2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Muallakta olanlari sormuyormus canim ösym zaten kesin olan bilgiden bile bir suru yanlış soru soruyorlar beceriksizler muallakta olanla ugrasmazlar

Iptal mi oldu peki o soru

İnşallah diyelim de belli olmaz ösym nin işi, işlerine nasıl gelirse öyle yapıyorlar zaten

Valla artık olduğu kadar. 2014te de tarihte afalladik bi sey yapamamistik. Müfredat dışı soruları sağ olsun.

Aaa tovbe yarabbim değişik valla nerden calisacagimizi şaştık :s
Bir de ösym soruları ilk yayınladığında cevabı orta taş olarak vermişti sonra cevap anahtarına yanlış yazmışız diyerek kendi kendine eski taş olarak değiştirdi bi olaylar olaylar Davalar yüzünden bizim atama bi ay geç yapılıyor bütün atamalar 15 eylülde yapıldı bizimki 16 ekimde yapılcak

Yani alti ustu bir sinav yapacaklar onuda beceremiyorlar bir surude para aliyorlar ya milletten

kaç puanla atandın acaba. iş yerınden bı arkm da kımya muhendısı bazen konusuyoruz o kpss den çok umıtsız 95 lerden falan bahsedıyor.:/

ınsan atanmadan once ne olursa olsun gıderım dıyor ama gıttıkten sonra işin rengı degısıyor. bizim gibi olmamak ıcın bilinçli tercıhler yapın kızlar. onemlı olan ısınızı sevıp gıttıgınız yerde mutlu olmanız.

Valla artık olduğu kadar. 2014te de tarihte afalladik bi sey yapamamistik. Müfredat dışı soruları sağ olsun.

2014 de şok olmustum soruları gorunce tarıhı hıc yapamadım. şimdi ben de sıze soracaktım neye calısacagız dıye ama bakıyorum herkesın eli boş. bu soruları nereden buluyorlar merak edıyorum zor soracagız derken sacmalıyorlar.

kaç puanla atandın acaba. iş yerınden bı arkm da kımya muhendısı bazen konusuyoruz o kpss den çok umıtsız 95 lerden falan bahsedıyor.:/
Bazı kadrolar için dil puanı isteniyor bizde B ya da C seviye. Dil puanı yoksa 95 puan gerekiyor evet. Çünkü 2-3 kadro oluyor dil puanı istemeyen. Ben 88le atandim, b seviye dil puanıyla beraber.

Bazı kadrolar için dil puanı isteniyor bizde B ya da C seviye. Dil puanı yoksa 95 puan gerekiyor evet. Çünkü 2-3 kadro oluyor dil puanı istemeyen. Ben 88le atandim, b seviye dil puanıyla beraber.
88 çok iyi puan. ..tebrik ederim...
nasıl çalıştin canım bizimle paylaşır misin...hangi kaynaklardan. ..
çalışma düzeni. ..vs

88 çok iyi puan. ..tebrik ederim...
nasıl çalıştin canım bizimle paylaşır misin...hangi kaynaklardan. ..
çalışma düzeni. ..vs
Ben bir sürü kaynak almıştım o zaman; data, uzman kariyer, yargı ihtiyaç, pegem... hepsi farklı farklı dersler için, set almamıştım hiç. önce evde kendim çalışıyordum hatta topigim de vardı burda. Genel kültür çalışıyordum sadece. Sonra baktım sürekli unutuyorum, şubat gibi dershaneye başladım. Düzen ve tekrar açısından iyi oldu. Açıkçası genel yetenek kısmını iyi yapmamış olsam o puanı alamazdim çünkü tarih benim de berbatti. Türkçe matematik kurtardı beni, o da sayisalci olduğum için. Bu seneki taktigim bir kez konu çalışıp sonrasında sınava kadar her türlü yayindan bol bol soru çözmek. Konu tekrariyla vakit katbetmeyecegim, soru çözmeden unutuluyor çünkü ne kadar tekrar edersen et.

Matematikten yine test cozdum bugün kizlar ama cok değil.
Daha da calisamicam bugün galiba. Sizler iyi calismissinizdir insallah.

İnşallah canım ama atama heyecanı var sadece,sana şunu söyleyim şu an insanın gözü bunları hiç görmüyo biliyo musun,söylediklerini anlayabiliyorum ama yine de ah atansam diyorum

selam kızlar
öğrenmeden öğrenme psikolojisine girişten 80
klasik koşullanmadan 100 soru çözdüm.
aslında daha iyisi olmalı, kaplumbağa hızıyla ilerliyorum, ama sanırım bunda 1 sene ara verip birden başlamanın da etkisi var.
hedefim hep bir önceki günden daha iyisini yapabilmek, yavaş yavaş arttırmaya çalışıcam.
bugünkü çalışmam işkence gibiydi. bir gıdım isteğim yoktu. zamanla olucağına inanıyorum inşallah

Maasallah sedefim. Olsun günü boş geçirmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…