- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Sonuclar bugun mi aciklaniyordu ?Canım etkileyen bağımsız, etkilenen bağımlı değişken ben böyle ayırıyordum. Mesela düzenli ders çalışmanın başarıya etkisi ölçülüyor diyelim. Düzenli ders çalışma etkileyen yani bağımsız değişken, başarı ise etkilenen yani bağımlı değişken. Şöyle de bulabilirsin: Başarı neye bağımlı? Düzenli ders çalışmaya... Bu durumda bağımlı değişken başarı oluyor.
Sonuclar bugun mi aciklaniyordu ?
Canlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri
Hayirli olsun. Darisi basimiza. Bransin ne cnm? Kac puanla atandin?Canlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri
Canlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri
Amin canım, Allah razı olsunHayirli olsun. Darisi basimiza. Bransin ne cnm? Kac puanla atandin?
Ayyy Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun :)) amin canım inşallah
Amin canım inşallah, dualarım sizlerleCanimmmm hayırlı olsun
Cok sevindim ins bizde o mutlulugu yasariz
Hayirli olsun canim. Cok cok sevindimCanlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri
Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın , yolunu açık etsin inşallah ..Bizlere desteklerini, dualarını eksik etme canımCanlarım açıklandı çok şükür. 14. tercihim ardahan çıldır geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda, çok daha güzel yerleri
Ağustosta olmayabilir dedi tekrar sorulduğunda ağustosta yok dedi zaten orada annemle ikimiz başladık ağlamaya ... NE yapıyorlar bunlar ya bir yıl sonra atayacaksan niye mayısta sınav10 bin diyorlardı ağustosta odamı yok
Canlarım bu denilenlere aldanıp ders çalışmayı bırakmayın sakın, emin olun bu da birilerini elemenin bir başka yolu. Şubatta da atama yapılmıcak denmişti, bence en az 25 bin yapılcak ağustosta, inşallah çok daha fazlası olur. Siz içinizi ferah tutun...Nabi avcının konuşmasını dinlediniz mi kızlar ağustosta atama yok dedi . Atamalar şubatta olacakmış artık. ne diyeceğimi bilmiyorum
Canim merhaba nasilsin keyifler nasil ?özgür özkınık ın videolari var. Isem yayinligin bana guzel gelmisti.sedefonur canin anayasa video icin kimi onerirsin ?