2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Ben bir sürü kaynak almıştım o zaman; data, uzman kariyer, yargı ihtiyaç, pegem... hepsi farklı farklı dersler için, set almamıştım hiç. önce evde kendim çalışıyordum hatta topigim de vardı burda. Genel kültür çalışıyordum sadece. Sonra baktım sürekli unutuyorum, şubat gibi dershaneye başladım. Düzen ve tekrar açısından iyi oldu. Açıkçası genel yetenek kısmını iyi yapmamış olsam o puanı alamazdim çünkü tarih benim de berbatti. Türkçe matematik kurtardı beni, o da sayisalci olduğum için. Bu seneki taktigim bir kez konu çalışıp sonrasında sınava kadar her türlü yayindan bol bol soru çözmek. Konu tekrariyla vakit katbetmeyecegim, soru çözmeden unutuluyor çünkü ne kadar tekrar edersen et.
selam kızlar
öğrenmeden öğrenme psikolojisine girişten 80
klasik koşullanmadan 100 soru çözdüm.
aslında daha iyisi olmalı, kaplumbağa hızıyla ilerliyorum, ama sanırım bunda 1 sene ara verip birden başlamanın da etkisi var.
hedefim hep bir önceki günden daha iyisini yapabilmek, yavaş yavaş arttırmaya çalışıcam.
bugünkü çalışmam işkence gibiydi. bir gıdım isteğim yoktu. zamanla olucağına inanıyorum inşallah
canım iyisini ve daha da iyi olacak merak etme. ...

onemli olan her gun az da olsa duzenli calismak sedefonur sedefonur ..yavas yavas hizlanmak ders calismayi yasamimizin bi parcasi haline getirmek onemlii..gecmiste cok iyi calistigini biliyorum.konulari hatirladikca daha da sevkle hevesle caliscagina eminim.baska caremiz yok cunku:KK51::KK51:

bugunluk hedeflerime ulastim.cok sukur:nazar::nazar:

herkese iyi geceler:KK200:

onemli olan her gun az da olsa duzenli calismak sedefonur sedefonur ..yavas yavas hizlanmak ders calismayi yasamimizin bi parcasi haline getirmek onemlii..gecmiste cok iyi calistigini biliyorum.konulari hatirladikca daha da sevkle hevesle caliscagina eminim.baska caremiz yok cunku:KK51::KK51:

bugunluk hedeflerime ulastim.cok sukur:nazar::nazar:

herkese iyi geceler:KK200:
Sagol canim benim insallah. Sana da kocaman masallahhh

kızlar daha öncede bir arkadaş paylasmisti. ..
sınav tarihi için bimere yazalım. ..
birlikte Dirlik doğar. ..
degistirmeme ihtimalleri yüksek ama şansımızi deneyelim...
ne dersiniz. .

kızlar daha öncede bir arkadaş paylasmisti. ..
sınav tarihi için bimere yazalım. ..
birlikte Dirlik doğar. ..
degistirmeme ihtimalleri yüksek ama şansımızi deneyelim...
ne dersiniz. .
Hiç uğraşamam:KK12: siz de boşuna vakit kaybetmeyino_O

ben DGS sınavına hazırlanıcam mühendislik için. çok fazla boş vaktim var. buraya yazarsam motivasyonum artar diye düşünüyorum. hayır atanamadı malesef
hayırlısı olsun canım:KK51: yine hazırlanacak mı? Kolay gelsin canım:KK200: tabii faydası olur yaz sen devamlı. bu arada birden çok gitti mesaj sonra düzeltim derken hepsini noktalamışım:oops:

hayırlısı olsun canım:KK51: yine hazırlanacak mı? Kolay gelsin canım:KK200: tabii faydası olur yaz sen devamlı. bu arada birden çok gitti mesaj sonra düzeltim derken hepsini noktalamışım:oops:
sizin bölüm neydi? kaç puan gerekiyor

Sosyal bilgiler, 82de falan kapatır sanırım:KK51: senin bölümün ne?
geçen dönem kaç aldınız.. benim bir bölümüm pc programcılığı. şimdide bilgisayar mühendisliği için dgs girmek istiyorum. ama arkdaşımın görsel sanatlar

geçen dönem kaç aldınız.. benim bir bölümüm pc programcılığı. şimdide bilgisayar mühendisliği için dgs girmek istiyorum. ama arkdaşımın görsel sanatlar
80 aldım canım:KK51: Benim ablam da bilgisayar programcısı o da denemişti dgs yi mühendislik ya da öğretmenlik için ama pek bişi yapamadı. Allah yardımcımız olsun. Sen bi yerde çalışıyor musun?

80 aldım canım:KK51: Benim ablam da bilgisayar programcısı o da denemişti dgs yi mühendislik ya da öğretmenlik için ama pek bişi yapamadı. Allah yardımcımız olsun. Sen bi yerde çalışıyor musun?
müsait bir zamanında tavsiyelerde bulunabilirsin.. Matematiğin nasılsı. eğitimden kaç aldın mesela? ben memurum canım

müsait bir zamanında tavsiyelerde bulunabilirsin.. Matematiğin nasılsı. eğitimden kaç aldın mesela? ben memurum canım
Tabii canım ne demek bi işe yarar mı bilmiyorum ama:KK51: mat sıfır, p10um 83, eğitim 67.5 net. Ne güzel canım ablam da memur ama yine de bi denemişti işi olmasının rahatlığıyla çok üzerine düşmedi ama çalışılınca yapılır sanırım:KK37:

X