işte böyle atananları görünce bizim de kendimize olan inancımız artıyor safranım. yoksa benim umut kırıntıları bazen baya bi azalıyor. az önce trt de ağustosta 10 bin öğretmen atanacak dedi. tam uzaktan eğitim alıcaktım haberi duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü. hakkımızda hayırlısı bakalım..Canim bende son Atamada atanamayinca nilkonu dusunmustim oda 7. Senesinde atandigini dusununce, sabreden azmeden, pes etmeyen kazaniyor diye dusundum ve yeniden hazirlanma karari almistim
Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
işte böyle atananları görünce bizim de kendimize olan inancımız artıyor safranım. yoksa benim umut kırıntıları bazen baya bi azalıyor. az önce trt de ağustosta 10 bin öğretmen atanacak dedi. tam uzaktan eğitim alıcaktım haberi duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü. hakkımızda hayırlısı bakalım..
su09 canım sen hangi uzaktan eğitimi kullanıyorsun?
Canim secim yatirimi olarak subata fazla soz verdiler agustosta da az aliyorlar demekişte böyle atananları görünce bizim de kendimize olan inancımız artıyor safranım. yoksa benim umut kırıntıları bazen baya bi azalıyor. az önce trt de ağustosta 10 bin öğretmen atanacak dedi. tam uzaktan eğitim alıcaktım haberi duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü. hakkımızda hayırlısı bakalım..
su09 canım sen hangi uzaktan eğitimi kullanıyorsun?
Safranim buralardayim yazdiklarinizi hızlica okuyorum cogu zaman ama yazmaya vaktim kalmıyor.Kuzum.nerelerdesin ??
İyiyim canim cok sukurSafranim buralardayim yazdiklarinizi hızlica okuyorum cogu zaman ama yazmaya vaktim kalmıyor.
Nisanlimla mobilya alisverisine çıktık. Onunla ilgilendim bu ara. Kısın almasi daha ekonomik diye simdiden halledelim dedik. Gerçi sadece oturma grubu aldık şimdilik. yatak odasi yemek odasi falan begenemedik.
Sen nasilsin canim?
Iyi yapmışsın canım. Allah kolaylık versin. Tatlı heyecanlar evet biraz zor olsa da seçmesi falan :)İyiyim canim cok sukur
Bende ders calismaya basladim yavastan
5. Ayda kizi bakiciya birakip calismalarimi hizlandiracam malum bizim.sinav 10. Ayda
Ne tatli heycanlar mobilya secimi :)
Dugun 7. Ayda miydi ?
Kayseride olursam gelirim insallahIyi yapmışsın canım. Allah kolaylık versin. Tatlı heyecanlar evet biraz zor olsa da seçmesi falan :)
8. Ayda canım insallah dugunumuz.
Tamam canım insallah. aklimdasin zaten mutlaka çağırcam seni. Gelmeni cok isterimKayseride olursam gelirim insallah
kuzumm çok sağol canım benim, uğraştırdım seni foto da çekmişsin sağolasın. ben de yarın kitap siparişi vericem. sıkı çalışmam lazım çok saldım yine bu ara.. senin nasıl gidiyo çalışmalar?
Önemli değil canım ihtiyacın uzaktan eğitimi alıyorum canımsu09 canım sen hangi uzaktan eğitimi kullanıyorsun?
Ben de öyle tahmin ediyorum inşallah daha fazla alım olur hocam.Bizim hoca 10 bin minimum olur dedi maksimum 25 bin bekleniyor hocam ağustos için zaten 10 bin olursa isyan çıkar saçmalamasınlar nerde görülmüş şubatta 30 bin
Artık kulaklarını tikayip sadece ders caliscam canim. Bu söylentiler en azından resmi olmadığı surece. Olmadı şubatta gidelim yeter ki atanalim daCanim secim yatirimi olarak subata fazla soz verdiler agustosta da az aliyorlar demek
Yine subat ayinda iyi alim olur acigi tamamlarlr bence insallah
Umudunu kirma sakin daha cok hirslan, mutlaka birileri alinacak onlarin arasina girmeye calisalim insallah
Canım çok geçmiş olsun annecigine Rabbim şifa versin. Böyle şeyler cikabiliyor yine de elinden gelenin en iyisini yapmissin canim.Önemli değil canım ihtiyacın uzaktan eğitimi alıyorum canım
Bende çok boşladım elimde olmayan sebeplerden dolayı hiç beklemediğim şeyler birden üst üste gelince çöktüm çabaladım çalışmaya canım bir hafta kampa girmiştim ilk gün çok güzel hepsine uydum 400 soru çözdüm derken annemin hastalığını ilerlemiş ameliyat olacak onla üzüldüm, abim konyadan geldi . Sadece tarih çalışabildim kampımı 1736 soruyla bitirdim baya eksikle . bu haftada sadece canlı derslere girebiliyorum . Başımı toparlayıp çalışam diye baya bir zorluyorum canım
canım benim çok sevindim nasıl görmemişim bu yazılanları. ..Allah razı olsun badem, aminher zaman dualarımdasınız, Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sana da nasip etsin, ben de sizlerin atanmasıyla sevinirim inşallah
Güzel sedefimAllah razı olsun, çok sağ ol canım. Hep güzel şeyler söyledin, inandın çok tşk ederim. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin. Ben de sizlere inanıyorum. Çok zor biliyorum ama nolur çalışmayı bırakmayın. Bi yerde bi kırılma oluyo ve oluyo. O kırılma anı eylül olur inşallah. Hep güzel şeyler olsun hayatlarımızda
Canım etkileyen bağımsız, etkilenen bağımlı değişken ben böyle ayırıyordum. Mesela düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi ölçülüyor diyelim. Düzenli ders çalışma etkileyen yani bağımsız değişken, başarı ise etkilenen yani bağımlı değişken. Şöyle de bulabilirsin: Başarı neye bağımlı? Düzenli ders çalışmaya... Bu durumda bağımlı değişken başarı oluyor.Kızlar ölçmede bağımlı, bağımsız değişkeni nasıl yapıyorsunuz hep yanlış çıkıyor benim ya
canım bağımsız sebep olan şey, bağımlı sonuç olarak ayırıyorum benKızlar ölçmede bağımlı, bağımsız değişkeni nasıl yapıyorsunuz hep yanlış çıkıyor benim ya
Canım etkileyen bağımsız, etkilenen bağımlı değişken ben böyle ayırıyordum. Mesela düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi ölçülüyor diyelim. Düzenli ders çalışma etkileyen yani bağımsız değişken, başarı ise etkilenen yani bağımlı değişken. Şöyle de bulabilirsin: Başarı neye bağımlı? Düzenli ders çalışmaya... Bu durumda bağımlı değişken başarı oluyor.
canım bağımsız sebep olan şey, bağımlı sonuç olarak ayırıyorum ben