yılda ancak oturttum bu mereti. Kitaplarda çok fazla ayrıntı var bi dershane hocasının notunu falan bulursan daha iyi olur senin için.
Abbaaavvv diyesim geldi benimde oyle olacak kesin çünkü vatandaşlık olmuyoooorrrrr

Abbaaavvv diyesim geldi benimde oyle olacak kesin çünkü vatandaşlık olmuyoooorrrrr
ayy yok ya Allah korusun o benim beceriksizliğimden kaynaklandıdüzenli tekrar yaparsan unutmazsın. Birbirine benzeyen şeylerin ayrımlarını bilmen yeterli. Ösym hep laf ebeliği yapıyor çünkü

Selam kızlar. Bir sorum var

Bir davranışın öğrenme ürünü olduğunu söyleyebilmek için aşağıdaki özelliklerden hangilerini taşıması gerekli değildir?
1. çevreyle girilen etkileşim sonucunda organizmada kalan ize bağlı olarak meydana gelmesi
2. istendik davranış olması
3.Güdülenmeye bağlı olarak oluşması
4.Nispeten kalıcı olması
5.olgunlaşma sonucu ortaya çıkmış olması.

bizim dershanedeki vatandaşlık hocası çok iyi gibi. Demo derslere gitmiştim yazın..
Avukatmış. dvalardan somut durumlardan örnekler vererek açıklıyor. Ve kaynak olarak ne bizim dershanenin ne de başka dershanenin kaynaklarına güvenmiyorum. Çok yanlışları var dedi. Kendim fotokopi hazırladım vereceğim dedi. İhtiyacı olanla paylaşabilirim verildiğinde.

cok sevinirim canim oyle bi iyilik yaparsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…