2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Evet kuzum dur sakin panik olma :) her gün düzenli izlersen 1 aya bitiyor. Çok ayrinti anlatıyor ama malum ÖSYM artik ayrinti sorduğu için izlenenin çok faydasini görürsün.

Hee tamam o zaman canim :)
Ben cografyayi izleyemiyorum ama tarihi kesin izlemem gerek. Siki bir program yapip izleyecegim artik o kadar videoyu. Cunku en zayof oldugum ders tarih

3 aylik bebisle nasil hazirlanirim deyiverin bana en az 79 almak lazim ogretmenim ,if ki ne off
Ben 11 aylik bebekle calisiyorum kuzum
Gunde 2 kez ogle uykusuna yatiyor 2 saat calisiyirum. 2 saatte esim bekiyor 4 saat calismis oluyorum.

Seninki daha uzun sure uyur, daha iyi calisabilirsin

selam kizlaar

ne zamandir rapor vermemisim..gecen hafta program yaptim ve ben icin cok cok iyi oldu.programa uydum..bu hafta yine yapacagim :)

gecen hafta iyi calistim

cografyadan nufus yerlesmeyi bitirip test cozdum
tarihten gerileme bitti test cozdum ve dagilmaya basladim
her gun birer tane egitim dersi test cozdum
bir iki saat alan calistim

hedefim aysonu cografyayi bitirmek oldugu icin alana fazla vakit ayiramiyorm.cografya konu bitince alana daha fazla vakit ayiracagim..su an dersaneyle es zamanli gidiyorumm

Belli olmuyordu cunku konu calistigim gunler oluyordu, konu + soru cozdugum gunler oluyordu

Ama her konudan sonra 300 soru cozuyordum mutlaka aklimda kalici olmasi icin.
canım 300 soru çok iyiymiş...
puaninda güzel inş bu yıl atanacaksin. ..
bende bir süredir çalışıyorum ama düzenli olmuyor
program yapsam ya çok abartiyorum uyamiyorum program yapmayincada bir boşlukta hissediyorum
umarım emeklerimizin karşılığını aliriz

MErhaba kızlar nasılsınız , hepiniz iyisinizdir inşallah, hastalıklar üst üste gelince benim fazla çalışamadım bazı derslerime bile giremedim malum sancılar mafediyor insanı. Çok şükür atlattım artık çalışmalara devam, dün gkgy eğitim denemesi yaptım. Tarihi tekrar edip iki soru bankasından bitirmeye çalışıyorum bugün tekrara testlere devam ederim . Anayasaya başlayacağım yarın, haftalık plan yapıyım toparlayım kısa sürede ... Herkese kolay gelsin

Canım bunlar hangi sitedeydi? geçen sene görmüştüm ben de ama sitenin adını hatırlamıyorum
https://www.facebook.com/AliHocaFunClub/?fref=nf buradan aldım canım

Selam kızlar 11gunluk raporumu sunayim :)) tarihten kurtuluş savaşı ilke ve inkılaplar 1067 soru . öğretim yöntem ve tekniklerinden modeller stratejiler yöntemler teknikler ve dusunme becerileri Ve 617soru . genelde konular çok olunca sorular biraz az oldu haliyle .

konu calisinca fazla soru cozulmuyo ama konular bi bitsin sonra bol soruu yine iyi soru cozmussun canm

Selam kızlar.
Egitimden deneme çözüyor musunuz? Sonuçlar iyi geliyor mu?
Ben henüz baslamadim denemeye artik baslasam iyi olacak

Tamam kuzum cok sag ol. Ben de çalışmamin gidisatina göre bakarim videolara inşallah

slm kızlar nerelerdesiniz sabah tarih tekrarı yaptım ama unutulmuş ,not defterime önemli şeyleri not ala ala gidiyorum uzun sürüyor ondan.Vatandaşlığa başladım 3 video bitirdim, ilk kez başladığım için kitaptan da çalışacam, test çözecem şimdi

Kolay gelsin canim.
Bende cografya calisiyorum bu gunlerde hedefim 3 haftada bitirip, acik ogretim sinavlarimi da atlatip tarihe calismaya baslamak

Selam kizceler. Günlerim bi gün çok iyi calisip ertesi gün kapak acamayarak geçiyor. Programa uyamadim. Bi kaç gün geriden gidiyorum. Ama inkilap tarihine başlayabilmek beni çok mutlu etti. Osmanli biticek mi diyodum hep çok şükür bitti. Bugün 1. Dünya savasini calisicam
Belissa kuzum soru bankalarinin arkasındaki konu karma testler ve denemeler var ya, ben onlari cozuyorum. Onlar bittikten sonra genel denemelere gecicem

Bugünkü çalışmalarım ; türkçe canlı ders bitti , Aker hocadan da ses bilgisini izleyip testlerimi çözecem . MAtematik videolarım var 4 tane onlar izlenecek , birde her gün olduğu gibi tarih tekrar test bitecek o kitaplar bu hafta
HErkese kolay gelsin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…