2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Arkadaşlar şu soruyu anlayıp açıklayabilecek olan varmı :KK43:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 225
bence de öyle yap. zaten her gün 3 er video izleyince 1 aya bitiyo. bi de eğer izleyemeye vakit bulamazsan hocanın anlattıklarından oluşan video ders kitabı var. ben bu kitabı almadım ama hoca söyledi, videolara vakit bulamayanlar için videoda anlattıklarımın hepsini bu kitaba yazdık dedi. bak şu kitap Eki Görüntüle 1727736

her konuyu ayrı renkle yazınca defterden çalışırken daha rahat oluyo kuzucum. pek meyve sevmem ama mandalinaya bayılıyorum =)

oy kıyamam yollıyım kargoyla bi kasa mandalina =)
ben 47. videodayım canım. her gün 3 er tane izleyince gitgide azalıyo
ne güzel canım:nazar: bi kaptırdı mı bırakamıyor insan:confused: ben de her geçen gün artırmaya başladım, dün 8.deyim demişim ama 11.deymişim. bugün 4 tane izledim 15e geldim ama devam etmicem artık:KK35:

Banada çok karışık geldi d değil canım

Evet A anlatabilir misin canım?
Bak canım a şikkinda fiziksel olarak buyuse bile yaşının özelliklerini göstermeyebilir diyor. Yanı çocuk 7 yasında olsa bile hemen düzgün yazıp okuyamayabilir demek istiyor. Zorlamayin zamanla olur erkenden uğraşmayan demek istiyor. Fakat paragrafta çocuğu zeki göstermek adına yaşından büyük şeyleri zorla yaptırılmakta çalışıldığını söylüyor. Yanı mesela çocuk 4 yaşındayken henüz kalemi düzgün tutmak için yeterli olgunluğu yoktur. Ama aile zorla yazdırmayı çalışır. Bu a sikkiyla çelişen bi durum

Bak canım a şikkinda fiziksel olarak buyuse bile yaşının özelliklerini göstermeyebilir diyor. Yanı çocuk 7 yasında olsa bile hemen düzgün yazıp okuyamayabilir demek istiyor. Zorlamayin zamanla olur erkenden uğraşmayan demek istiyor. Fakat paragrafta çocuğu zeki göstermek adına yaşından büyük şeyleri zorla yaptırılmakta çalışıldığını söylüyor. Yanı mesela çocuk 4 yaşındayken henüz kalemi düzgün tutmak için yeterli olgunluğu yoktur. Ama aile zorla yazdırmayı çalışır. Bu a sikkiyla çelişen bi durum

Anladım cnm çok saol fiziksel diyince o yönden düşünmedim hiç :KK43:

yine bir deneme yine hüsran , niye yükselmiyor sonuçlarım:KK61:Ne güzel hafta içi çalıştm, her gün 3 ders yapıp soru bankalarımı bitirmeye heves ettim . yok gitti bütün çalışma isteğim :KK42::KK42:

X