2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

canım Allah razı olsun, amin. İnşallah sen de o sınava girmeden, son atamada mutlu haberi verirsin bizlere nilkon branşdaşım geçen şubatta göndermiştik şimdi eş durumundan geri geldi demek çok sevindim onun adına da

su canım Allah razı olsun, Rabbim sana da eylülde nasip etsin

Tebrik ederim tebrik ederim. Çok çok ama çok sevindim hakkında hayırlısı neyse o oldun orası olsun inşallah daha çok kişinin böyke haberlerini alırız
Çok teşekkür ederim, amin. Darısı sana olsun en kısa zamanda

Çok şükür nilum ya cok sevindim Allah emeklerinin karşılığını verdi sana bundan sonrada her sey gonlunce olur insallah canim benim tebrikler :)

Çok teşekkür ederim güzelim, Allah razı olsun. İnşallah sizler benim kadar beklemeden hemencik atanırsınız hayırlısıyla
ay beni aglatma kuzum yaa Rabbim omrun boyunca guzel hayirli kapilar acsin
kuzum o liste geliyor da aklıma... ilk adımı attım sanırım. yıllar sonra hepsini gerçekleştirmiş oluruz inşallah

H holofira tebrikler.hayirli olsun.darisi basimiza
teşekkür ederim macaronum, amin yürekten diliyorum

H holofira canım çok sevindim.hayirli olsunnnnnn
çok sağ ol tatlım, darısı sana olsun en kısa en hayırlı zamanda

İnşallah nilüm

Hayırlı olsun cnm çok sevindim
Allah emeğinin karşılığını verdi

Kızlar merhabalar ben de okul öncesi öğretmenliğinden bu yıl tekrar tekrar tekrar.... Sınava gireceğim dersaneye de gidiyorum ama sizlerle daha iyi çalışacağımı düşündüm katılabilir miyim

H holofira mm çok sevindim kuzummm. İnan kendim atanmış kadar mutlu oldum. Sen de çok emek vermiştin. Benim içime doguyodu ztn holofum. Bizim için de umut oldun. Demek ki isteyince 7 sene de olsa olabiliyo. Ben de su sıralar M macaron7 umun dusunceleri içerisindeydim. Darısı başımıza inşallah. Güzel günler seni bekliyor kuzum :)

çok çok çok çok sevindim tatlım rabbim daim etsin bu mutluluğunu. çok mutlu ol. atanıp sözlerini, yaşadıklarını unutanlar gibi olma. şükür denizine düş. bizleride duanda eksik etme
Allah razı olsun badem, aminher zaman dualarımdasınız, Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla
Hayırlı olsun cnm çok sevindim
Allah emeğinin karşılığını verdi
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sana da nasip etsin, ben de sizlerin atanmasıyla sevinirim inşallah
Güzel sedefim Allah razı olsun, çok sağ ol canım. Hep güzel şeyler söyledin, inandın çok tşk ederim. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin. Ben de sizlere inanıyorum. Çok zor biliyorum ama nolur çalışmayı bırakmayın. Bi yerde bi kırılma oluyo ve oluyo. O kırılma anı eylül olur inşallah. Hep güzel şeyler olsun hayatlarımızda

amin holofumm. ama sen gerçekten atanmayı hak ediyodun. sen şubatta atanmasaydın ben kendimden umudu keserdim. ama şimdi 7 yıl sonra atandığını görmek ben de de bi şeyleri değiştirdi. demek ki olabiliyomuş dedim. artık topiğimizde bi kaç kişi kaldık atanamayan. sizler bize umut oluyosunuz. bakalım neresi çıkacak kuzum çok heyecanlı inşallah gittiğin yerde çok çok mutlu olursun canım arkadaşım

kuzumm çok sağol canım benim, uğraştırdım seni foto da çekmişsin sağolasın. ben de yarın kitap siparişi vericem. sıkı çalışmam lazım çok saldım yine bu ara.. senin nasıl gidiyo çalışmalar?

Canim bende son Atamada atanamayinca nilkonu dusunmustim oda 7. Senesinde atandigini dusununce, sabreden azmeden, pes etmeyen kazaniyor diye dusundum ve yeniden hazirlanma karari almistim

Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir

H holofira cim cok sevindim canim benim. Rabbim yüzüne baktı. Imsallah biz de hayirlisiyla ataniriz.
Gittigi yerde de her şey istedigin gibi olur insallah.
Gozunaydin canim

Of kızlar ya türkçede fulle yakın yapıyorum ama şu sözel mantıkları zorlaştırdılar :/ geçen 2013te mi ne vitamin sorusu çıkmış baktım uğraştım çözemedim halbuki en banko dedigim sorulardı sözel mantık aleste filan..geçen sene nasıldı vitamin sorusu kadar zor muydu ? :/ zaten zamanla yarışıyoruz on dakka uğraştım çözemedim diyen var

Vitamin sorusu sıkıntılı bir soru cankm ondan olabilir geçen sene dershanede hoca çözerken bile zar zor anlamıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…