Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok sevindim emeklerinin karsiligini aldigina
Rabbim bundan sonra da hayirli bir sehirde, okulda calismani nasip etsin.
İnan okuyunca cok duygulandim.
Rabbim bize de nasip eder insallah.
2 gun once de @nilkon4246 un es durumundan memlekete geldigini ogrendim, ona da ayri sevindim.
su canım Allah razı olsun, Rabbim sana da eylülde nasip etsinCanım açıklandığını öğrenince ilk sen aklıma geldin inşallah atanmıştır diye , gelip bakayım dedim yazını gördüm çok sevindim Allah'ım mesleğinde hayırlı etsin, hayırlı güzel insanlarla çalıştırmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, amin. Darısı sana olsun en kısa zamandaTebrik ederim tebrik ederim. Çok çok ama çok sevindim hakkında hayırlısı neyse o oldun orası olsun inşallah daha çok kişinin böyke haberlerini alırız
Çok şükür nilum ya cok sevindim Allah emeklerinin karşılığını verdi sana bundan sonrada her sey gonlunce olur insallah canim benim tebrikler :)
kuzum o liste geliyor da aklıma... ilk adımı attım sanırım. yıllar sonra hepsini gerçekleştirmiş oluruz inşallahay beni aglatma kuzum yaa Rabbim omrun boyunca guzel hayirli kapilar acsin
teşekkür ederim macaronum, amin yürekten diliyorum
çok sağ ol tatlım, darısı sana olsun en kısa en hayırlı zamanda
canım Allah razı olsun, amin. İnşallah sen de o sınava girmeden, son atamada mutlu haberi verirsin bizlere nilkon branşdaşım geçen şubatta göndermiştik şimdi eş durumundan geri geldi demek çok sevindim onun adına da
su canım Allah razı olsun, Rabbim sana da eylülde nasip etsin
Çok teşekkür ederim, amin. Darısı sana olsun en kısa zamanda
Çok teşekkür ederim güzelim, Allah razı olsun. İnşallah sizler benim kadar beklemeden hemencik atanırsınız hayırlısıyla
kuzum o liste geliyor da aklıma... ilk adımı attım sanırım. yıllar sonra hepsini gerçekleştirmiş oluruz inşallah
teşekkür ederim macaronum, amin yürekten diliyorum
çok sağ ol tatlım, darısı sana olsun en kısa en hayırlı zamanda
çok çok çok çok sevindim tatlım rabbim daim etsin bu mutluluğunu. çok mutlu ol. atanıp sözlerini, yaşadıklarını unutanlar gibi olma. şükür denizine düş. bizleride duanda eksik etmeBir de badem... adını etiketleyemedim canım
Canlarım kontenjan açıklandı. Bizden 801 kişi alınıyor ben 683.yüm. Rabbim 7. yılımda nasip edecek atanmayı. Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... Burda beni hiç tanımadan görmeden dua eden herkesten Allah razı olsun, benim için güzel her ne dilediyseniz Rabbim sizlere binlerce katını versin. İnşallah bu güzel kutlu duyguyu en kısa zamanda sizler de yaşarsınız. Özellikle Safransari Belissa sedefonur @Semiramis @lokumummm canlarım her şey için sonsuz teşekkür ediyorum. Hep yanımda oldunuz, moral verdiniz. Sizlerin atanmasını o kadar çok istiyorum ki... Yıllardır burda kader ortaklığı yaptık, hiçbirinizin hakkını unutamam. Rabbim emeklerinizin karşılığını en kısa sürede almanızı nasip etsin. Hep hayırlısını istedim, isyan ettiğim de oldu ama tövbe edip çalışmaya istemeye beklemeye devam ettim. Şimdi Rabbimden bu günlerimi arattırmamasını unutturmamasını diliyorum. İnşallah layık olabilirim bu lütufa.
