2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Canım etkileyen bağımsız, etkilenen bağımlı değişken ben böyle ayırıyordum. Mesela düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi ölçülüyor diyelim. Düzenli ders çalışma etkileyen yani bağımsız değişken, başarı ise etkilenen yani bağımlı değişken. Şöyle de bulabilirsin: Başarı neye bağımlı? Düzenli ders çalışmaya... Bu durumda bağımlı değişken başarı oluyor.
Sonuclar bugun mi aciklaniyordu ?

Canlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri:KK36:
Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın , yolunu açık etsin inşallah ..Bizlere desteklerini, dualarını eksik etme canım

Nabi avcının konuşmasını dinlediniz mi kızlar ağustosta atama yok dedi . Atamalar şubatta olacakmış artık. ne diyeceğimi bilmiyorum

Agustosta atama yokmuş kizlar. Madem öyle sinavi mayista yapmanin anlami ne?
Seçime yatırım yapıp bunca insanın hakkina giriyorlar sürekli.

10 bin diyorlardı ağustosta odamı yok
Ağustosta olmayabilir dedi tekrar sorulduğunda ağustosta yok dedi zaten orada annemle ikimiz başladık ağlamaya ... NE yapıyorlar bunlar ya bir yıl sonra atayacaksan niye mayısta sınav

Nabi avcının konuşmasını dinlediniz mi kızlar ağustosta atama yok dedi . Atamalar şubatta olacakmış artık. ne diyeceğimi bilmiyorum
Canlarım bu denilenlere aldanıp ders çalışmayı bırakmayın sakın, emin olun bu da birilerini elemenin bir başka yolu. Şubatta da atama yapılmıcak denmişti, bence en az 25 bin yapılcak ağustosta, inşallah çok daha fazlası olur. Siz içinizi ferah tutun...

H holofira kuzummm çok sevindim tercihlerinin arasından gelmesine =) canım benim çok tebrik ederim. darısı başıma inşallah. ben de öğrendim ki 1,5 puanla kaçırmışım. hayırlısı.. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman oluyor. şuna eminim her şey nasip. çalışarak girdiğim yıl daha kötü puan almıştım. bu yıl kitap açmadan girdim ve atamaya bu kadar yaklaştığımı görünce içim bi garip oldu. çalışmak da önemlidir tabii ama şans ve nasibin de çok etkisi var. senin de yıllar sonra bu mutluluğu yaşaman tarif edilemez bi duygudur eminim holofum. insan inanamıyodur herhalde ben bile heyecanlandım =) güle güle git gel inşallah, ilk maaşınla ertelediğin her şeyi al son kuruşuna kadar harca =)

kızlar şu nabinin dediklerine aldırmayın, geçen yıl da şubat ataması olmıcak demişti oldu. moral bozmak için yapıyolar. ama şunu duydum ben bu doğru olabilir. erdoğanın dediğine göre 90 bin öğretmen ihtiyacı varmış, kapanınca daha da öğretmen alınmıcakmış. biz bunlara kulaklarımızı tıkayalım, en güzeli bu. yoksa derslerimiz aksar, atama yalan olur. biz hele bi sınava kadar çalışıp bi sınava girelim de sonrası hayırlısı, Rabbim hepimize zihin açıklığı, holofiramız gibi atanmayı nasip etsin

kızlar ben pek takip etmiyorum ama geçen dinlediğimde ağustos ataması olmaması 2017den itibarenmiş yani bu sene atamanız var seneye yok.

Canlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri:KK36:
:KK28::KK54::KK54::KK28:Canim hayirli olsun. Allah utandirmasin. Allah yolunu acik etsin.cokkk sevindim. :KK36:

sedefonur sedefonur canin anayasa video icin kimi onerirsin ?
Canim merhaba nasilsin keyifler nasil ?özgür özkınık ın videolari var. Isem yayinligin bana guzel gelmisti.

X