2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Canim hayirli olsun. Allah utandirmasin. Allah yolunu acik etsin.cokkk sevindim.

Canim merhaba nasilsin keyifler nasil ?özgür özkınık ın videolari var. Isem yayinligin bana guzel gelmisti.
İyiyim canim cok sukur ama parcalanmis durumdayim
Ev-cocuk-kpss-aof derken zaman hiclica geciyor.

Ramazan hocanim videolari bitiyor bu hafta. Haftaya anayasa videolarina baslamak istiyorum. Tavsiyen icin tesekkur ederim.

Senin nasil gidiyor kuzum?

Allah yardımcın olsun canım. Insallah başaracaksın Allah emeklerini yağlı etsin. Peki sinav yaklastıgında nasil yapacakson canim. Cocukla hadi ders neyse bolunuyorsunda deneme de nasil boluneceksin nasil yapacakson denemeleri canim ?
Rica ederim canim. Ben begenmistim umarim sende begenirsin canim.

Sukur ben de iyiyim canim. Evlilik hazirliklari yapiyorum

sedefonur canin anayasa video icin kimi onerirsin ?
canım ben özgür hocanın 2 videosunu izledim. anlaşılır anlatıyor, fakat kpss tarzında değil. bazı yerleri çok yüzeysel geçiyor. anayasada çok ayrıntı çalışmıcak olsam da bana faydalı gelmedi. fakat isemin vatandaşlık ders notları kitabını aldım, onu çok beğendim. şimdilik iyi bir anayasa videosu bilmiyorum malesef =(

Simdilik kizim uyurken 2 saat calisiyorum. 2 saatte aksamlari esim bakiyor 4 saat gibi calisabiliyorum.

Bizim sinav 10. Ayda 5. Ay gibi kizimi bakiciya verecegim hizlandirilmis kursa gidecegim insallah.

Evlilik hazirliklari cok guzel telaslar, kolayliklar diliyorum.

Ders notlarini bende alacaktim canim. Ramazan hocayi yazdim ama bunu yazmayacaktim. Bir arastirma yaoayim onzaman begendigim olursa soylerim sana da.

Senin calismalar nasil gidiyor ?

aynen ben de ramazan hocanınkileri yazdım. vatandaşlıkla o kadar uğraşamıcam alan var çünkü.
çalışmalar ehh işte.. bi çok iyi gidiyo, bi çok kötü safranım.

sedefonur canin anayasa video icin kimi onerirsin ?
Safran mrb cnm snva hazırlık sürecini 2014/den de az çok biliyorum,kulubü takip ediyorm fakat yazmaya çok vaktm olmuyor, 1 tane kizim var ve ancak yetistirebiliyorm çalışmalarımı lisans kpss ye hazrlaniyorum,cnm senin alt yapın var YouTube de alper hoca var anayasa da 2013/çekimleri 36-37 video yarımşar saat akıcı anlatiyor, ben özgür hocanın bir videosunu izledm ama çok skldm alper hocaya basladm akıcı anlatıyor çok çabuk bitirdm videoları sen de bir göz at istersen begenrsen ordan devam edersn videonun beraberinde çözümlü soru bankalaryla da desteklersen çok güzel yerleşiyor,iyi çalışmalar..

maşallah safranım ramazan hocayı ne kadar zamanda bitirdin? bende başlayacağım mart başında tarihe

Cok sagol canim bir dinleyeyim hocayi
maşallah safranım ramazan hocayı ne kadar zamanda bitirdin? bende başlayacağım mart başında tarihe
Canim bu hafta sonu bitiyor insallah
1 ayda bitirmis oluyorum, gunde 3 video + 2 soru bankasiyla ilerledim. Her konudan 100-200 arasi soru cozmus oldum. Baska derse bakmadim ama. Planim 5. Aya kadar derleri tek tek bitirmek, sonra birlikte yurutecegim

benimde mat bitti sayılır. tarihe başlayacağım benim o kadar vaktim yok gün içinde sanırım iki aya anca bitiririm tarihi. nisan sonuna kadar mat + tarih ilerlicem yine. mayısta da vat ve coğrafya biter onlar çok kasmıyor. Sonrası da artık bol tekrar ve deneme şeklinde olur. Sen belki atanırsın bu alımda. Benimde bazı planlarım var bakalım kısmet :)

Bade ne planlarin var cabuk anlat catlatma
Canim umudum yok. Kendi bolumumden 36. Siradayim ama 1 alim dahi olmadi.
3001 den de toplam alim 150 yi bie bulmadi. Onumde daha 900 kisi var tahminim

Bade ne planlarin var cabuk anlat catlatma
Canim umudum yok. Kendi bolumumden 36. Siradayim ama 1 alim dahi olmadi.
3001 den de toplam alim 150 yi bie bulmadi. Onumde daha 900 kisi var tahminim
Bakalım illa devlet demiyorum artık hemşirelikten yönelmek istediğim şeyler var
Bazı firmalar farklı illerde lojmanlı iş imkanı sağlıyor mesela bunun gibi.
Bu sene son kez önlisans denicem Allah büyüktür
Mayıs atamasında güzel bir sayıdan bahsediyorlar inşallah olur safranım
Olmazsa da sen 90 ı rahat aşarsın, inanıyorum

Allah razı olsun canım, tavsiyen üzerine başladım, gayet güzel anlatıyor.
Safransari canım bu hoca güzel anlatmış, benim de tavsiyemdir

Evet canim universiteler vs de aciktan sizlesmeli aliyorlar sonra kadro veriliyor
Bende son kez onlisastan giriyorum, olmadi 2017 de isletme mezunu oluyorum 2018 de lisanstan girerim
Tabi bunlara hic gerek kalmaz insallah son atamada atanirim ama inan hic umudum yok, bol bol dua ediyorum ancak oyle sabir gosterebiliyorum

Kadrolarla ilgili ben hic duyum almadim henuz. Bu son atamada atama izni olan kurimlar bile izin hakkini kullanmadilar, bunun icin kadro sayisi cokta onemli degil aslinda. Alan aciktan da aliyor

90 ustu cok zor ama sansimi deneyecegim
İnan evli cocukla cok daha zor
Allah razı olsun canım, tavsiyen üzerine başladım, gayet güzel anlatıyor.
Safransari canım bu hoca güzel anlatmış, benim de tavsiyemdir
Bende baktim.biraz canim
Pazarteai baslayacagim insallah izlemeye

Senden de Allah razı olsun Sedefcim bu sayfa aracılığıyla ben de senin birçok paylaşımından fayda sagladm uzaktan uzağa bu vesileyle tesekkur ederm.
oyy canımmmm.. burda paylaşmak için varız. ama gerçekten anayasası kıt olan biri olarak ben bile anladıysam tavsiye ettiğin hoca gerçekten çok iyi =) tekrar teşekkür ederim

Merhabalarr, kolay gelsin daha önce de yazmıştım ama seneye gircem sınava inşallah. Dersaneye yazılmalı mıyım, karar veremedim açıkcası. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dersaneye gidip atanamamaktan da korkuyorum

Rabbim herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin. İnşallah hepiniz sizin için en hayırlı yerlere atanırsınız. Ben de yeni atandım. Tüm yorgunluklar, umutsuzluklar o an uçup gidiyor. Her şeye değiyor inanın o mutluluk. Hep destek tam destek Tüm öğretmenler kuzucuklarına bir an önce kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…