Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cografyayi izleyemiyorum ama tarihi kesin izlemem gerek. Siki bir program yapip izleyecegim artik o kadar videoyu. Cunku en zayof oldugum ders tarihEvet kuzum dur sakin panik olma :) her gün düzenli izlersen 1 aya bitiyor. Çok ayrinti anlatıyor ama malum ÖSYM artik ayrinti sorduğu için izlenenin çok faydasini görürsün.
Hee tamam o zaman canim :)
Ben 11 aylik bebekle calisiyorum kuzum3 aylik bebisle nasil hazirlanirim deyiverin bana en az 79 almak lazim ogretmenim ,if ki ne off
İnşallah canım benim, inşallah senin de son atamada yüzün gülerCanim diger 30 binde 900 tane aldilarda bunda da 900 hadi en kotu 700 alirlar insallah
canım 300 soru çok iyiymiş...Belli olmuyordu cunku konu calistigim gunler oluyordu, konu + soru cozdugum gunler oluyordu
Ama her konudan sonra 300 soru cozuyordum mutlaka aklimda kalici olmasi icin.
https://www.facebook.com/AliHocaFunClub/?fref=nf buradan aldım canımCanım bunlar hangi sitedeydi? geçen sene görmüştüm ben de ama sitenin adını hatırlamıyorum
Selam kızlar 11gunluk raporumu sunayim :)) tarihten kurtuluş savaşı ilke ve inkılaplar 1067 soru . öğretim yöntem ve tekniklerinden modeller stratejiler yöntemler teknikler ve dusunme becerileri Ve 617soru . genelde konular çok olunca sorular biraz az oldu haliyle .
Tamam kuzum cok sag ol. Ben de çalışmamin gidisatina göre bakarim videolara inşallahben video izliyorum, videodan not alıyorum, sonra tarihin pusulası kitabından da eksik önemli yerleri ilave ediyorum deftere. sonra burdan okuyup teste geçiyorum. testi çözdükten sonra da yapamadığım soruları deftere not olarak yazıyorum. ancak bu şekilde içim rahat oluyor. çok vaktim gidiyor kuzum ama çok verimli oluyor bence. hani daha denemelere geçmedim ne kadar faydasını görürüm bilemem ama evveliyattaki ya da pusuladaki soruların bir çoğunu çözebiliyorum, burdaki sorular da baya zor. bence ramazan hocayı izlemelisin. bi de sen sözele daha yatkınsın, benim kadar vakit kaybetmeden de verim alabileceğini düşünüyorum
Kolay gelsin canim.slm kızlar nerelerdesiniz sabah tarih tekrarı yaptım ama unutulmuş ,not defterime önemli şeyleri not ala ala gidiyorum uzun sürüyor ondan.Vatandaşlığa başladım 3 video bitirdim, ilk kez başladığım için kitaptan da çalışacam, test çözecem şimdi
safranım önlisanstan mı gireceksin sende. aöf de ne okuyordunKolay gelsin canim.
Bende cografya calisiyorum bu gunlerde hedefim 3 haftada bitirip, acik ogretim sinavlarimi da atlatip tarihe calismaya baslamak
Onlisans canim. Lisansa mezuniyet yetismiyor ve az zaman kaldisafranım önlisanstan mı gireceksin sende. aöf de ne okuyordun