2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

1444576459908-387381629.jpg

Çözümde bu yazıyordu kizlar ama emin olamadım işte diger bir kitaptada kuzeyde yer olmasindan diyor anlayamadım ya

Sanayi bölgesi degil de 13 nolu da türkiye geneli.olarak sormuş. Her seyi.unutmusum galiba ya:KK70: konu çalışmam lazım anlaşıldı.
He ben diger soruyu diyorsun sandim canim. evet iyi bir calismak lazim:KK53:

Son düzenleme:
Netten baktım şimdi. Tr de nüfus artış hızı az degilmis azalıyormus. Ben onu hatırlamıştım. Her yıl azalıyor ama hala fazla. Sağolun kızlar.

Eki Görüntüle 1654102
Çözümde bu yazıyordu kizlar ama emin olamadım işte diger bir kitaptada kuzeyde yer olmasindan diyor anlayamadım ya
Kuzum donenceler arasina gunes ışınları dik de geldigi icin evet surekli guneyde olmaz. Ben de bu yuzden yengec donencesi kuzeyinde baki guneydedir diye biliyorum.

Bu arada soru bankası aldınız mı hiç? Önerdiğiniz kitap var mı? Ben evveliyat tarih soru bankası aldım. Beğendim.:KK53:

Bu arada soru bankası aldınız mı hiç? Önerdiğiniz kitap var mı? Ben evveliyat tarih soru bankası aldım. Beğendim.:KK53:
Ben pusulayi aldim canim 2016nin. Acaba evveliyat alsa miydim diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 1654102
Doğru canım ya yengeç dönencesine de güneş ışınları yılda bi defa(21 haziran) dik açıyla geldiği için ekvatorla yengeç arasında kalan yerlerde bakı değişir ama bizde hep güney. özür dilerimo_O

Doğru canım ya yengeç dönencesine de güneş ışınları yılda bi defa(21 haziran) dik açıyla geldiği için ekvatorla yengeç arasında kalan yerlerde bakı değişir ama bizde hep güney. özür dilerimo_O
Ay estağfurullah hiç önemli değil bende kuzey biliyordum 2016 kitabinda bile kuzey yaziyordu hic bu şekil dusunememistim öğrenmiş olduk iste :)

Konu anlatimi almadim hic. Meb kitaplarından çalışıyorum. Bir de ramazan yetgin videolarini izliyorum. Tavsiye ederim.
Meb kitaplarına çok güvenmemenizi öneririm. Bu yıl bizde dava açanlar kanıt olarak meb kitabındaki bilgiyi gösterdiler fakat mahkeme lisans düzeyinde yapılan bir sınavda kaynak olarak mebin değil akademik kitapların alınması gerektiğini söyledi. Mebde yanlış bilgiler olabiliyor o yüzden akademik bi kitapla karşılaştırarak çalışın derim.

Meb kitaplarına çok güvenmemenizi öneririm. Bu yıl bizde dava açanlar kanıt olarak meb kitabındaki bilgiyi gösterdiler fakat mahkeme lisans düzeyinde yapılan bir sınavda kaynak olarak mebin değil akademik kitapların alınması gerektiğini söyledi. Mebde yanlış bilgiler olabiliyor o yüzden akademik bi kitapla karşılaştırarak çalışın derim.
Kaynak öneriniz var mı?
Kpss kitaplarının çoğu meb kitaplarını kaynak alıyor diye biliyorum nerden çalışacağız? o_O

Kaynak öneriniz var mı?
Kpss kitaplarının çoğu meb kitaplarını kaynak alıyor diye biliyorum nerden çalışacağız? o_O
Maalesef onu bende arıyorum hala:KK51:tüm tarihi anlatan akademik bi kitap yok sanırım her konunun farklı kitabı var. Meb aynı konuda ortaokul düzeyinde farklı lise düzeyinde farklı bilgi vermiş:KK12:

Ya bende meb kitabi bulmaya çalışyorum ondan da bakayım diye cok şaşırdım ama meb kitabinda ne yaziyorsa o denmişti

Maalesef onu bende arıyorum hala:KK51:tüm tarihi anlatan akademik bi kitap yok sanırım her konunun farklı kitabı var. Meb aynı konuda ortaokul düzeyinde farklı lise düzeyinde farklı bilgi vermiş:KK12:
Doğrudur. Lise kitaplarını takip ediyorum ben de. Ramazan hoca da anlatırken meb de böyle akademik yayinlarda böyle siz mebi esas alın akademik yayınların hepsini takip etmemiz mümkün değil demişti. Gk testinde muallakta olan şeyleri sormazlar diye ümit ediyorum. :KK17:

Ya bende meb kitabi bulmaya çalışyorum ondan da bakayım diye cok şaşırdım ama meb kitabinda ne yaziyorsa o denmişti
Bilemiyorum canım. Sosyal bilgiler kitabında ateş ortataşta bulunmuştur yazıyor fakat sanat tarihi kitabında eskitaş yazıyor bilirkişi raporu eskitaş olarak verdi. Meb hem onu diyor hem onu nasıl olacak biz de anlamadık

Biliyorum sayemde mutlak degerden nefret ettiniz:KK53:ama su soruya da bakar misiniz kizlaro_O
20151011_193033.jpg

X