Allah razı olsun badem, aminher zaman dualarımdasınız, Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıylaçok çok çok çok sevindim tatlım rabbim daim etsin bu mutluluğunu. çok mutlu ol. atanıp sözlerini, yaşadıklarını unutanlar gibi olma. şükür denizine düş. bizleride duanda eksik etme
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sana da nasip etsin, ben de sizlerin atanmasıyla sevinirim inşallahHayırlı olsun cnm çok sevindim
Allah emeğinin karşılığını verdi
Güzel sedefim Allah razı olsun, çok sağ ol canım. Hep güzel şeyler söyledin, inandın çok tşk ederim. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin. Ben de sizlere inanıyorum. Çok zor biliyorum ama nolur çalışmayı bırakmayın. Bi yerde bi kırılma oluyo ve oluyo. O kırılma anı eylül olur inşallah. Hep güzel şeyler olsun hayatlarımızdaH holofira mm çok sevindim kuzummm. İnan kendim atanmış kadar mutlu oldum. Sen de çok emek vermiştin. Benim içime doguyodu ztn holofum. Bizim için de umut oldun. Demek ki isteyince 7 sene de olsa olabiliyo. Ben de su sıralar M macaron7 umun dusunceleri içerisindeydim. Darısı başımıza inşallah. Güzel günler seni bekliyor kuzum :)
amin holofumm. ama sen gerçekten atanmayı hak ediyodun. sen şubatta atanmasaydın ben kendimden umudu keserdim. ama şimdi 7 yıl sonra atandığını görmek ben de de bi şeyleri değiştirdi. demek ki olabiliyomuş dedim. artık topiğimizde bi kaç kişi kaldık atanamayan. sizler bize umut oluyosunuz. bakalım neresi çıkacak kuzum çok heyecanlı inşallah gittiğin yerde çok çok mutlu olursun canım arkadaşımAllah razı olsun badem, aminher zaman dualarımdasınız, Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sana da nasip etsin, ben de sizlerin atanmasıyla sevinirim inşallah
Güzel sedefim Allah razı olsun, çok sağ ol canım. Hep güzel şeyler söyledin, inandın çok tşk ederim. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin. Ben de sizlere inanıyorum. Çok zor biliyorum ama nolur çalışmayı bırakmayın. Bi yerde bi kırılma oluyo ve oluyo. O kırılma anı eylül olur inşallah. Hep güzel şeyler olsun hayatlarımızda
kuzumm çok sağol canım benim, uğraştırdım seni foto da çekmişsin sağolasın. ben de yarın kitap siparişi vericem. sıkı çalışmam lazım çok saldım yine bu ara.. senin nasıl gidiyo çalışmalar?Sağ ol canım inşallah
Sağ ol canım geldi çok şükür canım ya , dün baya bi aradım nerede diye Ben büyük boy seviyorum canım kitaplarda onlarda daha okuyasım, yapasım geliyor çözümlü de değilmiş artık bilgisine ,verimine bakacaz önemli olan o nihayetinde .
Vatandaşlık güzel canım kitap gibi ben 2013 başka bir yayının almıştım elimde var o mesela sadece tabloluydu . Ama bu notlar var , tablolar hatta soru bile gördüm bir sayfasında güzel beğendim yeter bence . Aşina da güzel, sanırım Ramazan hoca ilk aşinadan başlayın demişti dimi öyle hatırlıyorum . Her ünitenin basında unutma diye notlar var ve sorularının yan sayfasında cevapları var iyi olur heral öyle bilemedim ama çözünce görücem ama hepsi de çok iyi geldi bana .
Yarın Tg denemeleri var , denemeleri yaparım eksiklerimi tamamlarım , plan yaparım pazar gününden itibaren kampa gireceğim . Bir hafta canlı dersler yok bu arayı çok güzel değerlendirmem lazım . Uzaktan eğitimden aradılar Şubatta alan dersleri de başlıyormuş
Eki Görüntüle 1752218 Eki Görüntüle 1752219
Canim bende son Atamada atanamayinca nilkonu dusunmustim oda 7. Senesinde atandigini dusununce, sabreden azmeden, pes etmeyen kazaniyor diye dusundum ve yeniden hazirlanma karari almistimamin holofumm. ama sen gerçekten atanmayı hak ediyodun. sen şubatta atanmasaydın ben kendimden umudu keserdim. ama şimdi 7 yıl sonra atandığını görmek ben de de bi şeyleri değiştirdi. demek ki olabiliyomuş dedim. artık topiğimizde bi kaç kişi kaldık atanamayan. sizler bize umut oluyosunuz. bakalım neresi çıkacak kuzum çok heyecanlı inşallah gittiğin yerde çok çok mutlu olursun canım arkadaşım
Of kızlar ya türkçede fulle yakın yapıyorum ama şu sözel mantıkları zorlaştırdılar :/ geçen 2013te mi ne vitamin sorusu çıkmış baktım uğraştım çözemedim halbuki en banko dedigim sorulardı sözel mantık aleste filan..geçen sene nasıldı vitamin sorusu kadar zor muydu ? :/ zaten zamanla yarışıyoruz on dakka uğraştım çözemedim diyen var
Vitamin sorusu sıkıntılı bir soru cankm ondan olabilir geçen sene dershanede hoca çözerken bile zar zor anlamıştık :)
İnşallah sadece o seneye hastır :/