2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kit leri duymuştum canım vardiyalı çalışanlar bayramda ailesini görebilmek için yıllık izin kullandığını söylemişlerdi,mutlaka dikkat edicem bunlara,yani sen atanmışsın hala torpil diyorlar pes. kolay gelsin inş istediğin yer olur

Insallah sagolasin, sen de atanirsin hayirlisiyla

Kızlar su sorulara da bir bakar mısınız? Isaretlediklerim benim doğru olduğunu düşündüklerimi ama yanlış çıktı hepsi acaba cevaplar mi hatali yoksa ben mi yanlis yaptim.

H holofira canim senin kitaplar ne alemde?
Benimki de yarın gelse keske de başlasam bir an once. Vicdanım hic rahat degil
Canım dün araçtaymış dağıtıma çıkmış ama 3e kadar çalıştıkları için yetişmedi sanırım, yarına gelir büyük ihtimalle. Seninki de gelir inşallah da başlarsın

Kuzey yarım kürede olması. Yengeç dönencesinin kuzeyinde de güneyinde de bakı güneydir.

13 için B diyor 6. Soruda nüfus artış hızını göç olarak mı düşündün? Doğum olarak algiladim ben ondan isaretledim onu.
Ya o soruda hata var gibi geldi soruyu tam soramamışlar,herhalde tüketim fazla olursa ithalat yapamayız acık veririrz gibisinden b oluyor yani. aktif nüfus derken 15-64 yaş arası çalışan nufusu kast ediyor canım onlarda en çok hizmet sonra sanayi sonra da tarımda calışcak şekilde dagılmışlar. yarısından fazlası tarım olamaz.

1 ve 6 açıklığa kavuştu gibi de, 13 nolu soruyu anlamadım. Nüfus artış hızı cok değil ki turkiye de, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Sanayi bolgesine göc fazla oldugu icin nüfus hizi cok canim dogum olarak dusunmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…