- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
3 aylik bebisle nasil hazirlanirim deyiverin banaen az 79 almak lazim ogretmenim ,if ki ne off
Allah kolaylik versin canim.Hoşgeldin canım bende eylül anneleri grubundan buraya geldim
Benimki erken doğum oldu 11 ağustos
Ben birsürü kitap aldım hevesle ama bebeğim kucağımdan düşmüyor hiç istediğim gibi olmuyor çalışmalar
Gunaydin kizlar.
Topigin sesi sedasi azaliyor gitgide sanki nerelerdesiniz bakim
GünaydınGunaydin kizlar.
Topigin sesi sedasi azaliyor gitgide sanki nerelerdesiniz bakim
Insallah bir an once duzene koyarsin canim. Allah kolaylik versin.Merhaba kızlar telefonum servisteydi giremedim bi kaç gün çalışmalar iyi gidiyordur inşallah ben biraz boşladı haftada 2 gün iznim var birinde telefonu servise götürdüm dierinde de almaya gittimo iki gün çok az çalışabildim bi rayına oturtamadım
Ben de bildigin gibi canim uc asagi bes yukari yuvarlanip gidiyorum.Günaydınben hiç çalışamıyorum belisim ondan yazmıyorum sen neler yapıyorsun?
Kuzum bilmiyorum ama isem yayinciligi bi arastir istersenkızlar matematikten deneme almak istiyorum sadece mat denemesi olacak. bildiğiniz beğendiğiniz var mı
İnsallah sedefcigimBu tarih 2016 ya kadar bitecek, iste o kadar
Eki Görüntüle 1726752
turunculara bürünmüşsün sedefim.Bu tarih 2016 ya kadar bitecek, iste o kadar
Eki Görüntüle 1726752
inşallah kuzumInsallah bir an once duzene koyarsin canim. Allah kolaylik versin.
Ben de bildigin gibi canim uc asagi bes yukari yuvarlanip gidiyorum.
Subatta olur insalllah da bu dertten kurtarirsin holofim.
inşallah maşallah güzellikBu tarih 2016 ya kadar bitecek, iste o kadar
Eki Görüntüle 1726752
canım mandalina çekti fotoyu görünce badem yaturunculara bürünmüşsün sedefim.mandalinası da var hatunun
inşallah çok sevindim. o üç günde evde olmaya gayret et, dışardaki işlerini iş çıkışı halletmeye çalış.Kızlar çok mutluyum şuan iznim haftada 3 güne çıktı arada 2 güne düşücek inşallah daha verimli çalışıcam
inşallah çok sevindim. o üç günde evde olmaya gayret et, dışardaki işlerini iş çıkışı halletmeye çalış.
yollim bi kasa adres vercanım mandalina çekti fotoyu görünce badem ya
bence de öyle yap. zaten her gün 3 er video izleyince 1 aya bitiyo. bi de eğer izleyemeye vakit bulamazsan hocanın anlattıklarından oluşan video ders kitabı var. ben bu kitabı almadım ama hoca söyledi, videolara vakit bulamayanlar için videoda anlattıklarımın hepsini bu kitaba yazdık dedi. bak şu kitapİnsallah sedefcigim
Ben cografyayi videoyla ilerletemiyorum ama tarihi video ile ilerleyecegim.
Ona da subatta baslayacagim. Cunku ocak sonunda acikogretim sinavlarim var
her konuyu ayrı renkle yazınca defterden çalışırken daha rahat oluyo kuzucum. pek meyve sevmem ama mandalinaya bayılıyorum =)turunculara bürünmüşsün sedefim.mandalinası da var hatunun
oy kıyamam yollıyım kargoyla bi kasa mandalina =)inşallah maşallah güzellikben de izliyorum, 8. videodayım henüz, bugün iki tane ancak izledim sen nerdesin?
Bir şekilde vakit yaratıp izlemeye çalışacak ama olmazsa alayım bu kitabı canimbence de öyle yap. zaten her gün 3 er video izleyince 1 aya bitiyo. bi de eğer izleyemeye vakit bulamazsan hocanın anlattıklarından oluşan video ders kitabı var. ben bu kitabı almadım ama hoca söyledi, videolara vakit bulamayanlar için videoda anlattıklarımın hepsini bu kitaba yazdık dedi. bak şu kitap Eki Görüntüle 1727736
her konuyu ayrı renkle yazınca defterden çalışırken daha rahat oluyo kuzucum. pek meyve sevmem ama mandalinaya bayılıyorum =)
oy kıyamam yollıyım kargoyla bi kasa mandalina =)
ben 47. videodayım canım. her gün 3 er tane izleyince gitgide azalıyo