2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Canim bende son Atamada atanamayinca nilkonu dusunmustim oda 7. Senesinde atandigini dusununce, sabreden azmeden, pes etmeyen kazaniyor diye dusundum ve yeniden hazirlanma karari almistim

Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
işte böyle atananları görünce bizim de kendimize olan inancımız artıyor safranım. yoksa benim umut kırıntıları bazen baya bi azalıyor. az önce trt de ağustosta 10 bin öğretmen atanacak dedi. tam uzaktan eğitim alıcaktım haberi duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü. hakkımızda hayırlısı bakalım..

su09 canım sen hangi uzaktan eğitimi kullanıyorsun?

Bizim hoca 10 bin minimum olur dedi maksimum 25 bin bekleniyor hocam ağustos için zaten 10 bin olursa isyan çıkar saçmalamasınlar nerde görülmüş şubatta 30 bin

Canim secim yatirimi olarak subata fazla soz verdiler agustosta da az aliyorlar demek
Yine subat ayinda iyi alim olur acigi tamamlarlr bence insallah
Umudunu kirma sakin daha cok hirslan, mutlaka birileri alinacak onlarin arasina girmeye calisalim insallah

Kuzum.nerelerdesin ??
Safranim buralardayim yazdiklarinizi hızlica okuyorum cogu zaman ama yazmaya vaktim kalmıyor.
Nisanlimla mobilya alisverisine çıktık. Onunla ilgilendim bu ara. Kısın almasi daha ekonomik diye simdiden halledelim dedik. Gerçi sadece oturma grubu aldık şimdilik. yatak odasi yemek odasi falan begenemedik.
Sen nasilsin canim?

İyiyim canim cok sukur
Bende ders calismaya basladim yavastan
5. Ayda kizi bakiciya birakip calismalarimi hizlandiracam malum bizim.sinav 10. Ayda
Ne tatli heycanlar mobilya secimi :)
Dugun 7. Ayda miydi ?

İyiyim canim cok sukur
Bende ders calismaya basladim yavastan
5. Ayda kizi bakiciya birakip calismalarimi hizlandiracam malum bizim.sinav 10. Ayda
Ne tatli heycanlar mobilya secimi :)
Dugun 7. Ayda miydi ?
Iyi yapmışsın canım. Allah kolaylık versin. Tatlı heyecanlar evet biraz zor olsa da seçmesi falan :)
8. Ayda canım insallah dugunumuz.

su09 canım sen hangi uzaktan eğitimi kullanıyorsun?
Önemli değil canım ihtiyacın uzaktan eğitimi alıyorum canım
Bende çok boşladım elimde olmayan sebeplerden dolayı hiç beklemediğim şeyler birden üst üste gelince çöktüm çabaladım çalışmaya canım bir hafta kampa girmiştim ilk gün çok güzel hepsine uydum 400 soru çözdüm derken annemin hastalığını ilerlemiş ameliyat olacak onla üzüldüm, abim konyadan geldi . Sadece tarih çalışabildim kampımı 1736 soruyla bitirdim baya eksikle . bu haftada sadece canlı derslere girebiliyorum . Başımı toparlayıp çalışam diye baya bir zorluyorum canım

Bizim hoca 10 bin minimum olur dedi maksimum 25 bin bekleniyor hocam ağustos için zaten 10 bin olursa isyan çıkar saçmalamasınlar nerde görülmüş şubatta 30 bin
Ben de öyle tahmin ediyorum inşallah daha fazla alım olur hocam.
Artık kulaklarını tikayip sadece ders caliscam canim. Bu söylentiler en azından resmi olmadığı surece. Olmadı şubatta gidelim yeter ki atanalim da
Canım çok geçmiş olsun annecigine Rabbim şifa versin. Böyle şeyler cikabiliyor yine de elinden gelenin en iyisini yapmissin canim.
Ben de uzaktan eğitim alcam da ihtiyacin fizik ve biyoloji hocasını begenmedim. Egitimdeyizden alicam sanırım. Sadece alan alicam. Senin attigin enes hocanin videolari var ya onun dediği GB koca koca kitaplar içi ansiklopedi GB pek anlamiyorum.
Pzt kitap siparişi verdim. İnş cumaya kdr gelir. Biz elimizden geleni yapalım da kuzum gerisi tevekkul

Ağustosun kaçı gibi belli olur atama kızlar düğün tarihi alacağız da o stresi atlatmış olsam bari?

Merhaba arkadaşlar. 2010 İngilizce Öğretmenliği mezunuyum ben de. 2014 Kasıma kadar özel bir kolejde iyi şartlarda görev yaptım. Doğumdan sonra dönmek istemedim. Bebekle özel sektörü gözüm yemedi açıkçası Oğlum 13aylık şuan ve 5haftalık hamileyim Hazır evdeyken ikinci de aradan çıksın dedik..
Çok verimli olmasada az az bakıyorum ben de.. Şu saatten sonrada hızlanmalıyım, ikinci doğmadan kadroyu almalıyım diyorum Hepinize kolaylıklar diliyorum..

canım benim çok sevindim nasıl görmemişim bu yazılanları. ..
canım benim hakediyordun fazlasıyla Rabbim çok şükür nasip etti... tebrik ediyorum. ..

Kolay gelsin kizlar. Ben de uzun uzun aradan sonra tekrar basladim. Birkac ay once sanirim yine bu topikte yazmistim o zamanlar bayagi hizli baslamistim ama calismam da hizli bir dusus oldu. Simdi sifirdan basladim.
Videolar izleyip test cozuyorum simdilik.
Alanim edebiyat. 2008 mezunuyum.
Egitimdeyizin videolarini satin aldim ama baslamadim henuz. Gk gy ve egitimi hafiflettikten sonra baslayacagim ins.

Kızlar ölçmede bağımlı, bağımsız değişkeni nasıl yapıyorsunuz hep yanlış çıkıyor benim ya

Kızlar ölçmede bağımlı, bağımsız değişkeni nasıl yapıyorsunuz hep yanlış çıkıyor benim ya
Canım etkileyen bağımsız, etkilenen bağımlı değişken ben böyle ayırıyordum. Mesela düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi ölçülüyor diyelim. Düzenli ders çalışma etkileyen yani bağımsız değişken, başarı ise etkilenen yani bağımlı değişken. Şöyle de bulabilirsin: Başarı neye bağımlı? Düzenli ders çalışmaya... Bu durumda bağımlı değişken başarı oluyor.

canım bağımsız sebep olan şey, bağımlı sonuç olarak ayırıyorum ben

Birde paragrafta bulmak zor oluyor bugün biraz ona çalışıcam bakalım nasıl gidicek çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…